Y
YiAndLu
Guest
Αγαπητέ Όλα: Έχω μια Διαδικασία Ολοκληρωμένη Μηχανικός (PIE) για ένα έτος, πριν από ότι είχα μια Μηχανικός (PE) για δύο χρόνια. Έχω μάθει κάποια αναλογική βιβλία IC, σχεδίαση όπως η μικροηλεκτρονική κυκλωμάτων, συσκευών με ημιαγωγούς, Η τέχνη της Analog IC Διάταξη, Ανάλυση και Σχεδίαση Αναλογικών Ολοκληρωμένων Κυκλωμάτων ("μάθει" σημαίνει διαβάσει τα βιβλία δύο φορές και τελείωσε τις ασκήσεις όλα από τον εαυτό μου), αλλά έμαθε τίποτα για EDA εργαλεία, εκτός από L-Edit, και σχεδόν δεν γνωρίζουν τίποτα abbout Linux ή Unix λειτουργικό σύστημα. Είμαι 26 ετών, και να έχουμε μόνο BSEE. Πρόσφατα λάβω μια προσφορά από μια unfamous εταιρεία, αλλά πολύ λιγότερο μισθό από την τρέχουσα δουλειά μου. Είμαι βαθιά σε ένα δίλημμα, είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να μου έδωσε κάποιες συμβουλές και εστιάζεται στις εξής δύο πτυχές: 1. Έχω κοστούμι να είναι ένα αναλογικό σχεδιαστής IC, συμπεριλαμβανομένων συσσώρευση γνώσης μου, εργασιακή εμπειρία και την ηλικία. 2. Τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια να βελτιώσουν την ικανότητά μου αν μπορώ ακόμα να επιλέξω να είναι μια IC σχεδιαστής. Ευχαριστώ πολύ, και έχουν μια ωραία μέρα!