Αναζητώντας Ειλικρινείς βοήθεια σχετικά με τις εργασίες του έργου μου

1

123vincent

Guest
Hi όλα, είμαι b-tech τελικό φοιτητής στο ΟΕΕ. Για το τελευταίο έργο χρόνο, χρειάζομαι κάποια ειλικρινή βοήθεια από u όλα. Είμαι ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της ασύρματης comm. Έχω σκεφτεί μερικές περιοχές στις οποίες θα μπορούν να εργαστούν σε? Έτσι μου πείτε αν είναι εφικτό του αρκετό ή όχι. α. Ανάλυση της απόδοσης του 802.11 για την υποστήριξη voip β. Αισθητήρας δίκτυα γ. Δίκτυο κωδικοποίηση δ. συνεταιριστική επικοινωνία Για να πάρετε κάποιες ιδέες, έχω διαβάσει πολλά άρθρα IEEE και έχω διαπιστώσει ότι σε πολλές περιπτώσεις, φαίνεται να χρησιμοποιούν το χο2 προσομοιωτής δικτύου για την υποστήριξη τους παρατήρηση. Είμαι ένας πλήρης αρχάριος στο χο2 λογισμικού. Έτσι, είμαι αρκετά ανήσυχος αν μπορώ να το καταλάβουν είτε όχι. Επιπλέον, το έργο δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ θεωρητική. Έτσι, ζητώντας από ειλικρινείς συμβουλές σας από u όλα. Βοηθήστε με για να επιλέξετε το σωστό θέμα για το έργο μου. Regards, Vincent

[Quote = 123vincent] Γεια χαρά σε όλους, είμαι b-tech τελικό φοιτητής στο ΟΕΕ. Για το τελευταίο έργο χρόνο, χρειάζομαι κάποια ειλικρινή βοήθεια από u όλα. Είμαι ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της ασύρματης comm. Έχω σκεφτεί μερικές περιοχές στις οποίες θα μπορούν να εργαστούν σε? Έτσι μου πείτε αν είναι εφικτό του αρκετό ή όχι. α. Ανάλυση της απόδοσης του 802.11 στην υποστήριξη VoIP β. Αισθητήρας δίκτυα γ. Δίκτυο κωδικοποίηση δ. συνεταιριστική επικοινωνία Για να πάρετε κάποιες ιδέες, έχω διαβάσει πολλά άρθρα IEEE και έχω διαπιστώσει ότι σε πολλές περιπτώσεις, φαίνεται να χρησιμοποιούν το χο2 προσομοιωτής δικτύου για την υποστήριξη τους παρατήρηση. Είμαι ένα πλήρες αρχάριος στο χο2 λογισμικού . Έτσι, είμαι αρκετά ανήσυχος αν μπορώ να το καταλάβουν είτε όχι. Επιπλέον, το έργο δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ θεωρητική . Έτσι, ζητώντας από ειλικρινείς συμβουλές σας από u όλα. Βοηθήστε με για να επιλέξετε το σωστό θέμα για το έργο μου. Regards, Vincent [/quote] Υποθέτω ότι το καλό θέμα για εσάς είναι tppic α) ανάλυση των επιδόσεων των 802,11 για την υποστήριξη VoIP + χρησιμοποιώντας NS2. Θα χρησιμοποιήσει το NS2 για την προσομοίωση και anlyze το VoIP και αν το 802.11. Καλή τύχη και να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα!

Γεια σου γεια cachep ... Ευχαριστούμε πολύ για ur συμβουλές ..... αλλά εγώ πρέπει να ζητήσω u ένα πράγμα ... θα το θέμα είναι πάρα πολύ θεωρητική ????..... m αρκετά σκεπτικοί »περίοδό DIS .... κάνει απάντηση. ..

Αναρωτιέμαι τι επιδόσεις σας παραπέμψει σε ένα; Είναι ο αριθμός των ταυτόχρονων χρηστών που μπορούν να υποστηριχθούν από το interface του αέρα;

hey hi rmf_rncperf εννοώ προσομοιώνει την εφαρμογή της, στην περίπτωση των ασύρματων δικτύων πλέγματος ή έτσι ..... ή επινοούν νέες μεθόδους ή πρωτόκολλο για τη βελτίωση είναι η απόδοση στη μετάδοση δεδομένων φωνής μέσω του δικτύου ...

Εντάξει, βλέπω .. Εδώ είναι μερικές σκέψεις που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι έγκυρη. 1) VoIP είναι ένα πολύ ευαίσθητο καθυστέρηση εφαρμογής, που θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα όταν πρόκειται για εφαρμογή σε ένα δίκτυο πλέγματος. 2) Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με το πρωτόκολλο που αναφέρετε, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η τηλεφωνία VoIP πακέτα συνήθως μικρές, λιγότερο από 30 bytes. Μπορούν δέσμη ίσως 4 ή έτσι, αλλά τα πακέτα εξακολουθούν να είναι αρκετά μικρή. Αυτό βάζει μια πίεση σε οποιοδήποτε εξάρτημα του συστήματος (συνήθως τα πάντα εκτός από τη διεπαφή αέρα) που είναι ευαίσθητο στην πακέτων ανά δευτερόλεπτο. Δεν είστε σίγουροι αν αυτό βοήθησε ή όχι, ούτως ή άλλως καλή τύχη

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back