Αναζήτηση Απλό και δωρεάν editor διάταξη PCB

F

fede76pc

Guest
Γεια σε όλους,. παρακαλώ να μην πληγωθεί από ηλίθια ερώτηση μου. Πού μπορώ να βρω ένα απλό και ακόμα και ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας διάταξης PCB; Θα ήθελα να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε το PCB απλή και δεν θα να μην αγοράσουν κανένα επαγγελματικό εργαλείο CAD. Δοκίμασα ένα δωρεάν εργαλείο για το Linux, αλλά όταν αυτό που καταρτίζονται με RedHat 7.3 διανομή μου παρουσιάστηκε σφάλμα έτσι δεν ήταν σε θέση ακόμη και να το δοκιμάσετε. Υπάρχουν και άλλα δωρεάν εργαλεία ίσως για το Linux. Ειδικότερα Ψάχνω για ένα εργαλείο tha μπορεί να συλλάβει μια σχηματική και στη συνέχεια αυτόματα να εξαγάγετε τα Διάταξη PCB (εγώ δεν θα να μην αντλεί τις γραμμές σύνδεσης ή άλλες φυσικές πράγματα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Cadsoft ( http://www.cadsoft.de/ ) προσφέρει ένα προϊόν που ονομάζεται "eaglecad". Το Dont ξέρει εάν είναι επίσης διαθέσιμο στην αγγλική γλώσσα. Είναι δωρεάν (με μικρές περιορισμούς) για μη εμπορική χρήση. Χαιρετίσματα από τη Γερμανία!

Επισκεφθείτε το www.protel.com και δ / l autotrax ή easytrax. DOS s / w, αλλά τρέχει γρήγορα και σουίτα καλή (και δωρεάν)

Επίσης έχω ακούσει ότι είναι δυνατή η μεταφορά τόνερ από χαρτί απευθείας σε coppered πίνακα με μια μέθοδο παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται για να μεταφέρετε εικόνες σε t-shirt με ένα σίδερο. Μήπως κάποιος έχει ακούσει αυτό επίσης; Συγνώμη λάθος νήμα

ναι αυτό είναι δυνατό, αλλά τα αγγλικά μου είναι πολύ κακή για να εξηγήσουν πώς, με συγχωρείτε. : Cry: PS προσπαθήστε να βρείτε στο google.

Δοκιμάστε ExpressPCB από hxxp: / / www.expresspcb.com / ExpressPCBHtm / Download.htm και για την πραγματική εκτύπωση στο σπίτι hxxp: / / www.robotroom.com / PCB.html x = t, Ι dont, γιατί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back