Ανοίξτε κέρδος βρόχου / φάση ή τη σταθερότητα των πολλαπλών ανάδρασης κυκλώματα

Y

Y.C Park

Guest
HI εμπειρογνωμόνων! Πάω κάποια ερώτηση σχετικά με τη σταθερότητα των πολλαπλών κυκλώματα ανάδρασης. Σε γενικές γραμμές, ένα feed-back κυκλώματα είναι σχετικά εύκολο να εκτιμηθεί και να προσομοιώσει τη σταθερότητα. Αλλά είναι πολύ συγκεχυμένη για μένα ότι multi-feed κυκλώματα πίσω σταθερότητα, όπως επισυνάπτεται biquad φίλτρο κυκλώματα. Υπό κανονικές συνθήκες, transient ανάλυση μπορείτε να δώσετε τη λειτουργία ώθηση σε κάθε κόμβο, και να επιβεβαιώσει την κάθε ταλάντωση κόμβο ή όχι. αλλά νομίζω ότι παραπάνω μέθοδος είναι πολύ κουραστική και δεν ξέρω ποιο μέρος είναι λάθος, αν τα κυκλώματα είναι ταλάντωση. Plesae βοηθήστε με! Ευχαριστίες

ενδιαφέρον πρόβλημα, που μπορεί να μας δώσει κάποια ένδειξη, ευχαριστώ!

Μπορείτε να ελέγξετε το κέρδος βρόχου, και να βρούμε το περιθώριο φάσης και το περιθώριο κέρδους!

Για την προσομοίωση του κέρδους και την αντιμετώπιση φάση του ανοιχτού βρόχου, η εικόνα είναι συνημμένο επέμβετε και πάλι. Pls αναφέρονται σε αυτή τη μέθοδο!

επιστήσει την μικρή σήμα εξισώσει κύκλωμα, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε KCL και KVL να πάρει Vo / VI. αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να το χέρι caculate.may να χρησιμοποιήσει matlab είναι καλή μέθοδος

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back