Ακουστικών έξοδο line-out.

K

kimwah

Guest
Γεια σας φίλοι Έχω ένα casseete ραδιόφωνο που έχουν τερματικό εξόδου ΟΧΙ »από γραμμή» που έχει μόνο ένα τερματικό εξόδου ακουστικών. Θέλω να είναι έτσι μπορώ να το συνδέσετε στο μου line-in του υπολογιστή μου. Ήθελα να ξέρω αν θα μπορούσε να τροποποιήσει έτσι ώστε να έχει μια γραμμή-έξω τερματικό. Ελπίζω κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να το κάνω. Ευχαριστώ.

Γραμμή για το επίπεδο ήχου των καταναλωτών είναι περίπου 0.3V rms. Θα πρέπει να αντικαταστήσετε τον έλεγχο του όγκου με σταθερό διαχωριστικό αντίσταση που παράγει αυτό το 0.3V rms κατά την κανονική σε δυνατούς ήχους. Αν τα χειριστήρια ήχου στη λίστα του υπολογιστή σας, τα επίπεδα ντεσιμπέλ από τις εισόδους, θα μπορούσατε ακριβώς να παιδεύεστε με τον έλεγχο του όγκου του ραδιοφώνου μέχρι το μέσο επίπεδο ήταν περίπου-10dBv. Στη συνέχεια, σημειώστε τη θέση του όγκου ελέγχου σε αυτό το επίπεδο ως σημείο αναφοράς για το πού να το ρυθμίσετε να λάβει περίπου επίπεδα γραμμή. Αν θέλετε να κάνετε τα πάντα εκτός ραδιόφωνο σας, θα χρειαστείτε ένα εξωτερικό διαιρέτη και θα πρέπει να θυμηθείτε να ρυθμίσετε τον έλεγχο έντασης στο μέγιστο. Με τον όγκο στο μέγιστο, το διαχωριστικό αντίσταση θα κάνει την κλιμάκωση πίσω στα επίπεδα της γραμμής. Επειδή διαφέρουν αντιστάσεις εξόδου ραδιόφωνο και τα επίπεδα, θα πρέπει να κάνετε κάποια πειραματίζεται για να βρείτε το κατάλληλο διαιρέτη.

Χάρη μπάντζο Είμαι λίγο σύγχυση από ό, τι έχετε αναφέρει. Εννοείτε έχω να προσθέσω ένα νέο στοιχείο ελέγχου έντασης στο ραδιόφωνο-casseete. Εύχομαι να έχουμε ένα νέο τερματικό σταθμό για «έξοδος» ως σύγχρονο παίκτη casseete έχουν, είναι δυνατόν να το τροποποιήσετε. Αν νομίζετε ότι είναι poissible παρακαλώ επιτρέψτε μου να έχουν ένα κύκλωμα για αυτό. Θα ήθελα επίσης να είναι πολύ εκτιμούσα αν μπορείτε να μου δείξει ένα κύκλωμα για την προηγούμενη αναφέρεται vol. έλεγχο. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back