Αυξημένα CPW προσομοίωση στην Ορμή

L

lasportiva

Guest
Πως μπορεί κάποιος να προσομοιώνουν ένα ανυψωμένο CPW με Momentum;Σημειώστε ότι σε αυτή τη δομή, το σήμα και ηλεκτρόδια έδαφος δεν είναι στο ίδιο στρώμα.Πως μπορεί κάποιος να εκχωρήσει τα λιμάνια, ώστε να καθοριστούν οι παράμετροι S;

Ευχαριστώ!

Δεν έχω πάρει ποτέ Ορμή μέχρι τώρα, αλλά υποθέτω ότι είναι παρόμοια με Designer Ansoft.Μπορείτε να δοκιμάσετε με αυτό.Δεν είναι δύσκολο.Αν θέλετε κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με αυτό, επιτρέψτε μου να ξέρω ...

Ι.

Υποθέτω ότι η ερώτησή μου είναι εάν αυτή η γεωμετρία μπορεί να εξομοιώνεται με τη χρήση 2.5D προσομοιωτή, όπως η ορμή.Και αν ναι, πώς ...Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια υπερυψωμένη κυματοδηγού συνεπίπεδα έχει τον κεντρικό αγωγό αυξημένα σε σύγκριση με το εξωτερικό δύο ηλεκτρόδια λόγο, ώστε τα τρία ηλεκτρόδια δεν είναι πλέον στο ίδιο στρώμα.Έχω δει CPW διαμόρφωσε με συνεπίπεδα λιμένες (τα οποία είναι παρόμοια με διαφορά λιμένες) και τις δομές του διαθέσιμου χρόνου χρήσης στα Ορμής.Είμαι βέβαιος εάν ένα ανυψωμένο CPW μπορεί να διαμορφώσει με υποδοχές.

Ian - εάν έχετε προσομοίωση παρόμοια δομή πριν, οποιεσδήποτε προτάσεις είναι ευπρόσδεκτοι!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back