Απλή ερώτηση HFSS.

κάνει τη γραμμή σας, επέστησε κουτί, περιστρέψτε το πλαίσιο στις 45 deg, υπο το κουτί από τη γραμμή

Hey thanks a lot, που μπορώ να κάνω αυτό σε 2D αρκετά δόκιης τώρα, αλλά πρέπει ειλικρινά αυτό για ένα ορθογώνιο 3D / κιβώτιο.Προσπάθησα καταστεί ένα 3D αντικείμενο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία γραμμής, αλλά δεν θα συνδεθούν οι επιφάνειες και να αφαιρέσετε σωστά.Οποιεσδήποτε προτάσεις;Προστίθενται μετά από 8 λεπτά:Χαράξτε ότι, το πήρα για δουλειά 3D.Αλλά ξέρετε αν υπάρχει οπωσδήποτε να στηρίζεται από μια εξίσωση αντί να πρέπει να περάσουν από κάθε Mitre αν κάτι πρέπει να αλλάξει;

γεια
Έχετε δοκιμάσει ποτέ boolean πράξεις;;
επιστήσω την κανονική γραμμή σας.
τότε επιστήσει το μέρος που πρόκειται να διαγραφεί από το να σχηματίσουν ένα Mitre.
επιλέξτε δύο μορφές <<S>>
συνέχεια>> boolean oper>> αφαιρούν

G

gmccolgan3

Guest
Απλώς αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορούσε να μου πει πώς μπορώ να προσθέσω mitres σε γραμμές μεταφοράς μου στο HFSS.Προτίμηση μου θα το ήθελα για 3D ορθογώνια, αν μπορώ να ζήσω με το 2D.Προσπάθησα μόνο στη διάθεση ενός από τη λειτουργία πολύγωνο, αλλά δεν φαίνεται να εργαστούν.Οποιαδήποτε βοήθεια / διορατικότητα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back