Αξιολόγηση για το κρύσταλλο ταλαντωτής ότι εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε για 89v51rd2 μικροελεγκτή

C

cease_fire

Guest
guies pls να μου πείτε την κατάλληλη βαθμολογία για κρύσταλλο ταλαντωτής ότι εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε για 89v51rd2 mc ..

Γεια σου, Για τον ελεγκτή σας u μπορεί να δώσει το κρύσταλλο κυμαίνεται από 1 έως 40 MHz. Σε γενικές γραμμές είμαστε με 12 ή 16 MHz. Σουδάν

ευχαριστεί τον άνθρωπο,, πήρα ένα prob, i couldnt βρείτε ότι mc στην αγορά, μόνο της Intel 80c51cka ήταν διαθέσιμο,, πήρα ότι, το ίδιο κάνουν u σκεφτείτε ότι το διάγραμμα του κυκλώματος για την programing kit τόσο του mc θα είναι ίδια. . Εννοώ τις αντιστάσεις και την αξία χωρητικότητα .. i HAV δημοσιεύτηκε το CKT διάγραμμα για 89v51rd2 .. θα είναι ίδια για 80c51cka

Γεια σου, σίγουρα μπορείτε να δώσετε την ίδια πυκνωτές και αντιστάσεις. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το IC αντί 89V51 και επαλήθευση του διαγράμματος pin .. . Είναι σημαντικό. ΟΚ ... Regards Σουδάν

thnx,, υποθέτω όλοι 8051 βασίζονται στην αρχιτεκτονική του Χάρβαρντ, έτσι ώστε να πρέπει να hav ακόμη και την ίδια διαμόρφωση καρφίτσα,, thnx άνθρωπος θα προσπαθήσω ν δούμε .. ένα πράγμα περισσότερα .. i HAV ένα φορητό υπολογιστή και δεν υπάρχει σειριακή θύρα .. εκεί μπορεί u να μου πείτε την παράλληλη σύνδεση μέσω θύρας ή USB για το κιτ

Γεια σου, Yah, Laptop δεν έχει σειριακές θύρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το USB σε σειριακό μετατροπείς και είναι διαθέσιμα για φθηνή τιμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι αντί της παράλληλης. Είναι πολύ suitalbe για σας .... Regards Σουδάν

u μπορεί να πει το max 232 διάγραμμα για τη σύνδεση paralllel

Γεια σου, έχω ασχολούνται με κάποια άλλη εργασία. I did't ανοίξτε την τοποθεσία. Οποιαδήποτε τρόπο ....... Τώρα για το πρόβλημά σας, μόλις λάβει την έξοδο από την παράλληλη θύρα και να δώσει άμεσα στην είσοδο MAX 232. Το έξοδο του MAX 232 έως το Micro. Thats όλα ...... Νομίζω ότι έχετε το διάγραμμα pin του Max 232. Εάν πρέπει να με ενημερώσει ......... Bye Σουδάν

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back