Έχετε ελέγξει τον χρόνο αποκατάστασης και ο χρόνος αφαίρεσης;

N

Nobody

Guest
Έχω SET Ασύγχρονης του flip'flop του / RESET που προέρχεται από έναν άλλο τομέα ρολόι. Είναι ένα πλάνο για να επαναφέρετε το flip-flop. Υπό τις συνθήκες αυτές, δεν u ανησυχία για την παραβίαση της ανάκτησης και του χρόνου αφαίρεσης;

ναι θα πρέπει να ανησυχούν γι 'ανάκτηση και ελέγχους για την αφαίρεση ASYNC επαναφέρει. Αυτό που κρίνονται αναγκαίες για την ανενεργή κατάσταση της επαναφοράς που να εξασφαλίζουν αδιαμφισβήτητη δεδομένα δεν κατελήφθη από ενεργή ακμή ρολογιού.

Για να είμαι ειλικρινής, αυτό θα πρέπει να είναι κατά περίπτωση. Όχι όλα τα YSE ή όχι απάντηση.

Ναι u πρέπει να ελέγξετε αυτό σοβαρά

Γεια σας παιδιά, Αν έχω μερικές πτώσεις που πήρε τον ισχυρισμό της επαναφοράς νωρίτερα από άλλες flops που πήρε τον ισχυρισμό της επαναφοράς αργότερα και η επαναφορά κρατήστε πατημένο για μερικά κύκλους ρολογιού, δεν είναι δυνατόν της να ανταποκριθεί η ανάκαμψη (setup) να ελέγχουν ειδικά το SOC όπου η επαναφορά δέντρο είναι πολύ μεγάλη. Αυτό σημαίνει 1clk συνάντηση είναι πολύ δύσκολο για τις μεγάλες σχεδιασμό SOC. Με αυτό, μπορούμε να τεθεί με ασφάλεια multicycle-setup 2 και thats που είναι; Το σημαντικό της async επαναφορά είναι ο έλεγχος αφαίρεσης. Η ρύθμιση-2 θα αφαιρέσει την παραβίαση setup (δεδομένου ότι η επαναφορά μπορεί να κρατήσει για αρκετούς κύκλους πριν από την απελευθέρωση) και η άρση θα εξακολουθούν να ελέγχουν; BR, WL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back