Αδύνατη η φόρτωση chrt18base/libInit.il και chrt18rf/libInit.il

G

Guest

Guest
Hi every one,
Εγκατέστησα το chrt18rf_sige_Rev2.1a_062405.tar από pdk.cadence.com.
αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα testcase σχηματικά η οποία περιλαμβάνει μόνο ένα σύμβολο MOS από chrt18base και ένα σύμβολο MOS από chrt18rf, τότε η αποτυχία φαίνεται στην cds.log ως εξής:
......
\ \ o απέτυχε!
\ o Αποτυχίαφόρτωσηςτου chrt18base/libInit.il επιτυχία! chrt18rf/libInit.il Loading ...
chrt18rf \ o φόρτωσης πλαίσιο »από chrt18rf βιβλιοθήκη» ...ολοκληρώθηκε!
\ o chrt18rf/.cdsenv Loading ...ολοκληρώθηκε!
\ e chrt18rf/libInitCustomExit.il Loading ...* Error * asiiInitializeTool: Εργαλείο «UltraSim» δεν έχει καταχωρηθεί
\ e
\ a hiResizeWindow (window (1) κατάλογος (155: -28 880:133))
\ rt
\ e * * asiiInitializeTool Error: Unable to initialize εργαλείο »UltraSim»
\ e
\ a hiResizeWindow (window (1) κατάλογος (155: -28 880:133))
\ rt
\ e * Error * Δεν μέθοδος που παρέχονται για γενική asiEnvGetVar λειτουργία
\ e
\ o απέτυχε!
\ o Αποτυχίαφόρτωσηςτου chrt18rf/libInit.il επιτυχία! schematic.cxt Loading
......

κάνει αυτό που προκαλείται από την αποτυχία της unregistered εργαλείο της "UltraSim";
ή υπάρχουν κάποιες λάθος στο "chrt18base/libInit.il" και "chrt18rf/libInit.il";

Είμαι χρησιμοποιώντας ic5141 βάση, σύμφωνα με RHEL4.

σε ευχαριστώ.Προστέθηκε λεπτά μετά 4 ώρες 7:κάνει ic5141 περιλαμβάνει το εργαλείο της ultrasim;;;
σε ευχαριστώ.

ic5141 που USR;
Ultrasim δεν αποτελεί μέρος της IC5141, θα πρέπει να MMSIM61 (ελέγξτε το αργότερο USR) για να εκτελέσω ultrasim.

Αν κάνετε RF (Chartered 0.18um RF;) τότε δεν χρειάζεται ultrasim ...

n1cm0c έγραψε:

ic5141 που USR;

Ultrasim δεν αποτελεί μέρος της IC5141, θα πρέπει να MMSIM61 (ελέγξτε το αργότερο USR) για να εκτελέσω ultrasim.Αν κάνετε RF (Chartered 0.18um RF;) τότε δεν χρειάζεται ultrasim ...

Γεια σου, είμαι αντιμετωπίζει το ίδιο λάθος.Έχουν σε αυτό για πάνω από μια εβδομάδα τώρα που δεν αποτελεί λύση.Ωστόσο, έχω να παρατηρηθεί κάποια πράγματα.
Υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα "libInitCustomExit.il".Νομίζω ότι φορτώνει τις βιβλιοθήκες μοντέλο για τα εργαλεία Cadence.i whent διαγράφονται οι πληροφορίες για ultrasim και τροπ..τα σφάλματα που πήγε μακριά.Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος ότι επιλύει το πρόβλημα.
Κάθε είδους βοήθεια είναι ευγνώμονες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back