Απάντηση προσομοιώσεις κεραία

S

svarun

Guest
Γεια σε όλους, κάθε ιδέα για το πώς να προσομοιώνουν κεραίες σε λειτουργία Απάντηση σε CST MWS ή HFSS; Θέλω να μελετήσει αυτή τη συμπεριφορά χωριστά από τον τρόπο μετάδοσης, ακόμη και αν οι κεραίες υπακούσει το θεώρημα της αμοιβαιότητας. Όλες οι είσοδοι είναι πιο ευπρόσδεκτη. -Svarun

γεια svarun, τι παράμετρο θέλετε να αποκτήσετε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά λήψης και μετάδοσης της κεραίας;. Όπως αναφέρατε, παθητική κεραίες υπακούουν στην αρχή της αμοιβαιότητας, και δεν παράμετρος κεραία θεωρείται για τον εντοπισμό αποστολής / λήψης. Ίσως σκέφτεστε στο G / T, και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έχετε καθώς και τις ιδιότητες του δέκτη (επίπεδο θορύβου), αν και Ι dont δείτε πώς μπορείτε να εισάγετε αυτήν τη μεταβλητή στην κεραία προσομοίωση. αφορά

Γεια DOWJONES, κατανοώ πλήρως ότι η κεραία της θερμοκρασίας και ως εκ τούτου, επίπεδο θορύβου δεν μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα HFSS / ΚΣΑ simulation.The μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι βασικά, εάν μπορώ να πάρω ένα επίπεδο κύμα να προσκρούσουν στην κεραία, και να επισυνάψετε ένα ταιριαστό φορτίο στην έξοδο της κεραίας (εισόδου στην περίπτωση Tx), μπορώ να υπολογίσω την εξουσία διαχέεται στο φορτίο και θα είναι λίγο περισσότερο, υπάρχει έτσι κι αλλιώς, να ελέγξετε έξω την προτίμηση κατεύθυνσης για την κεραία. Ξέρω ότι η αμοιβαιότητα, όλα αυτά μπορεί να πήρε από το μοτίβο κεραία εκπομπής, αλλά είμαι απλά περίεργος για το αν, είναι δυνατόν να μιμηθεί ένα τέτοιο σενάριο στο εμπορικό λογισμικό; Ευχαριστούμε για την listeninng. -Svarun

Γεια Svarun, Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που στέλνετε αυτό το μήνυμα. Στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ καλό θέμα για να συνεχίσει τη συζήτηση εδώ, διότι δεν έχει συζητηθεί ευρέως. Για την προσομοίωση 2 κεραίες (λήψη + μετάδοση) στο HFSS, χρησιμοποίησα 2 συγκεντρωμένων-λιμάνι. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε άλλο είδος του λιμένα. Μήπως μπορείτε να μάθετε ποια θύρα να χρησιμοποιήσω; Τι λογισμικό; Σας ευχαριστώ για την καλή συζήτηση. Cheers, οξο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back