S
SL
Guest
Ήμουν ανάγνωση του AN10420, (USB εικονική θύρα COM για lpc214x), όταν έχω δει από αυτό το λιμάνι dont υπάρχουν.θα πω ό, τι είναι εικονική και νομίζω ότι από τη δημιουργία αυτής της χρησιμοποιώντας το UART'S;.
Έχω 2 UART μου στη χρήση, να χρησιμοποιήσω ένα από αυτά να προγραμματίσει τη ucontroller και να ελέγχουν το πρόγραμμα όταν βρίσκεται σε λειτουργία.Η δεύτερη UART είναι συνδεδεμένο με μια οθόνη από ό, τι τρέχει με σειριακή θύρα.
Θέλω να αποθηκεύσετε δεδομένα από το usb στον υπολογιστή μου, και εγώ την ανάγκη, από τη χάραξη είναι recognice από pc.
Έχω διαβάσει από ό, τι υπάρχει από ρουτίνες του πρέπει να καθοριστούν και να ejecuted για επαναφορά.
Παράθεση:
# include <LPC214X.H> / * LPC214x ορισμούς * /# include "type.h"# include "usb.h"
# include "usbcfg.h"
# include "usbhw.h"
# include "usbcore.h"
# include "mscuser.h"# include "memory.h"extern BYTE Memory [MSC_MemorySize]? / * MSC μνήμης RAM * // * Main Program * /int main (void) (
DWORD ν?για n = (0? n <MSC_ImageSize? ν ) (/ * Copy Αρχική εικόνας δίσκου * /
Memory [n] = DiskImage [n]? / * Από την λάμψη RAM * /
)IODIR1 = LED_MSK? / * LED που ορίζεται ως Έξοδοι * /USB_Init ()? / * USB Initialization * /
USB_Connect (TRUE)? / * USB Connect * /while (1)? / * Loop forever * /
)
Έχω 2 UART μου στη χρήση, να χρησιμοποιήσω ένα από αυτά να προγραμματίσει τη ucontroller και να ελέγχουν το πρόγραμμα όταν βρίσκεται σε λειτουργία.Η δεύτερη UART είναι συνδεδεμένο με μια οθόνη από ό, τι τρέχει με σειριακή θύρα.
Θέλω να αποθηκεύσετε δεδομένα από το usb στον υπολογιστή μου, και εγώ την ανάγκη, από τη χάραξη είναι recognice από pc.
Έχω διαβάσει από ό, τι υπάρχει από ρουτίνες του πρέπει να καθοριστούν και να ejecuted για επαναφορά.
Παράθεση:
# include <LPC214X.H> / * LPC214x ορισμούς * /# include "type.h"# include "usb.h"
# include "usbcfg.h"
# include "usbhw.h"
# include "usbcore.h"
# include "mscuser.h"# include "memory.h"extern BYTE Memory [MSC_MemorySize]? / * MSC μνήμης RAM * // * Main Program * /int main (void) (
DWORD ν?για n = (0? n <MSC_ImageSize? ν ) (/ * Copy Αρχική εικόνας δίσκου * /
Memory [n] = DiskImage [n]? / * Από την λάμψη RAM * /
)IODIR1 = LED_MSK? / * LED που ορίζεται ως Έξοδοι * /USB_Init ()? / * USB Initialization * /
USB_Connect (TRUE)? / * USB Connect * /while (1)? / * Loop forever * /
)