Αναγνώριση Προτύπων (Matlab-Επεξεργασία Εικόνας)

N

Naveed Ahmed

Guest
Γεια σας Dears, έχω μια εφαρμογή στην οποία θ τραβήξετε τις φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανή, τότε θέλω να συγκρίνετε αυτή την εικόνα με το συγκεκριμένο σύστημα / εικόνα μου. I Wana αναπτύξει έναν κώδικα που αναγνωρίζουν την εικόνα της κάμερας / μοτίβο. Έγραψα τον ακόλουθο κώδικα σε MATLAB I = imread ("G: \ pics_dsp \ ζουν \ 1.bmp ')% διαβάσει εικόνα από την κάμερα RGB = rgb2gray (I)% μετατρέψετε την εικόνα σε κλίμακα του γκρι, A = imread (" G: \ pics_dsp \ )% \ ζουν \ 1a.bmp «καθορισμένο πρότυπο μοτίβο = rgb2gray (Α)% μετατρέψει μοτίβο σε αποχρώσεις του γκρι cc = normxcorr2 (πρότυπο, RGB)% κανονικοποιημένη συσχέτιση σταυρό του το μοτίβο max (αξία cc :)))% κατ 'ανώτατο όριο, εάν max ( cc :)))= 1 ή κοντά σε 1, τότε μοτίβο ταιριάζει. αν "1a.bmp" (I) είναι το μέρος του "1.bmp" (A) το μοτίβο ταιριάζει, αν "1a.bmp" είναι λίγο αλλάξει ή όχι το μέρος του 1.bmp (Α), το μοτίβο είναι Δεν ταιριάζουν. Καθοδήγηση plz. Thx Naveed

Γεια σου, Πρώτα απ 'όλα, θέλετε να συγκρίνετε ολόκληρη την εικόνα ή συγκεκριμένη περιοχή ..; Το πρώτο είναι εντελώς ανέφικτο και δεν χρησιμοποιείται για εφαρμογές PR (αναγνώριση προτύπων) οπουδήποτε .. Τώρα, μιλώντας για την τελευταία, κατ 'αρχάς θα πρέπει να προσδιορίσει περιοχή ενδιαφέροντός σας (για παράδειγμα, για το Η αναγνώριση της ίριδας θα πρέπει να ανιχνεύσει το ίριδας στην εικόνα) .. Έτσι, θα ήμουν σε θέση να σας βοηθήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια αν μπορείτε να δώσετε μια καλύτερη περιγραφή των αναγκών σας (ες) ..

hey i θέλουν να αναπτύξουν έναν κώδικα που εντοπίζει αυτόματα τα σημεία σε κάθε καρέ στην περιοχή των ενδιαφερόντων μου. Ας πούμε για παράδειγμα i ve 1200 καρέ για ένα αρχείο βίντεο και θέλω 5 πόντους μου για να ανιχνευθούν αυτόματα σε κάθε πλαίσιο ή μετά 3frames ... i HPE u πήρε ό, τι im προσπαθώντας να πω .... επείγουσα απάντηση ...

Αγαπητοί ερευνητής, έχω να συγκρίνουν τις συγκεκριμένο μοτίβο για την αναγνώριση χειρονομία. Ας πούμε για παράδειγμα (Ανίχνευση Είσοδος μοτίβα γλώσσα) Thx Regards

Γεια σου, θέλω να κάνω HMM βασίζεται η αναγνώριση χειρονομία, τι θα πρέπει να διανύσματα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων μου; thnx εκ των προτέρων.

Η αναγνώριση της ίριδας [/b] θα πρέπει να ανιχνεύσει το ίριδας στην εικόνα) .. Έτσι, θα ήμουν σε θέση να σας βοηθήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια αν μπορείτε να δώσετε μια καλύτερη περιγραφή των αναγκών σας (ες )..
Γεια σου,, im που εργάζονται σε μια ανθρώπινη ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΜΕ MATLAB ... μπορεί να βοηθήσει u μου για το πώς να χρησιμοποιήσει matlab για αυτό;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back