Αισθητήρες θερμοκρασίας Silicon

P

Power-Mosfet

Guest
Γεια σου,

Έχω μερικές (KTY 10-62) αισθητήρες θερμοκρασίας.και εγώ ήθελα να μάθω να τα χρησιμοποιούν.Έχω αναζήτηση στο Internet, αλλά δεν βρήκε τίποτα χρήσιμο.αν κάποιος έχει έχει μια σύνδεση με ένα κύκλωμα, όπου από το οποίο δείχνει το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

δελτίο είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση εδώ, αλλά άχρηστο του αρκετά

http://www.datasheetarchive.com/KTY% 2010-62-datasheet.html

Σας ευχαριστώ.

Παράθεση:

δελτίο είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση εδώ, αλλά σχεδόν άχρηστη της

σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

αλλά εγώ ακόμα dont ξέρει πώς να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.Έχω ένα μικρο ελεγκτή και ήθελαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη συσκευή για να εμφανίσετε τη θερμοκρασία.μπορώ να χρησιμοποιήσω το ADC;αν ναι πώς να υπολογίσει την τιμή της θερμοκρασίας.

Πώς θα μέτρου αντοχή σε συνδυασμό με την εσωτερική της ΠΑΧ έναν μικροεπεξεργαστή;Η πιο απλή λύση είναι ένα διαιρέτη τάσης.
Επειδή ο ADC χρησιμοποιεί η τάση εφοδιασμού, όπως είναι αναφοράς στις περισσότερες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα μπορεί να μειωθεί σε ratiometric μέτρησης,
στην περίπτωση της κλασσικής-Bit ADC 10 μπορείτε να πάρετε:
ΜΣΑΧ = Rx / (Rx R0) * 1024

Η καλύτερη μέθοδος για τον υπολογισμό της θερμοκρασίας εξαρτάται κυρίως από την προβλεπόμενη ακρίβεια και εύρος θερμοκρασιών.Για έναν περιορισμένο
περιοχή, μια γραμμική προσέγγιση μπορεί να αρκεί.Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το look-up πίνακα παρεμβολής ή υπολογίζουν ένα πολυώνυμο
προσαρμόζονται και στα δύο για την τιμή ADC να θερμοκρασίας ή της αντίστασης στην αναγωγή της θερμοκρασίας.Είναι απλό εφαρμοσμένα μαθηματικά.

Ως μειονέκτημα, κυκλώματα διαιρέτη τάσης χρησιμοποιούν μόνο ένα μέρος του φάσματος ADC.Για τη χαρτογράφηση των θερμοκρασιών που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για
το πλήρες φάσμα ADC, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα ΕΠ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back