Αποτελεσματική ήχου τηλέφωνο (300-650Hz) μηχανισμός fedback!

V

vinodquilon

Guest
Μπορεί κανείς να προτείνει καμία αποτελεσματική ήχου τρέφονται-back μηχανισμός μέσω τηλεφωνικής γραμμής, έτσι ώστε το πρόσωπο που τηλεφωνεί μπορεί να ακούσει ήχο μπιπ, με την οποία μπορούν να ελέγξετε την κατάσταση των τηλεχειριζόμενων συσκευών (teleremote ελέγχου). Έχω δοκιμάσει δύο κυκλώματα (δείτε δύο συνημμένα αρχεία), όμως, δεν μπορεί να ακούσει οποιουσδήποτε ήχους σε απομακρυσμένες τέλος κλήσης. Έχω δοκιμάσει όλες τις συχνότητες στην περιοχή 300-650Hz με τη μεταβολή POT στο Ασταθες 555 γεννήτρια ήχου μπιπ. Αλλά κανένα αποτέλεσμα. Έχω επιλέξει αυτό το εύρος, όπως σε αυτήν την σειρά δεν υπάρχει δυνατότητα για οποιαδήποτε τόνους DTMF. Έτσι ηχητικών συχνοτήτων τρέφονται σωστά-πίσω στην τηλεφωνική γραμμή χωρίς να εντοπιστεί από IC DTMF. Ήχος μπιπ ρελέ ενεργοποιείται μόνο μετά από ρελέ off-γάντζο να ενεργοποιηθεί. Ξέρω ότι, σε κανονική τηλεφωνική γραμμή φωνητικά ήχου μας συλλαμβάνεται από μικροφώνου, με τη σειρά τους μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα AF. Για να ελέγξετε περαιτέρω τροφή-back μηχανισμός (και να μιμηθεί το έργο μου), άνοιξα τηλεφωνική συσκευή μου. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να ανακαλύψει σε ένα μικρό, αλλά συγκρότημα κυκλώματος στο εσωτερικό του τηλεφωνική συσκευή. Υπάρχει κάποιος που ξέρει κάθε κυκλώματα (που θα πρέπει να είναι εφαρμόσιμη)? [I πω συγγνώμη σε όλους τους βουλευτές ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΛΩΣΤΕΣ για το ίδιο θέμα ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ] javascript: emoticon (': κραυγή: ")

Η διατροφή των ήχων μέσα από 10K αντίσταση σε σειρά σε μια γραμμή 600 OHM δεν έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ υψηλό επίπεδο ήχου ... Δεν καταλαβαίνω τις εκτιμήσεις για τις πιθανές παρεμβολές DTMF. Όπως το "D" διευκρινίζει, ένας μόνο ήχος δεν θα ποτέ να νοηθεί ως έναν ήχο κλήσης.

[Quote = FVM] Η διατροφή των ήχων μέσα από 10K αντίσταση σε σειρά σε μια γραμμή 600 OHM δεν έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ υψηλό επίπεδο ήχου ... [/Quote] I άμεσα τραφεί χωρίς 10 Κ (ως ζωοτροφή ηχητικό σήμα μόνο μετά από off-hook), αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Ξέχασα να πω, είμαι σίτιση πλατεία παλμούς του ήχου συχνότητα. Νομίζω ότι όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με τη χρήση RC ή Wein γέφυρα ταλαντωτή σε ηχητικών συχνοτήτων. Έτσι, αντικαθιστώντας πλατεία σφύζει από κύματα ημιτόνου. 10k θα αντικατασταθεί με 470 ohm τροφοδοσίας μονοπάτι. Τι γίνεται με την πρόβλεψή μου;;;

Αν ο ταλαντωτής λειτουργεί και ρελέ κλειστή, είναι αδύνατο να μην το ακούσει. Πλατεία κύμα θα έχει ακόμη μεγαλύτερη υποκειμενική ένταση λόγω των αρμονικών. Πρέπει να υπάρξει μια διαφορετική, πολύ βασικό πρόβλημα. PS: Βλέπω, ότι το κύκλωμα φαίνεται από τα παραπάνω δεν βγαίνει ποτέ off-γάντζο, γιατί το μονοπάτι DC είναι αποκλεισμένη από πυκνωτή C4. Αυτό είναι παράξενο, που παρουσίασε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον γραμμής σε προηγούμενη θέματα.

PS: Βλέπω, ότι το κύκλωμα φαίνεται από τα παραπάνω δεν βγαίνει ποτέ off-γάντζο, γιατί το μονοπάτι DC είναι αποκλεισμένη από πυκνωτή C4. Αυτό είναι παράξενο, που παρουσίασε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον γραμμής σε προηγούμενη θέματα. [/Quote] Ya, το κύκλωμα δεν πάει off-γάντζο. Αλλά είμαι χρησιμοποιώντας OEP1200 1:01 μετασχηματιστή. Υπάρχει μια προδιαγραφή στο δελτίο δεδομένων ως "Μην περνάτε DC ρεύμα μέσω περιελίξεις". Στην πρώτη μια παράλληλη αντίσταση σε όλη την πυκνωτή θα επέτρεπε συνεχούς ροής. Ποια είναι η λύση? [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 26 λεπτά: [/color] [/size] PS: Βλέπω, ότι το κύκλωμα φαίνεται από τα παραπάνω δεν βγαίνει ποτέ off-γάντζο, γιατί το μονοπάτι DC είναι αποκλεισμένη από πυκνωτή C4. Αυτό είναι παράξενο, που παρουσίασε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον γραμμής σε προηγούμενη θέματα. [/Quote] Βλ. το αρχείο fedback2 (11). Pdf Σε αυτή, θα αποσυνδέσει το ρελέ τέλος του R6 και συνδέστε το στο τέλος βέλος δαχτυλίδι. Έτσι μετασχηματιστή κάτω άκρο απευθείας σύνδεση με ρελέ και ένα R6 κομβικό σημείο. Με αυτόν τον τρόπο θα R6 αντίσταση βρόχου τη γραμμή (όταν ρελέ ανάβει), και χωρητική απομόνωση του μετασχηματιστή. Τώρα υπάρχει ένα φορτίο DC για βρόχο τη γραμμή. Μήπως λειτουργεί? Χάρη στην rogs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back