Όποιος θέλει να δώσει κάποια ηλεκτρονική «101» coaching?

A

ablique

Guest
Χρησιμοποιείται για παιχνίδι μου »με ηλεκτρονικά πίσω στα τέλη της δεκαετίας του '60 (υποθέτω ότι λαμβάνω αρκετά παλιά).Ένας φίλος με ρώτησε πρόσφατα αν θα μπορούσα να τον οικοδομήσουμε μια συσκευή βρήκε ένα σχηματικό για.Σκέφτηκα ότι «μπορεί» να είναι σε θέση να το κάνει με πολλή βοήθεια.

Είναι μια αρκετά απλό κύκλωμα και έχω ήδη όλα τα μέρη.Έχω τοποθετήσει το σχηματικό και όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μου στη διεύθυνση: http://www.4me2buy.net/beckdevice2

Υπάρχει μια εικόνα ΜΕΓΑΛΩΝ της σχηματικό εμφανίζεται αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «εδώ» (στην ιστοσελίδα μου).

Έχω προσπαθήσει να κάνει ένα οδικό CB «χάρτη» του αυτό το πράγμα, αλλά συνεχίσει να τρέχει σε ένα άλλο συστατικό ή απλώς δεν μπορεί να καταλάβω πώς να «διαδρομή» τις συνδέσεις σωστά.Θα σχέδιο ψυχή είδος μερικά «ένα γβ διάταξη για μένα;

Επιπλέον, θα παρατηρήσετε τη μονάδα χρησιμοποιεί τρεις μπαταρίες 9 volt.Έχω προσπαθήσει να βρει μια 27 VDC προσαρμογέα - δεν βγαίνει τίποτε.Καθένας θα ξέρει πού μπορώ να βρω ένα κύκλωμα για 120vac να 27vdc προσαρμογέα απλά ένα ";

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί περισσότερο.

Al

Πάνω από 20 άτομα εμφανίσεις ερώτησή μου, αλλά δεν απαντά.Συγνώμη εάν το αίτημά μου είναι πολύ βασικός ή δεν αξίζει κανένα σχόλιο.Στο 52 ετών, δεν έχω χρόνο να επιστρέψουν στο σχολείο και να μάθουν τα «βασικά».Είχα «ελπίδα», κάποιος θα μπορούσε να «απλοποιήσει», το έργο αυτό για μένα.Ήλπιζα να βοηθήσουν έναν φίλο από τη θέση αυτού του έργου καθώς και για τον - ευχολόγια εκ μέρους μου.

Συγγνώμη που σπατάλησα «χώρο» στο φόρουμ σας.Μάλλον είμαι σε λάθος μέρος για ζητά χάρες.

<thanks ούτως ή άλλως-bye>

x newbie «μέλος - '

ablique έγραψε:

Έχω προσπαθήσει να κάνει ένα οδικό CB «χάρτη» του αυτό το πράγμα, αλλά συνεχίσει να τρέχει σε ένα άλλο συστατικό ή απλώς δεν μπορεί να καταλάβω πώς να «διαδρομή» τις συνδέσεις σωστά.
Θα σχέδιο ψυχή είδος μερικά «ένα γβ διάταξη για μένα;Επιπλέον, θα παρατηρήσετε τη μονάδα χρησιμοποιεί τρεις μπαταρίες 9 volt.
Έχω προσπαθήσει να βρει μια 27 VDC προσαρμογέα - δεν βγαίνει τίποτε.
Καθένας θα ξέρει πού μπορώ να βρω ένα κύκλωμα για 120vac να 27vdc προσαρμογέα απλά ένα ";Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί περισσότερο.Al

ιδανικό διάγραμμα ακτινοβολίας όλων των κεραιών

I had hoped to help a friend by putting this project together for him - wishful thinking on my part.

Είχα «ελπίδα», κάποιος θα μπορούσε να «απλοποιήσει», το έργο αυτό για μένα.
Ήλπιζα να βοηθήσει έναν φίλο από τη θέση αυτού του έργου καθώς και για τον - ευχολόγια εκ μέρους μου.

