Έχω κοστούμι να είναι ένα αναλογικό σχεδιαστής IC;

Y

YiAndLu

Guest
Αγαπητέ Όλα: Έχω μια Διαδικασία Ολοκληρωμένη Μηχανικός (PIE) για ένα έτος, πριν από ότι είχα μια Μηχανικός (PE) για δύο χρόνια. Έχω μάθει κάποια αναλογική βιβλία IC, σχεδίαση όπως η μικροηλεκτρονική κυκλωμάτων, συσκευών με ημιαγωγούς, Η τέχνη της Analog IC Διάταξη, Ανάλυση και Σχεδίαση Αναλογικών Ολοκληρωμένων Κυκλωμάτων ("μάθει" σημαίνει διαβάσει τα βιβλία δύο φορές και τελείωσε τις ασκήσεις όλα από τον εαυτό μου), αλλά έμαθε τίποτα για EDA εργαλεία, εκτός από L-Edit, και σχεδόν δεν γνωρίζουν τίποτα abbout Linux ή Unix λειτουργικό σύστημα. Είμαι 26 ετών, και να έχουμε μόνο BSEE. Πρόσφατα λάβω μια προσφορά από μια unfamous εταιρεία, αλλά πολύ λιγότερο μισθό από την τρέχουσα δουλειά μου. Είμαι βαθιά σε ένα δίλημμα, είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να μου έδωσε κάποιες συμβουλές και εστιάζεται στις εξής δύο πτυχές: 1. Έχω κοστούμι να είναι ένα αναλογικό σχεδιαστής IC, συμπεριλαμβανομένων συσσώρευση γνώσης μου, εργασιακή εμπειρία και την ηλικία. 2. Τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια να βελτιώσουν την ικανότητά μου αν μπορώ ακόμα να επιλέξω να είναι μια IC σχεδιαστής. Ευχαριστώ πολύ, και έχουν μια ωραία μέρα!

u μπορεί να είναι μια αναλογική σχεδιαστής ur μετά την αποφοίτηση από το λύκειο σας. u δεν μπορεί να είναι μια καλή αναλογική σχεδιαστής, εκτός εάν ur καλός στα μαθηματικά και τη φυσική.

Αγαπητοί neoflash, έχουν δεν υπάρχει καμία εταιρεία που θα δώσει την ευκαιρία σε έναν άγνωστο BSEE, σχεδόν όλα τα σπίτια του σχεδιασμού απαιτούν MSEE ή BSEE με πολλά χρόνια εμπειρία, γι 'αυτό έγινε PE πριν από τρία χρόνια, στη συνέχεια, μια πίτα, ελπίζω παρελθόν εργασίας μου εμπειρίες μπορεί να με βοηθήσει.

Εάν u εξακολουθούν να προτιμούν να είναι ο σχεδιαστής, να σταματήσει να λειτουργεί ως μια πίτα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ξεκινώντας μια νέα καριέρα θα μπορούσε να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα από πολλά χρόνια αργότερα. Να θυμάστε, εμείς οι μηχανικοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα πράγματα σχετικά με αναλογική λογισμικών προσομοίωσης ..... ή να δοκιμάσετε την τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα .....

Κάντε τη δουλειά σας αρέσει. Θα είναι όλο και καλύτερα, εάν βάζετε την καρδιά σας σε αυτό.

Σας αρέσει αναλογική σχεδιασμό; Μόνο για περισσότερα χρήματα;

Όντας PE σας δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των freshie, θα έχετε τη γνώση για τρανζίστορ αναντιστοιχία, παραλλαγή της διαδικασίας ...

Θα έπρεπε καλύτερα να πάρετε ένα MSEE πρώτα. Μετά από όλα, σας πήρε μόνο 2 ή 3 χρόνια. Και, αν μπορεί να δεχθεί το μισθό πολύ λιγότερο από ό, τι έχετε τώρα, τότε, φυσικά, μπορείτε να πετάξετε το μισθό σας εντελώς για 2 χρόνια.

Τελείωσα MSc μου στο σχεδιασμό IC 2 χρόνια πριν. αλλά ακόμα ψάχνω μετά IC σχεδιασμό. Είμαι παντρεμένος με 1 παιδί και είμαι στα μέσα του 30 μου. Μου αρέσει IC σχεδιασμό και θα ήθελαν να περάσουν την ημέρα προσπαθώντας να καταλάβω αποστολή μου ενώ σπούδαζα IC πορεία του σχεδιασμού μου. Αλλά εσείς νομίζετε ότι είμαι κατάλληλος για το σχεδιασμό IC; παρακαλούμε να ενημερώσετε. Ευχαριστώ πολύ. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] Yiandlu, αν χρειάζεστε κάποια εργαλεία EDA, όπως HSPICE και L-επεξεργασία για τις πρακτικές σας, παρακαλώ ενημερώστε με. Μπορώ να το διαβιβάσει σε σας. ελπίδα αυτό βοηθά.

κανένα πρόβλημα, απλώς περνούν το χρόνο τους για να διαβάσετε κάποιο βιβλίο, να λύσει τα προβλήματα στο βιβλίο, περιηγηθείτε IEEE κύκλωμα στερεάς κατάστασης μία φορά το μήνα, προσπαθήστε να επισκεφθείτε το φόρουμ AFAP, να χτίσουν κάποια IP μπλοκ τον εαυτό σας. Αυτό θα είναι μια καλή αρχή

Μπορείτε να είστε κάποιος που θέλετε να είναι, και να το απολαύσετε

Μαγική μπάλα με το 8, λέει ...
27444937_5c82cc736e.jpg

Οι άλλοι άνθρωποι δεν θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε σχέδιο για σας καριέρα. Κάνετε ό, τι θέλετε και αγαπάτε να κάνετε.

αν έχετε κάνει την εργασία που περιγράφεται, θα εισέρχονται πλέον το σχεδιαστικό κόσμο, αν είστε πολύ ενδιαφέρονται για αυτό workyou μπορεί να είναι ο σχεδιαστής, αλλά όπως πολλά είπε μια γυναίκα στην αρχή θα είναι λίγο πιο δύσκολο

Υποθέτω ότι μπορείτε, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. υποθέτω. ακριβώς όπως αυτό που λένε η εμπειρία είναι ο καλύτερος δάσκαλος. αλλά το ενδιαφέρον σας και την επιμονή της ότι θα μπορούσε να καταλάβει. Έχω φίλους που σπούδασε διεύθυνση του ξενοδοχείου, αλλά είναι πολύ καλοί προγραμματιστές.

Ακριβώς το κάνετε, θα είστε σε καλύτερη

Γεια YiAndLu, αν δεν κάνω λάθος για το καλό design διάταξη Engg γνώση της διαδικασίας κατασκευής είναι πλέον και για τον καλό σχεδιασμό κυκλωμάτων Engg τόσο σχεδίου διάταξης και διαδικασία κατασκευής είναι συν. Έτσι η εμπειρία σας θα είναι πλέον μόνο. pls σωστή αν κάτι δεν πάει καλά. Thanks & Regards Sai

Αν θέλετε να είναι ένα αναλογικό σχεδιαστής IC, νομίζω ότι τις γνώσεις σας θα πρέπει να βελτιωθεί, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης του κυκλώματος, το σήμα και το σύστημα, και τα μαθηματικά.

Δεν είναι εύκολο, αλλά και πάλι μπορεί να είναι!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back