Αναλογικός έλεγχος της ταχύτητας για το αυτοκίνητό του ελέγχου RC

M

mnmoh5

Guest
Κανονικά, για το αυτοκίνητο του ελέγχου RC φορά που πατάτε ένα έναυσμα για να κάνουν το αυτοκίνητο για να πάει προς τα εμπρός, τη σκανδάλη προκαλεί ένα ζευγάρι των ηλεκτρικών επαφών στο άγγιγμα, συμπληρώνοντας ένα κύκλωμα συνδέεται με συγκεκριμένο pin του ολοκληρωμένου κυκλώματος (IC). Το ολοκληρωμένο κύκλωμα προκαλεί τον πομπό να μεταδώσει ένα σύνολο ακολουθία των ηλεκτρικών ακολουθία pulses.Each περιέχει μια μικρή ομάδα παλμών συγχρονισμού, ακολουθούμενη από την ακολουθία παλμών. Για το παράδειγμά μας, η ακολουθία παλμών είναι 16 παλμούς (εμπρός), το οποίο σημαίνει ότι ο IC στέλνει θετικό ρεύμα για να λειτουργεί ο κινητήρας στους τροχούς. Εάν η επόμενη ακολουθία παλμό ήταν 40 παλμούς (όπισθεν), το IC θα αντιστραφεί η σημερινή για τον ίδιο κινητήρα για να περιστρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ωστόσο, η ταχύτητα του αυτοκινήτου περιορίζεται σε μία μόνο σταθερή ταχύτητα. αυτό που προσπαθώ να το σχεδιασμό είναι, η ταχύτητα του αυτοκινήτου θα varry αναλογικά με το πόσο σκληρά πατήσετε τη σκανδάλη . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά το πώς είμαι πρόκειται να το κάνουμε και ποιες είναι οι recommeded συστατικά για αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο

Τι είδους ελεγκτή χρησιμοποιείτε, τα περισσότερα εμπορικά διαθέσιμα RC ελεγκτές μεταβιβάζει ένα σήμα PWM και ότι καθορίζει την ταχύτητα. Με το πόσο μεγάλη ή μικρή το σήμα είναι ενεργό. Βρήκα ένα σχέδιο μπορεί να σας ενδιαφέρουν. http://www.talkingelectronics.com/te_interactive_index.html [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] Ωχ, έχετε ανάγκη να scrol κάτω στο κάτω μέρος της λίστας στη δεξιά πλευρά και υπάρχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Xenon-9, το οποίο είναι ένα στοιχείο ελέγχου ταχύτητας για ένα αυτοκίνητο RC. Είμαι καμία περίπτωση δεν συνεργάζεται με αυτούς τους τύπους, αλλά ο σχεδιασμός μπορεί να λειτουργήσει για σας. Ελπίζω αυτό βοήθησε. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 47 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Εντάξει του αργά, με δική του αριστερή πλευρά.

θ 'π.μ. workking σε ένα παρόμοιο έργο, αλλά χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή στο Controle το αυτοκίνητο του πομπού είναι ένα TX-2Β (SM6135), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Turbo Pin να αυξήσετε την ταχύτητα ή να έχει 3 ταχύτητες χρησιμοποιώντας Pin Forward και Turbo (01,10, 11) αν είστε ενδιαφέροντα να μοιραστώ μερικές πληροφορίες u μπορεί να με φτάσει στο ICQ

Rc κινητήρες μπορεί να καταναλώσει ένα τεράστιο ποσό της έντασης. Ειδικά όταν σταματήσει. Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα ελέγχου ταχύτητας RC που είναι φτιαγμένο για να το χειριστεί. Εάν η σκανδάλη μετατρέπει ένα ποτενσιόμετρο, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μικροελεγκτή στο ακουστικό που μετατρέπει το αναλογικό σήμα σε ένα frequnency. Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε ένα μικροελεγκτή στο αυτοκίνητο που παίρνει το frequncy και το μετατρέπει σε ένα σήμα PWM που αποστέλλεται στον ελεγκτή ταχύτητας. I reaserched αυτό αρκετά εκτενώς πριν καιρό. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια μπορώ να περπατήσω μέσα από αυτό μαζί σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back