Αισθητήρας Διασύνδεση με Xinlinx Σπαρτιάτης 3

S

sht11help

Guest
Γεια σου, πρέπει να συνδέσετε έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και έναν αισθητήρα πίεσης σε Σπαρτιάτης 3 Διοικητικό FPGA. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια senors που μπορεί να inferfaced σε αυτό; Im δεν είναι σίγουρος για το τι το spec των αισθητήρων θα πρέπει να είναι για την εφαρμογή αυτή .....

DS18S20 με σύνδεση 1-wire για FPGA PT100 σε αναλογική είσοδο του FPGA ...

χάρη, πια προτάσεις, για αισθητήρες πίεσης, επίσης;

[Quote = κινητή-it] PT100 σε αναλογική είσοδο του FPGA [/quote] AFAIK, Spartan 3 δεν έχει αναλογικές εισόδους. Θα ήμουν πραγματικά έκπληκτος, εάν έχει ένα.

Αισθητήρας θερμοκρασίας με FPGA. Για την διασύνδεση αυτών των αισθητήρων θερμοκρασίας στην FPGA του θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε SPI με βάση αισθητήρες θερμοκρασίας που σας δίνουν ψηφιακής εξόδου. Μπορείτε να συνδέσετε στη συνέχεια αυτές τις εξόδους στο FPGA με τη χρήση ενός IP SPI στο FPGA. Αισθητήρες πίεσης Οι περισσότεροι αισθητήρες πίεσης εξόδου ένα αναλογικό σήμα. Για τις εν λόγω συσκευές θα πρέπει να διεπαφή του αισθητήρα πίεσης σε ένα ADC και στη συνέχεια να λάβει τα ψηφιακά σήματα από τον ADC στο FPGA. http://focus.ti.com/docs/solution/folders/print/412.html # Εφαρμογή 20Notes%

[Quote = kender] [quote = κινητή-it] PT100 σε αναλογική είσοδο του FPGA [/quote] AFAIK, Spartan 3 δεν έχει αναλογικές εισόδους. Θα ήμουν πραγματικά έκπληκτος, εάν έχει ένα. [/Quote] Η spartan3E μίζα συμβούλιο έχει ADC / DAC επί του πλοίου .... έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με αυτό ακριβώς όπως έκανα και πάνω από διεπαφή SPI ....

Ω, im δεν είναι ακριβώς σίγουρος αν θα είμαι με το spatarn 3 ή την 3E ακόμα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back