"Απρόσιτο SMD μαξιλάρι στο στρώμα 1 (επάνω)" σφάλμα στην ΕΑ

N

newbie2005

Guest
Γεια σας .. Είμαι ένα πλήρες newbie να σχεδιασμό PCB .. πρώτη φορά που είμαι με το σχεδιασμό ενός αετού .. (Έτσι pls φέρει ανόητο / προφανείς ερωτήσεις μου) ... Κάνω ένα ενιαίο στρώμα PCB χρησιμοποιώντας ένα max232 και πρέπει να συνδέσετε τις καρφίτσες σε θηλυκό βύσμα DB9, που πρόκειται να κολληθούν επάνω στην πλακέτα (είναι ότι ο ένας ονομάζεται η άμεση τοποθέτηση;) Όταν προσπαθώ Autoroute το διοικητικό συμβούλιο λέει "Απρόσιτο SMD μαξιλάρι στο στρώμα 1 (επάνω)« τι σημαίνει αυτό; Δεν έχω να χέρι διαδρομή στη συνέχεια; Όταν κάνω ότι τα κομμάτια έρχονται σε κόκκινο clour, αυτό σημαίνει ότι χρειάζομαι ένα άλλο στρώμα; και πώς μπορώ να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά σύνδεση με τις ακίδες στην DB9; Επίσης, θέλω απλώς να επιβεβαιώνουν τον τρόπο η υποδοχή τοποθετείται .. το κόκκινο / μπλε / ροζ μέρη πρέπει να είναι προς την εξωτερική πλευρά .. αυτό είναι όπου ένα αρσενικό DB9 θα συνδεθεί; ή δεν μπορώ να τοποθετήσω το βύσμα λάθος, είναι η πλευρά που φέρει την ένδειξη F09D την περίπτωση όπου μία DB9 αρσενικό βύσμα θα πάει; Έχω επισυνάπτεται το σχέδιο με τη θέση. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί .. Ευχαριστώ πολύ!

Γεια σας και πάλι .. Έκανα τελική πλακέτα μου .. Φαίνεται σαν να είχα πάρει σύγχυση, οι κόκκινες / ροζ / μπλε μέρη είναι οι συνδέσεις .. Μοιάζει με αυτή την άμεση υποδοχή τοποθέτησης DB9 δεν επιτρέπει ενιαίο στρώμα PCB? Υπάρχει κάποιος γνωρίζει γι 'αυτό .. Επίσης, πώς έρχονται i dont δείτε οποιεσδήποτε τρύπες για την περίπτωση που το βύσμα DB9 πηγαίνει; και δεν την τοποθέτηση του συνδέσμου φαίνεται σωστό; pls μπορεί κάποιος να μου πει .. Σας ευχαριστώ ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back