Ασυμβίβαστο της Visual C + + στα Windows 7

D

denislouisb

Guest
Έχω εγκαταστήσει το Visual C + 6.0 στα Windows 7 μηχανή αγνοώντας τα μηνύματα σχετικά με τη συμβατότητα. Πήρα να εργάζονται κάπως, με την έννοια ότι: - Δεν μπορώ να ανοίξω ένα νέο αρχείο, όπως "ενός δείγματος", ενός έργου και να το μεταφράσει - μπορώ να ανοίξετε ένα υπάρχον σχέδιο και να επεξεργαστείτε αρχεία προέλευσης, όσο μπορώ δεν αλλάζουν οποιοδήποτε όνομα αρχείου (που με εμποδίζει από την κατασκευή νέων έργων), μπορώ να την ανοικοδόμηση, την κατάρτιση και εκτέλεση Γιατί μια αξιόπιστη εταιρεία πρέπει να δημιουργηθεί μια τέτοια ανόητη προβλήματα; Γιατί δεν παίρνουν μια σειρά μαθημάτων στο λογισμικό; (Δίδαξα μερικά). Αυτό μεταγλωττιστή που χρησιμοποιήθηκαν για να συνεργαστεί με Win98, NT, XP, ποιο είναι το πρόβλημα; (Ντροπή τους!)

μμμ για μια λύση, αλλά όχι τέλειο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματος εικονικής μηχανής και να εγκαταστήσετε τα Windows XP σε αυτό και τη χρήση C + + έκδοση 6 μέσα εικονική μηχανή μμμ σας εγώ προσπάθησα να αναζητήσετε τελευταίο service pack (SP) για το C + + έκδοση 6 βρήκα SP6 αλλά υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα όπως το XP σας προτείνω να κατεβάσετε το Visual Studio 2010 πολύ ισχυρό ή που έχετε να κάνετε λήψη εικονικής μηχανής, όπως είπα Μαχμούντ

Μπορώ να τρέξω Remote Desktop των Windows 7 μου στο μηχάνημα XP, οπότε αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα. Αλλά μυαλό αυτών των «ασυμβίβαστα», που δεν έχει κανένα νόημα, επισημαίνοντας ότι η Microsoft δεν έχει καμία ιδέα και ενσωματωμένο λογισμικό. Έχω όμως χειρότερα παραδείγματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back