Όταν ισογώνιος ελικοειδείς κεραίες που χρησιμοποιούνται; (Για τη διατριβή μου)

A

ayy2023

Guest
Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζετε ποιες είναι οι περιοχές της ισογώνιος ελικοειδείς κεραίες; τι είναι αυτοί που χρησιμοποιούνται για; Ξέρω ότι έχουν κυκλική πόλωση. κάποια tech τύπος μου είπε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βρείτε εκρηκτικές νάρκες από ένα δορυφόρο. ξέρετε άλλες ειδικές χρήσεις των ισογώνιος κεραίες; Θέλω να πω για συγκεκριμένες εφαρμογές της είναι στην εισαγωγή μέρος της διατριβής μου. όλη η βοήθεια θα εκτιμηθεί.

ayy2023 όπως ξέρω, ισογώνιος σπείρα κεραία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση αντικείμενο θαμμένο στο έδαφος, λόγω του κέρδους και κυκλική πόλωση. χρησιμοποιείται για τα συστήματα GPR (Γεωραντάρ). [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά: [/color] [/size] hi all ..... Ξέρεις τι είναι το ποσοστό φωτοβολίδα σε κεραία log-σπείρα; ποια είναι η σχέση μεταξύ του ρυθμού φωτοβολίδα και όλων των παραμέτρων της σπείρας του σαν ακτινοβολία μοτίβο, πόλωση, αντίσταση κλπ; και ποιες είναι οι επιπτώσεις του ρυθμού φωτοβολίδα στο log-σπείρα κεραία μας; Είναι σωστό ότι τα όρια του ρυθμού φωτοβολίδα είναι 0,2

γεια με ποσοστό φωτοβολίδα νομίζω ότι εννοείς "ένα", το οποίο είναι στην εξίσωση r = r0 * e ^ (aφ) στο έγγραφο της Dyson λέει έκαναν 40 διαφορετικές κεραίες σπείρα όλα με διαφορετικές παραμέτρους έκανα επίσης 10 προσομοιώσεις με ένα = 0,7 ? 1? 1,3 και 0,3987 ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να σκεφτείτε 0,2

αλλά δεν είναι αλήθεια ότι τη σειρά της εξαρτάται από το θήτα; έτσι πώς τη σειρά του μπορεί να εξαρτάται με ποσοστό φωτοβολίδα; 10 κάνει προσομοιώσεις δεν σας ανάμεσα σε μια πλήρη στροφή και μία και μισή στροφή; όταν α = 0,7, 1 και 1,5 πόσες είναι η σειρά σας; όχι σε μία στροφή ημίχρονο; o ya έχω αντίσταση 230 + J200 Ω, πώς να μειώσει το φανταστικό; και να ταιριάζει με την υποδοχή 50 Ω, τι σύνθετης αντίστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί; πρέπει να χρησιμοποιήσετε σπείρα balun μου; σαν τι; Συγγνώμη αν έχω πολλά ερώτηση thx

τι είναι η περιοχή συχνοτήτων σας; αν είστε με τη χρήση UWB όπως 2-18 GHz τότε δεν μπορείτε να ταιριάζουν με φανταστική αντίσταση σας. συνηθίζει επηρεάσει πολύ. τη σειρά της εξαρτάται σε 2 παραμέτρους. πρώτο είναι ένα "ποσοστό flare" δεύτερο είναι βήτα η οποία είναι η γωνία μεταξύ δύο ισογώνια έλικες που παράγουν ένα χέρι της ελικοειδούς κεραίας σας. Νομίζω ότι έχετε διαβάσει το χαρτί Dyson (έτος 1959) το ίδιο λέει τα πράγματα όπως εσείς, αλλά αυτό δεν λέει θα πρέπει να περιοριστεί με αυτόν τον τρόπο. λέει όταν το κάνετε όπως λέτε ότι θα έχετε ένα καλό σχέδιο. αλλιώς δεν λέει τι θα συμβεί. και να απαντήσει στο ερώτημά σας: αν παίρνετε r0 = 1 και α = 1,1.3,0.7 οι δυο τους δεν έχουν μια στροφή ή μία και μισή στροφή που κάνει διάγραμμα ακτινοβολίας ελλιπής και σπασμένα. μελέτη μου ήταν να ερευνήσουν τα αποτελέσματα αυτά. μπορείτε να δείτε τι ρωτάτε τον εαυτό σας με τη χρήση HFSS. αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια ταχυδρομείο μου από [e-mail] ayy2023@yahoo.com [/email] και δεν είχα χρησιμοποιήσει ένα balun, αλλά εγώ που χρησιμοποιείται αντ 'αυτού κάτι που έκανε VSWR μικρότερο από 2

εύρος συχνοτήτων μου είναι 1,8 έως 6 GHz. γιατί δεν σας χρειάζονται σπείρα balun; έτσι πώς να εξισορροπήσει αντίσταση σπείρα σας με ομοαξονικό 50 ohm;

εμείς δεν χρησιμοποίησε ένα ομοαξονικό 50 ohm, όπως είπα χρησιμοποιήσαμε μια μετάβαση από ομοαξονικό καλώδιο σε δύο σύρματα. αναζητήσετε την IEEE ως "1:100 μετασχηματιστή balun" στην πραγματικότητα, μπορείτε να καλέσετε το balun.

μπορώ να δω το σχέδιό σας, παρακαλώ; γιατί δεν ξέρω τη μετάβαση από ομοαξονικό καλώδιο σε δύο σύρμα ή μπορούμε να το ονόμασαν "1:100 μετασχηματιστή balun". ξέρετε πώς να δημιουργήσετε balun ή ταιριάζουν αντίσταση για log-σπείρα κεραία μου; Έχω μια κεραία με περίπου 220 + J200 ohm, στο HFSS σχεδιασμό, έβαλα κατ 'αποκοπή λιμάνι στο κέντρο του σπιράλ, μεταξύ 2 σπειροειδείς βραχίονες. Θέλω να το ταιριάξετε με ομοαξονικό 50 ohm.i δεν γνωρίζουν πάρα πολύ πώς να δημιουργήσετε balun ή αντίσταση που ταιριάζουν σε HFSS επειδή είμαι νέος σε αυτό το λογισμικό.

Θα χρησιμοποιηθεί για ισόπλευρο τρίγωνο για τελικό σχέδιο μου για να πάρει κυκλική πόλωση για οιονεί Zenit δορυφορική τηλεόραση.

δεν είχα την προσομοίωση με balun. i προσομοίωση είναι σαν να τροφοδοτείται με δύο καλώδια. δεν αλλάζει μοτίβο ακτινοβολίας, αλλά το κάνει VSWR αλλαγή και βρήκα πολύ πολύ διαφορετικά VSWR είναι για προσομοιώσεις μου. και ξέρω ότι αν βάλεις το λιμάνι εφάπαξ σας στο κέντρο του πλαισίου ακτινοβολία σας θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα κενό όγκο. έκανες σε θέση να διαχειριστεί προσομοίωση σας και να προσομοιώσει αυτό; Έχω την παρουσίαση διατριβή αύριο. ευχόμαστε καλή τύχη μου: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back