Απόλυτη αξία διόρθωσης ΑΠ 3140 ενιαία παροχή

A

atferrari

Guest
Πέρασα περίπου μία ημέρα προσπαθώντας αυτό το κύκλωμα με τη CA 3140, ενιαία παροχή, για να πάρετε μια λογική πλήρους κύματος διόρθωσης (απόλυτη Vale), αλλά μόνο πήραν ό, τι φαίνεται στην εικόνα. Κύκλωμα και το πεδίο εφαρμογής οθόνη πυροβόλησε επισυνάπτεται. Γιατί συμβαίνει αυτό; Προσπαθώντας να προσαρμόσει άλλαξα σταθερών αντιστάσεων με ένα ποτενσιόμετρο, αλλά ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες (συνιστώμενες τιμές έχω πάρει μόνο ό, τι βλέπετε. Βοήθεια θα πρέπει να εκτιμηθεί.

Συγγνώμη, ξέχασα να πω. Strobe είναι ανοιχτό. Αν συνδέεται, singal είναι εντελώς παράξενο. Μετατόπιση προσαρμογή λειτουργεί ΟΚ.

Γεια Atferrari, θα πρέπει να συνδέσετε τον ακροδέκτη 4 και το κωνικό του offset σύνδεση με μείον 15 βολτ και να συνδέσετε ένα πυκνωτή 56 pF, μεταξύ των ακροδεκτών 1 και 8. Υπάρχει επίσης μια δεύτερη λύση, ρίξτε μια ματιά εδώ: # 650160 http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=650160 Θα χρησιμοποιηθεί για δύο ΑΠ 3130 του. Testobject 1 είναι η σχηματική, testobject 2 είναι η oscillogram. Μην ξεχάσετε να μειώσει την παροχή τάσης στο + και - 5 Volt, max + και - 7,5 βολτ. Συγγνώμη, αυτό δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε το ίδιο αρχείο δύο φορές. on1aag.

Εάν λειτουργεί από + /-15V μπορείτε να συνδέσετε το pin 3 στο 0V .. Ωστόσο, εάν το ολοκληρωμένο τροφοδοτείται από +15 V θα πρέπει να συσχετιστούν με το pin 3 1/2Vcc (≈ 7.5V) και αφαιρέστε οποιοδήποτε στοιχείο από το συνεχές σήμα εισόδου από την τροφοδοσία του σήματος εισόδου μέσω ενός πυκνωτή .. Regards, IanP

Hola on1aag, Πήρε κυκλώματος σας. Αν τελικά δώσουν με τη δική μου, η δική σας θα είναι το ένα. Παρακαλώ πείτε μου, όπου το 6 pin του άνω IC πηγαίνει. :?: Gracias. IanP, προτού τα παρατήσει, θα ήθελα να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερο με το κύκλωμα. Ναι, η είσοδος είναι μέσω ενός πυκνωτή, αν και εισάγει μια σημαντική στρέβλωση. Τα κυκλώματα είχε ήδη προταθεί στην CA3140 δελτίο του RCA, όπως φαίνεται. Με μία και μόνη πηγή, παραπέμποντας στην ακίδα 3 Vdd / 2 φέρνει την έξοδο exaclty ότι, μέχρι. Και αυτό που χρειάζεται είναι το ελάχιστο = 0 Β. Τι άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσετε προτού τα παρατήσει; Προτείνετε ξεχνάμε αντιστάθμιση προσαρμογής και strobe (pin 8, το οποίο είναι να κρατήσει καμία σχέση), να απλοποιήσει τη συζήτηση. Οι συχνότητες 20 έως 90 Hz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back