V
vinodquilon
Guest
Μπορεί κανείς να προτείνει καμία αποτελεσματική ήχου τρέφονται-back μηχανισμός μέσω τηλεφωνικής γραμμής, έτσι ώστε το πρόσωπο που τηλεφωνεί μπορεί να ακούσει ήχο μπιπ, με την οποία μπορούν να ελέγξετε την κατάσταση των τηλεχειριζόμενων συσκευών (teleremote ελέγχου). Έχω δοκιμάσει δύο κυκλώματα (δείτε δύο συνημμένα αρχεία), όμως, δεν μπορεί να ακούσει οποιουσδήποτε ήχους σε απομακρυσμένες τέλος κλήσης. Έχω δοκιμάσει όλες τις συχνότητες στην περιοχή 300-650Hz με τη μεταβολή POT στο Ασταθες 555 γεννήτρια ήχου μπιπ. Αλλά κανένα αποτέλεσμα. Έχω επιλέξει αυτό το εύρος, όπως σε αυτήν την σειρά δεν υπάρχει δυνατότητα για οποιαδήποτε τόνους DTMF. Έτσι ηχητικών συχνοτήτων τρέφονται σωστά-πίσω στην τηλεφωνική γραμμή χωρίς να εντοπιστεί από IC DTMF. Ήχος μπιπ ρελέ ενεργοποιείται μόνο μετά από ρελέ off-γάντζο να ενεργοποιηθεί. Ξέρω ότι, σε κανονική τηλεφωνική γραμμή φωνητικά ήχου μας συλλαμβάνεται από μικροφώνου, με τη σειρά τους μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα AF. Για να ελέγξετε περαιτέρω τροφή-back μηχανισμός (και να μιμηθεί το έργο μου), άνοιξα τηλεφωνική συσκευή μου. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να ανακαλύψει σε ένα μικρό, αλλά συγκρότημα κυκλώματος στο εσωτερικό του τηλεφωνική συσκευή. Υπάρχει κάποιος που ξέρει κάθε κυκλώματα (που θα πρέπει να είναι εφαρμόσιμη)? [I πω συγγνώμη σε όλους τους βουλευτές ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΛΩΣΤΕΣ για το ίδιο θέμα ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ] javascript: emoticon (': κραυγή: ")