Ανάπτυξη του σκάφους - EasyPIC 5

J

JoKKeR

Guest
Im μέχρι και για ένα συμβούλιο ανάπτυξης από Mikroelektronika. http://www.mikroe.com/en/tools/ 129 $ + έξοδα αποστολής. Σκοπός μου είναι: Η απόκτηση δεξιοτήτων προγραμματισμού (έχω διαβάσει κάποια βιβλία ε) Η ενασχόληση με το έργο του σχολείου. λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνει; Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στο διοικητικό συμβούλιο, υπάρχουν οθόνη αφής και ... Πράγματα που μπορεί να μην χρειάζεται. Επίσης: DI πρέπει να ξέρετε ... - τόπος / τρόπος για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό (atm. ξέρω τι είναι αυτό σαν να αναβοσβήνουν τα LED χρησιμοποιώντας βασικές, C και flowcode) + κατάρτιση δεξιοτήτων προγραμματισμού σε σχέση με έργο το σχολείο ... - Τι προτείνουν για το σχολικό πρόγραμμα - το θέμα; (Im μάθηση θερμότητα και την αυτοματοποίηση της μεταποίησης) - Πώς να χρησιμοποιήσει ικανότητα προγραμματισμού κατά τη διάρκεια της κερδίζοντας $ στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε! Και: arrow: κάθε απάντηση είναι ευπρόσδεκτη !

Είναι ένα αξιοπρεπές γενικότερης ανάπτυξης, Junebug LAB μου 49 δολάρια (PICkit2 + 18F1320 δάσκαλος) θα μπείτε στο παιχνίδι και είναι συμβατό MPLAB.

[Quote = blueroomelectronics] Πρόκειται για ένα αξιοπρεπές γενικότερης ανάπτυξης, LAB Junebug μου 49 δολάρια (PICkit2 + 18F1320 δάσκαλος) θα μπείτε στο παιχνίδι και είναι συμβατό MPLAB. [/Quote] Τι είναι το MPLAB συμβατότητα. Καταλαβαίνω τι είναι MPLAB ... Μπορώ να χρησιμοποιήσω μεταγλωττιστές εξόδου (. Hex) δικαίωμα; Υποθέτω ότι άρρωστος να μάθουν γι 'αυτό αργότερα. Είναι σημαντικό ότι είναι συμβατό με το MPLAB; Ή είναι κάτι σαν την αποτελεσματική χρήση της ICD. Ή είναι απλά πιο εύκολο να εγκαταστήσετε κώδικα για να τσιπ;

«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στο διοικητικό συμβούλιο, υπάρχουν οθόνη αφής και ... πράγματα που δεν μπορεί να χρειαστεί." Θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για αυτό! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η οθόνη αφής, μολύβι, DS1820, LCD και GLCD δεν περιλαμβάνονται στην τιμή!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back