Αύξηση δειγματοληψίας της εικόνας

U

usman

Guest
AOA! Πώς μπορώ να upsample μια εικόνα. downsample είναι εύκολο απλά να διαβάσει την επόμενη τιμή pixel. Προσπάθησα να διαβάσει μια εικόνα για να μ. και στη συνέχεια προσπάθησε μ (1:0.5: τέλος, 1:0.5: τέλος) για Αύξηση δειγματοληψίας αλλά αυτό δεν λειτούργησε, μια προειδοποίηση: «Προσοχή: Οι Ακέραιος τελεστές που απαιτείται για το χειριστή του παχέος εντέρου, όταν χρησιμοποιείται ως δείκτης" δημιουργείται, έτσι plz να με βοηθήσει αν κάθε οργανισμός ξέρει κάτι. αφορά,

Δεν είχα καταλάβει τι πραγματικά u mean.If u θέλετε να unsample ένα ήδη δειγματοληψία σήμα, τότε νομίζω ότι αυτό το βιβλίο μπορεί να είναι help.Otherwise εξηγήσει την ερώτησή σας και πάλι.

θα χρειαστεί να κάνει παρεμβολή για να πάρει τις τιμές pixel για Αύξηση δειγματοληψίας.

Θέλω να πω έχω μια εικόνα 256x256. Θέλω να upsample αυτή την εικόνα, πώς μπορώ;

Από 256x256, μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή ή pixel biliinear παρεμβολή ή κυβικά παρεμβολή σε upsample εικόνα σας. Εδώ είναι μια σύνδεση που βρήκα το οποίο δίνει κώδικα της εφαρμογής για να upsample εικόνας με τη χρήση sinc λειτουργίας: http://www.slacy.com/upsample/ Η ελπίδα αυτό βοηθά.

u μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ακόλουθους κωδικούς: (π.χ.): IM = imread («rice.tif ')? x = upsample (im, στ)? όπου f είναι η upsampling u παράγοντας μπορεί να επιλέξει το δικό ur αξία για" f "(π.χ.: 2 ή 3)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back