Απλή χρήση διακόπτη φορτίου FET

R

rprodrigues

Guest
Γεια σας παιδιά, εγώ θα χρησιμοποιήσετε το διακόπτη φορτίου που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα την παροχή ρεύματος σε μια 5V / 100mA φορτίο.
w6pdkw.png
έκανα κάποιες προσομοιώσεις με PSPICE και την πτώση τάσης κατά μήκος του MOSFET είναι περίπου 50 mV σε 100mA, τι είναι καλό για requeriments μου. Είμαι λάθος ή το σχηματικό φαίνεται ότι είναι πολύ απλό και αρκετά για requeriments μου; Θα ήθελα να χρειάζονται οποιαδήποτε άλλα εξαρτήματα στο κύκλωμα ή είναι ήδη εντάξει; Φαίνεται πάρα πολύ απλό δεν μπορώ να πιστέψω! Σας ευχαριστώ: D

αυτό είναι σίγουρα δεν είναι το πώς θα το είχα κάνει. σε ποια κατάσταση είναι MOSFET σας όταν ο μικροελεγκτής δεν είναι ενεργή (ίσως κατά τη διάρκεια ισχύος μέχρι, το φαινόμενο της αποτυχίας, κλπ.) η 1MEG αντίσταση θα προκαλέσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για τον κώλο MOSFET σας για να ενεργοποιήσετε λόγω σούπερ μικρό ρεύμα φόρτισης. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε συνδέσει τον πυκνωτή έτσι. Mr.Cool

Μάλιστα ο κ. Cool, έχω παρατηρήσει αυτό δεν 1MEG αντίσταση στην πύλη. Θα πρέπει να είναι περίπου 100 Ω και ο πυκνωτής θα πρέπει να αφαιρεθεί οριστικά. Επίσης, θα ήταν φρόνιμο να οδηγείτε πύλη MOSFET σας από δύο ακίδες του επεξεργαστή, όπως στο παρακάτω σχήμα. Με αυτό τον τρόπο θα είστε ασφαλείς από τη στροφή από την συσκευή σας όταν σας είναι UC επαναφορά. Φορτίο σας θα ενεργοποιηθούν μόνο όταν δύο σήματα ελέγχου και ON1 ON2 έχουν απέναντι αξίες (ON1 = 1 και ON2 = 0, ή το αντίστροφο).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back