ΑΝΑΓΚΗ μανδάλωσης ASAP PLEASE HELP!

R

riceboy89

Guest
ΠΡΟΣΟΧΗ: είμαι καινούργια SO Ελπίζω POSTED THIS THREAD στην κατάλληλη περιοχή!

Καλά είμαι σχεδιασμό αυτοκινήτων ειδοποίηση για ένα σχολικό πρόγραμμα και είμαι σε προβλήματα λειτουργίας μανδάλωσης του κυκλώματος.Η αφύπνιση χρησιμοποιεί τεχνολογία RF.Από τη δική μου πομπό, στέλνω ένα μήνυμα προς τα υψηλά δέκτη να βραχίονα του συστήματος συναγερμού.Το πρόβλημα που έχω είναι ότι λειτουργεί σε μία φορά το κουμπί του πομπού δεν είναι σε ύφεση, δεν υπάρχει πλέον ένα υψηλό σήμα, συνεπώς, αφοπλίζοντας το σύστημα.Εγώ προσπάθησα με τη χρήση JK flip flop μανδάλωσης κύκλωμα χρονικό όριο από 555 χρονόμετρο, αλλά ότι didn't εργασία.Υπάρχει κάτι πιο εύκολο στην χρήση, όπως ένα μανδάλωσης ρελέ;Είμαι συμπεριλαμβανομένων ένα σχηματικό μου πρόοδο μέχρι στιγμής.

http://i21.photobucket.com/albums/b277/riceboy89/untitled.jpg

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα JK flip flop (όπως το 74ls76)

Κ ι ANK συνδεθείτε με! Q και το σήμα εισόδου να CLK

τότε κάθε φορά που λαμβάνετε μια μετάβαση από χαμηλό σε υψηλό (για CLK) το flip flop θα μανδαλωμένη

Τώρα μπορείτε να επαναφέρετε το κύκλωμα που χρησιμοποιεί η CLR pinΠροστέθηκε μετά από 3 λεπτά:ups!το λάθος μου
είναι η μετάβαση από το μεγαλύτερο στο μικρότερο (η CLK pin είναι ανεστραμμένος)

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ΚΥΕΣ μανδάλωσης για την Π / σ.Αλλά πρέπει να το χέρι Επαναφέρετε το μάνταλο.

χειροκίνητα την επαναφορά της μάνδαλο isn't ένα μεγάλο deal.Τι είναι μια ΚΥΕΣ ρελέ και από το "O / P" θες να πεις τα αποτελέσματα;Επίσης, έχετε μια σύνδεση με ορισμένα στοιχεία που είναι δυνατόν να μπορώ να χρησιμοποιήσω στην αίτησή μου;

υπάρχει ρελέ που παραμένει στην τελευταία κατάσταση ακόμη και αν αφαιρεθεί η εξουσία;όπως και αν η επαφή τροφοδοτείται και κλικ δεξιά, υπάρχει μία που θα μείνετε δικαίωμα ακόμη και αν αφαιρεθεί η εξουσία;είναι αυτό που ονομάζεται στερεάς κατάστασης ρελέ ή κάτι άλλο;

riceboy89 έγραψε:

υπάρχει ρελέ που παραμένει στην τελευταία κατάσταση ακόμη και αν αφαιρεθεί η εξουσία;
όπως και αν η επαφή τροφοδοτείται και κλικ δεξιά, υπάρχει μία που θα μείνετε δικαίωμα ακόμη και αν αφαιρεθεί η εξουσία;
είναι αυτό που ονομάζεται στερεάς κατάστασης ρελέ ή κάτι άλλο;

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε θύρα ως μάνδαλο

απλά την γραμμή παραγωγής στο εισροές

εδώ είναι ένα δείγμα του σχεδιασμού

youll ανάγκη Proteus vsm ή lite έκδοση pro

www.labcenter.co.uk

ότι θα ανοίξει και τρέχει με την έκδοση demo

αυτό το app είναι επίσης σε αυτό το μήνα Elektor mag
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

riceboy89 έγραψε:

υπάρχει ρελέ που παραμένει στην τελευταία κατάσταση ακόμη και αν αφαιρεθεί η εξουσία;
όπως και αν η επαφή τροφοδοτείται και κλικ δεξιά, υπάρχει μία που θα μείνετε δικαίωμα ακόμη και αν αφαιρεθεί η εξουσία;
είναι αυτό που ονομάζεται στερεάς κατάστασης ρελέ ή κάτι άλλο;

sorry i didn't μετά νωρίτερα.έτσι αυτό το είδος του κέντρου θα πραγματοποιήσει την τελευταία κατάσταση που ήταν στο;Μπορείτε παρακαλώ να μου με μια σύνδεση να μπορώ να χρησιμοποιήσω;i εξουσία που μπορεί να χρησιμοποιεί τίποτα από 0V-9V.IVE εξέτασε online im παρτίδων και δεν τόσο σίγουρος για το τι είδους χρήση.

Ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια μέχρι τώρα ρε παιδιά!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back