Ανάπτυξη DVI δέκτη Altera FPGA

A

Acido Cinico

Guest
Υπάρχει κάποιος με εμπειρία στον τομέα αυτό εκεί; Έχω να αναπτύξει ένα Digital Visual Interface δέκτη σε Altera FPGA: Έχω να εξαγάγετε το RGB bits και τα συγχρονίζει. Είμαι επίσης ψάχνει για DVI πωλητές πομποδέκτη μάρκες. Οποιαδήποτε βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, AC

DEAR: Νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσετε διασύνδεση DVI στην οθόνη, εγώ ποτέ χρήση FPGA για να το κάνει, όμως, ξέρω πώς να το σχεδιάγραμμα και το Tx / Rx Chip όπως Sii160 / Sii161 έχει μια σταθερή σύνδεση Εάν χρειάζεστε βοήθεια Καλώς ήλθατε στείλετε e-mail σε μένα terrywu3@pchome.com.tw και λυπάμαι για την κακή αγγλικά μου ^ ^

DVI TMDS χρήση τσιπ. Μπορείτε να βρείτε τσιπ TMDS από την Silicon Image ή TI ιστοσελίδα Silicon Image Ιστοσελίδα είναι www.siimage.com DVI spec είναι εδώ www.ddwg.org Καλή σας μέρα

Έχω κάποιες experiece με DVI:) Αλλά δεν έχω ακούσει ότι κάποιος έκανε DVI δέκτη χρησιμοποιώντας FPGA. Αν πρόκειται για την παροχή DDC πληροφορίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές 24C01 EEPROM. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε FPGA αν κάποια επεξεργασία των δεδομένων είναι απαραίτητη. Διαφορετικά, δεν είναι λογικό να χρησιμοποιείται. Για RGB και συγχρονισμού εξόρυξη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένο τσιπ όπως SiI151A (Silicon Image), TFP201 (TI) ή THC63DV151 (σου). Κοίτα εδώ για τα τσιπ τους πωλητές: http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=49494

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back