Κοίταξα στην ιστοσελίδα, το έργο είναι τόσο απλό όσο θα μπορούσε ενδεχομένως να πάρει, επίσης, παρατήρησα υπήρχε μια διάταξη CB στην ιστοσελίδα.Αν νομίζετε ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο για σένα Θα ήθελα να συστήσω
να μην προσπαθήσετε να το χτίσετε όπως εσείς ποτέ δεν θα είναι σε θέση να στρωθούμε στη δουλειά!

Αγαπητέ ablique γεροπαράξενος

Έτσι μπορείτε περίμενα συνολικά 20 ώρες πριν να επιβιβάζονται μάρμαρα σας και πήγε στο σπίτι ...

Αν είχε πάρει κάποιο χρόνο για να επανεξετάσει το πώς λειτουργεί το φόρουμ, θα είχατε δει ότι πολλές απαντήσεις δεν φαίνεται μέχρι ημέρες αργότερα.Δεν είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσει.Έχουμε δουλειά να κάνουμε και είναι απασχολημένοι, αλλά όλοι κάνουν ένα διάλειμμα για να βοηθήσει τους άλλους και τις περισσότερες φορές απαντήσεις δίνεται η εκτίμηση που τους αξίζει.Μπορείτε, επίσης, θα δει ότι αυτό είναι ένα διεθνές φόρουμ και είναι πολύ επιεικής των ασαφές αγγλικά, κακώς δήλωσε ερωτήσεις και πολύ βασικά, αρχάριος ερωτήσεις.

Ο λόγος που πήρατε 20 προβολές είναι ότι ζητήσατε για την «καθοδήγηση» στον τίτλο σας.Μας αρέσει να πούλμαν.Αλλά όταν απλώς να ρωτήσω για κάποιον να κάνει τη δουλειά για σας, ότι δεν είναι προπόνηση που κάνει.Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήρα καμία απάντηση.Αν έχει τοποθετήσει τη διάταξη που έχουν - δεν έχει σημασία πόσο άσχημα ήταν, θα είχατε πάρει 20 απαντήσεις επίσης.Αν είχατε δημοσιεύτηκε ερωτήματα όπως τον τρόπο που κάνει μια αντίσταση πάει ή τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ένα τροφοδοτικό 27 βολτ, που θα είχε πολλές απαντήσεις.Με μια διαφορετική στάση που θέλετε να μισά του δρόμου γίνεται και μάθησης, αντί να huddled σε κουνιστή καρέκλα κατάρα ζωή σας.

ΕίπατεΠαράθεση:

Στο 52 ετών, δεν έχω χρόνο να επιστρέψουν στο σχολείο και να μάθουν τα «βασικά».

γεια
plzzz
www.electronics επίσκεψη-lab.com
υπάρχουν tutorials διαθέσιμες για όλους τους τύπους των ηλεκτρονικών εξοπλισμών.

πολύ τεμπέλης για να μπει στο συγκεκριμένο λεπτομέρειες
ΑΛΛΑ,

να πάρει 27 VDC από 120VAC, ο ευκολότερος τρόπος θα ήταν
120V σε 30V μετασχηματιστή
ακολουθεί πλήρης ανορθωτής κύμα
ακολουθούμενη από πυκνωτή βαθυπερατό φίλτρο
ακολουθούμενη από μερικές διόδους zener σε σειρά

αυτό θα σας κοστίσει περίπου $ 5 έως 10 δολάρια

αν θέλετε ρύθμιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LM78xx (ή κάτι σαν αυτό) με μια πλωτή δίοδο zener στο έδαφος.

Αν θέλετε να είναι αποτελεσματική δύναμη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μετατροπέα χρήματα σας!

Ο ευκολότερος τρόπος, ωστόσο, είναι να αγοράσετε ένα μετασχηματιστή τοίχο και κόψτε το καλώδιο δύναμη που χρειάζεστε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back