Αλλαγή του Netlist σε CADENCE

K

knataraj

Guest
Γεια σου,

Θέλω να προσθέσω μια δήλωση αποθηκεύσετε στο CADENCE netlist που θα μου δώσει μια άμεση οικόπεδο διαχεόμενη εξουσία.Αν μου το goto netlist αρχείο και να προσθέσετε αυτή τη δήλωση και το εκτελέσετε χρησιμοποιώντας την αναλογική καλλιτέχνη GUI, το netlist πηγαίνει πίσω στην αρχική του κατάσταση (με εξαίρεση: PWR δήλωση δεν αποθηκεύεται).Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να αλλάξει το netlist και να εκτελέσετε την προσομοίωση σε CADENCE;Είμαι χρησιμοποιώντας το φάντασμα προσομοιωτή.Ευχαριστώ!

Krishna

Η netlist δεν διαβάσει πριν από τη δημιουργία μιας νέας.Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε nongrafic επιλεγμένες ιδιότητες πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον netlist.Δεν υπάρχει μέθοδος για την αποθήκευση forseen ιεραρχική ιδιότητες σε ένα textfile και επαναχρησιμοποίηση τους για αποθήκευση.Με το αποτέλεσμα browser οικόπεδο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα αυτών των πρόσθετων.

Γεια knataraj,
Μπορείτε να τροποποιήσετε το netlist και να εκτελέσετε την προσομοίωση σε λειτουργία της γραμμής.Υπάρχει ένα script στον κατάλογο προσομοίωσης (runHspice για παράδειγμα).Μόλις εκτελέσετε το σενάριο σε τερματικού.

Μια εναλλακτική μέθοδο για την πλοκή της ισχύος είναι να καταγράφει ρεύματα.Αυτό δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το netlist.

Γεια σου,
αν χρησιμοποιείτε αναλογική σχεδιασμό περιβάλλον που μπορείτε να αποθηκεύσετε τις επιλογές με
Εκροές -> Αποθήκευση όλων ...και στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογή ισχύος εξόδου = σήματα σε όλους.
Τώρα, η δήλωση για την εξοικονόμηση ενέργειας σημάτων περιλαμβάνονται στο netlist και μετά την προσομοίωση είναι προσβάσιμες μέσω αποτέλεσμα browser.

ένας άλλος τρόπος είναι να προστεθεί η δήλωση για την εξοικονόμηση ενέργειας στο μήνυμα mannulally
netlist και την άσκηση προσομοίωσης στο παράθυρο τερματικού (φάντασμα netlist_name) όπως αναφέρεται σε μια θέση πριν.έτσι το αρχείο netlist_name πρέπει να περιέχει τα netlist και την προσομοίωση οδηγίες.το αναλογικό περιβάλλον σχεδιασμού δημιουργεί ένα παρόμοιο αρχείο που ονομάζεται input.scs.

χαιρετισμούς,
hqqh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back