Αντίσταση Τερματισμός έναν παλμογράφο

C

calculus_cuthbert

Guest
Γεια, Είχα μια ερώτηση σχετικά με την αντίσταση τερματισμού του παλμογράφου. Αν η αντίσταση τερματισμού του παλμογράφου δίνεται ως 50 Ohm, είναι ισοδύναμο με την τοποθέτηση μια αντίσταση shunt των 50 ohms με τη γείωση στην έξοδο. Είναι σωστό αυτό; Σας ευχαριστώ.

Αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση εξετάζει το ομοαξονική υποδοχή στην μπροστινή πλευρά είναι 50 ohms. Αυτή δεν είναι η αντίσταση στο ακροφύσιο του καθετήρα, εκτός εάν έχετε έναν αισθητήρα 1:1. Αυτό το 50 Ohm θα προβλέπεται φορτίο το κύκλωμα που προσπαθείτε να μετρηθεί.

Έτσι πως μπορώ να μιμηθούν αυτό το παλμογράφο αντίσταση τερματισμού σε προσομοιώσεις κύκλωμα; Αυτό που προσπάθησα ήταν να τερματίσει στην έξοδο του κυκλώματος μου να 50ohm αντίσταση προς τη γη, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τι πρέπει να γίνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρετε το αποτέλεσμα αυτής της 50ohm τερματισμού στο λογαριασμό στην προσομοίωση μου ή ότι δεν πειράζει πραγματικά πολύ εκεί. ευχαριστίες και προσβλέπει σε μια έγκαιρη απάντηση χάρη-DK

[Quote = φουσκωμένος] ... Αυτή δεν είναι η αντίσταση στο ακροφύσιο του καθετήρα, εκτός αν έχετε 1:1 καθετήρα ...[/quote] Συγνώμη, ένας 50 Ohm εισόδου δεν μπορεί να εφαρμοστεί για μια συνηθισμένη καθετήρα, πρέπει στη συνέχεια να τους την εισροή 1 MOhm! 50 Ω σας κάνει ουσιαστικά ένα μικρό φρούριο ανιχνευτές εξόδου σας, exatly κάνει μια (αχρείαστα) εξασθένηση 1millon (Ohm) σε 50 Ohm = 20 `000, αυτό που εσείς dont ανάγκη ή επιθυμία :-(... Κ. [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά: [/color] [/size] Στην προσομοίωση, αν έχετε DC σύζευξη, αυτό είναι ισοδύναμο της "κανονικής" 50 Ohm αντίσταση Quetion είναι:. πρέπει να έχετε ένα 50 Ω Είναι αυτό το σύστημα υψηλής ταχύτητας κύκλωμα Εάν, στη συνέχεια -; φυσικά πρέπει να έχετε μια καταγγελία (που πρέπει να ξέρετε / αποφασίσετε) τι είναι αυτό (τερματισμού AC ή DC) και γι 'αυτό προσομοίωση ... Κ.

Αντιλαμβάνομαι, ότι θέλετε να προσομοιώσουν την επίδραση της connceting 50 εισόδου ohm παλμογράφο σε κύκλωμα σας, π.χ. σε μια έξοδο του ενισχυτή. Η βασική ιδέα είναι, ότι ακριβώς συμπεριφέρεται σαν τη σύνδεση των 50 ohm αντίσταση κατευθείαν στην έξοδο. Στην RF ή υψηλής ταχύτητας πεδίο οργάνων, η έξοδος θα έχει 50 ohm εσωτερική αντίσταση, πάρα πολύ. Έτσι, συνδέοντας τον παλμογράφο δημιουργεί ταιριάζουν αντίσταση και μειώνει την τάση εξόδου κατά 50%. Αν ο ενισχυτής εξόδου δεν μπορούν να οδηγήσουν 50 αντίστοιχα 100 ohm (αυτό σημαίνει ότι π.χ. 200, αντίστοιχα, 100 mA στα 10 V), μια απαράμιλλη αντίσταση τερματισμού σειρά είναι συχνά μια λύση. Με μια αντίσταση 450 ohm, παίρνετε π.χ. 10:01 εξασθένηση του σήματος και ως επί το πλείστον αποδεκτό φορτίο.

[Quote = dkumar] Αυτό που προσπάθησα ήταν να τερματίσει στην έξοδο του κυκλώματος μου να 50ohm αντίσταση προς τη γη, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τι πρέπει να γίνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρετε το αποτέλεσμα αυτής της 50ohm τερματισμού στο λογαριασμό στην προσομοίωση μου ή ότι δεν πειράζει πραγματικά πολύ. [/quote] Ω, αυτό έχει σημασία εκεί! Αυτό που έκανε είναι σωστή. Φυσικά, οδηγός εξόδου σας πρέπει να είναι σε θέση να οδηγούν 50Ω φορτίο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back