Ασύρματο οπτικό ποντίκι αποτυχία.

D

dkace

Guest
Γεια σου ανθρώπους!
Έχω αυτό το πρόβλημα και χρειάζονται υποστήριξη και συμβουλές σας:
Έχω την ασύρματη σύνολο των κρατών μελών για 4 μήνες.Είχα κάποια γύρους ποντίκι από καιρό σε καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν ένα πρόβλημα της μπαταρίας.Σήμερα τα πράγματα πήραν την κάτω σειρά? Ποντίκι μου σταμάτησε να ανταποκρίνεται!Θα αρχίσει να αναβοσβήνει με υψηλή συχνότητα της σειράς και στη συνέχεια σταμάτησε να αναβοσβήνει σε όλους.Άλλαξα μπαταρία, θα αφαιρεθεί μπαταρία για αρκετό καιρό, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο.Ένα μικρό flash, μερικά δευτερόλεπτα των εργασιών και στη συνέχεια πάλι νεκρός.
Αποφάσισα να παίξει francestain και άνοιξε το ποντίκι.Γύρω από το RF chip βρήκα 4 electrolitic πυκνωτές και ένα XTAL.I shorted των πυκνωτών σε έδαφος μόνο σε περίπτωση, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Η operatess ποντίκι σε voltagwe προμήθεια 3V - δύο μπαταρίες ΑΑ στη σειρά.I αφαιρεθεί ένα από αυτά και να ταξινομήσετε ενσύρματο το χάσμα.Τώρα ποντίκι μου λειτουργεί ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ 1.5V!
Και σας ερωτώ:
Εκτός από το γεγονός ότι εγώ θα Sorten τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μήπως βρουν κάτι λάθος σε αυτό;
Υπάρχει κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία;
Μην αρχίσουμε να μιλάμε για MS προϊόντα, ξέρω την ιστορία.Ζητώ απλώς κάτι περισσότερο τεχνικό.
Ευχαριστώ,
Δ.

Filmoteka to rozwijany od wielu lat program, służący katalogowaniu filmów. Posiada mnóstwo funkcji, które znacznie ułatwiają życie użytkownikowi.

Read more...

i think ur πρόβλημα στο ποντίκι είναι οπτικό τομέα διασταύρωσης και αισθητήρες φωτός ανάγκη ισχυρών καλή μπαταρία.τεθούν νέα μπαταρία και δοκιμών.εάν u που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.που 3V μπαταρία μόνο στο εσωτερικό των 2 AA.Προστίθενται μετά από 5 λεπτά:i think ur πρόβλημα στο ποντίκι είναι οπτικό τομέα διασταύρωσης και αισθητήρες φωτός ανάγκη ισχυρών καλή μπαταρία.τεθούν νέα μπαταρία και δοκιμών.εάν u που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.που 3V μπαταρία μόνο στο εσωτερικό των 2 AA.

Δεν θα βλάψει το ποντίκι με ένα μόνο κύτταρο για την εξουσία.

Aravint, νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνω καλά.Ποντίκι μου λειτουργεί τώρα καλύτερα από ό, τι όταν με 3.0V μπαταρίες!
Άλλαξα μπαταρίες και τα πράγματα δεν άλλαξαν.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό το πρόβλημα;

Δ.

Είχα αυτό το πρόβλημα πριν.έχει κάποιος καταφέρει να το λύσουμε;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back