Όποιος έχει experiance με αναπτύσσει γύρω RABBIT

S

sam_pr

Guest
Κάθε πραγματική experiance ότι με τσιπ και το Dynamic - Γ περιβάλλον.

Ευχαριστώ.

Γεια σου,

Έχετε δοκιμάσει αυτό το σύνδεσμο;;

http://www.rabbitsemiconductor.com/support_center/support_index.html

Καλή τύχη.

Τι βοήθεια θες να πάρετε;Έχω κάνει δύο έργα γύρω Rabbit3000 (χρησιμοποιώντας RCM3010 - με ethernet) χρησιμοποιώντας Δυναμική Γ..Επιτρέψτε μου να μάθω τι θέλετε.

Ευχαριστώ

Ok binnyr,

Θα πρέπει να γνωρίζετε για TCPIP και UDP εφαρμογή.Μήπως προσπαθούν να εφαρμόσουν μία από αυτές, αν ναι, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε τους δείγματα για να το εκτελέσετε.Μήπως TCP εργασίας Ok (δεν κολλάει, κλπ.) είναι το πόσο γρήγορα throuput.Ευχαριστώ.

Έχω επίσης χρησιμοποιείται Κουνέλια 2000 με το πρωτόκολλο TCP / IP stack, αλλά η στοίβα ήταν έχοντας κάποια σφάλματα

Γεια σου,

Θα αναπτυχθούν διάφορα TCP / IP με rabbit2000 έργα.
Επίσης, χρησιμοποιούν UDP.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σφάλμα και το χρόνο Ανάπτυξης είναι ΟΚ.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και βιβλιοθήκη.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε με την devlopment kit.

beuch

Να έχετε την τελευταία Dynamic C 7,32;

Έχω εργαστεί με αυτό το μεταποιητή.Έχω ένα RCM220 σκάφους με ethernet σύνδεση.Αν έχετε κάποια απορία ή ανάγκη από κάτι, ΑΣ.Θα βρείτε πολλές πληροφορίες στο http://w * w * w.zworld.com /
support / ββ / index.html.Στην ιστοσελίδα υπάρχουν ένα φόρουμ αφιερωμένο στην κουνέλι με τα παραδείγματα του λογισμικού, των βιβλιοθηκών και των πληροφοριών.Χαιρετισμοί.

hello sam:

Έχω αναπτύξει μια πλήρη καταβολή τερματικού εξοπλισμού (υλικού είχε αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες) γύρω RCM3010.

Αυτό το σύστημα που χρησιμοποιεί RCM3010 έχει διασυνδέσεις με εκτυπωτή, LCD, πληκτρολόγιο, ανεπαφικό κάρτας, αναγνώστη μαγνητικών καρτών, κλπ. ..Τέλος το σύστημα επικοινωνεί μέσω LAN και συνομιλίες σε μια εφαρμογή server και MSSQL-2000 (για όλες τις runing WinNT 2000) σε TCP / IP * * χωρίς κανένα κόπο ή thruput θέματα.(φυσικά έπρεπε να γράψουν στο περιτύλιγμα εφαρμογή VC να τρέχει NT για συστήματα που κάθεται στο μεταξύ το Κουνέλι και την Εφαρμογή servers).

Πριν από την ανάπτυξη του τελικού υλικού, πρέπει πρώτα * * RCM3010 χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο TCP / IP Development Kit και κάνει μια πλήρη POC (απόδειξη της σύλληψης) και η ανάπτυξη ήταν σε θέση να αναπτύξουν όλες τις ρουτίνες διασύνδεσης και χωρίς κανένα πρόβλημα.Ο κύριος του έργου που εργάζονται κάτω μου ξέρει την C / C και VC (1 περίπου χρόνια ΛΗΞΗ).

Ήμουν σε θέση να καθοδηγήσει τον entrie μέσω της ανάπτυξης λογισμικού pahse και απαιτούνται μόνο ελάχιστες προσπάθειες από τον ίδιο.(χάρη στην DC και το εξαιρετικό δείγματα κατάλογο).

Αν θέλετε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας μερικές VC δείγμα κώδικα (η οποία ενεργεί ως server σε λειτουργία στο listner NT),
η οποία δέχεται την εντολή από Κουνέλια και λαμβάνει αναγκαίες δράσεις.

Καταρχάς θα έλεγα ότι κάθε προσπάθειά σας * * * και * κάθε δείγμα προγραμμάτων στο "δείγματα" κατάλογο.Επίσης, πραγματοποιούνται μέσω των smtp και pop παραδείγματα πριν από την έναρξη μεγάλων έργων για το κουνέλι (αυτά τα pop / smtp δείγματα είναι καλό που είναι τακτοποιημένα wrriten).Αυτό που βρέθηκαν στα δείγματα που λείπει είναι ένα απλό directory client / server πρόγραμμα που εκτελείται για το κουνέλι και η επικοινωνία με άλλο client / server πρόγραμμα για runing NT (εφαρμογή σε VC και winsock).Αυτό μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, αν θέλετε.Hope this helps.
BinnyΠαρακαλώ να είναι ελεύθεροι να ζητούν από κάθε βοήθεια.

Ευχαριστώ όλους,

Νομίζω ότι
θα της δώσει μια δοκιμή.

Hi:
Εδώ είναι ο κωδικός VC (MFC απλή βάση διαλόγου εφαρμογή VC ),
το οποίο μπορεί να επικοινωνεί με το Rabbit3000 σκάφους.Ελέγξτε το Readme-Please.txt στο συνημμένο αρχείο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Binny

Έχει κανείς beta GUI για DC και νέα έκδοση 7,32

pls βοηθήστε με

thx

Έχω αρχίσει να χρησιμοποιεί για τις ΣΔΙΤ Rabbit RCM2200, να στείλει κάποια δεδομένα μέσω GSM (GPRS) τηλέφωνο.

Μήπως έχει κανείς και τα δείγματα μπορούν να μοιραστούν σε μένα;

THX,
Χαιρετισμοί,
ZeRoN

Είμαι RCM2200 εργασίας σχετικά με τη χρήση του για τη σύνδεση μεταξύ άλλων συστήματα ενσωματωμένου ελέγχου (ΣΜΕ) με την λειτουργία βάσης δεδομένων MySQL και PHP.Δεδομένου ότι είμαι ακόμα newbie σε αυτό το κουνέλι του σκάφους, μόλις τροποποιηθεί η πηγή τους κωδικούς στο http παραδείγματα.Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος λόγω της σταθερότητας και την ευκολία του προγραμματισμού.

Τέλος πάντων, θέλω να διαμαρτυρηθώ για πάρα πολλές πληροφορίες για το χειρισμό πακέτων στο πρωτόκολλο http.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back