Αναγκαιότητα πρόγραμμα C για το 8052 "ελεγκτή πληκτρολογίου"

N

nonamenoway

Guest
Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα C που μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα 8052 ως ελεγκτής πληκτρολόγιο.

Ο στόχος είναι να έχει ένα τεράστιο πληκτρολόγιο εισόδου, κλείνοντας τους διακόπτες για να μπορέσουν τα άτομα με διάφορους βαθμούς ειδικές ανάγκες στην γροθιά δεδομένα σε έναν υπολογιστή, μέσω του λιμένα din μίνι πληκτρολόγιο.

Θέλω αυτό να είναι ένα πρόγραμμα C, γιατί πρέπει να κάνει τροποποιήσεις, ως ενιαία γροθιά πληκτρολόγιο για "ALT-F" και άλλες εντολές, κλπ. και δεν θέλω να παρέμβει με υπολογιστή άλλων ανθρώπων, αλλά να προβούν σε τροποποίηση πληκτρολόγιο για χρήση σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

Είμαι με τη χρήση 89C52 μικρο και Keil compiler - ελεύθερη έκδοση.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Check this out ..
Είναι C-κωδικός (από Paolo Subiaco) για 8051 και PS / 2 πληκτρολόγιο (ίδια με την AT):
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=73597

Χαιρετισμοί,
IanP

Αγαπητέ IanP,

Είδα αυτή τη σελίδα, ενώ ψάχνουν το φόρουμ.

Δυστυχώς το κάνει το άλλο πράγμα γύρω.

Ο κωδικός Αναζητώ είναι αυτή που μου επιτρέπει να "κάνει" ένα πληκτρολόγιο από ένα 89S52 και έτσι να το χρησιμοποιεί ως ένα προγραμματιζόμενο πληκτρολόγιο.

Χρειάζομαι την πηγή στη C για το firmware που πηγαίνει στο εσωτερικό του πληκτρολογίου στο τσιπ ελεγκτή πληκτρολογίου.(C, διότι σε αυτά που μπορώ να τροποποιήσει ο ίδιος).

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

nonamenoway έγραψε:

Αγαπητέ IanP,Είδα αυτή τη σελίδα, ενώ ψάχνουν το φόρουμ.Δυστυχώς το κάνει το άλλο πράγμα γύρω.Ο κωδικός Αναζητώ είναι αυτή που μου επιτρέπει να "κάνει" ένα πληκτρολόγιο από ένα 89S52 και έτσι να το χρησιμοποιεί ως ένα προγραμματιζόμενο πληκτρολόγιο.Χρειάζομαι την πηγή στη C για το firmware που πηγαίνει στο εσωτερικό του πληκτρολογίου στο τσιπ ελεγκτή πληκτρολογίου.
(C, διότι σε αυτά που μπορώ να τροποποιήσει ο ίδιος).Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

αγαπητέ nonamenoway ...
όπου r u. ..
u έχουν βρεθεί tht κώδικα.;

παρακαλώ μερίδιο εδώ.

RONY.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back