Έργο για την αντικατάσταση CY7C64613 στο ICD2

C

commonly

Guest
Γεια σε όλους, έχω κατασκευάσει με επιτυχία εκδοχή μου κλώνο ICD2 βάση PICS sch. και δουλεύει μια χαρά με τον φορητό υπολογιστή Dell Inspiron μου τρέχει winxp-SP2 και MPLAB 7,60. Όλα εντάξει, τότε; ΟΧΙ, δεν είναι όλα ok. Το ίδιο ICD2 δεν αναγνωρίζεται από ένα PC γραφείου τρέχει το ίδιο λειτουργικό σύστημα και την ίδια έκδοση MPLAB: συνδέω και αποσυνδέστε πολλές φορές, αλλά το PC d'nt το αναγνωρίσει: UNKNOWN USB PHERIFERAL:! Κραυγή: Μήπως κάποιος έχει μια ιδέα; Χάρη comm

Απλά μερικές σκέψεις, αφενός, δεν το ICD2 πηγαίνει απευθείας στη θύρα USB για τη μητρική πλακέτα του υπολογιστή; δηλαδή έχει πήρε μια θύρα USB για όλα τα ίδια; Ο λόγος που ζητώ είναι ότι το ICD2 απαιτεί σταφίδα να λειτουργεί και αν, όπως εγώ σας στις 4 USB hub σας και τα εκατομμύρια των μικρών συσκευών που υπάρχουν λίγα mA της τότε όταν συνδέσετε το ICD2 στην πλήμνη θα επιστήσει την πολύ ρεύμα. Δεύτερον, λέτε οι δύο υπολογιστές έχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα, είναι αλήθεια ότι μέχρι το επίπεδο για το Service Pack; Μήπως σας υπολογιστή ίσως να έχουν chipset VIA και απαιτεί να ενημερώσετε 4in1 τους οδηγούς σας για να πάρετε την πλήρη λειτουργικότητα USB; Έχει το laptop σας ίσως πήρε μόνο θύρες USB και έτσι έρχεται προ ρυθμιστεί με όλα τα τελευταία κομμάτια, όπου, όπως στην επιφάνεια εργασίας σας δεν είναι πλήρως ενημερωμένο service pack και η μητρική οδηγός σοφός; Τρίτον, έχετε υπόψη χρησιμοποιώντας μια ξεχωριστή κάρτα PCI USB για να συνδέσετε τον προγραμματιστή για να? Έχετε έναν φίλο με έναν υπολογιστή, μπορείτε να το δοκιμάσετε σε; ίσως ένα τοπικό συνεργείο επισκευής PC μπορεί να σας αφήσει να το δοκιμάσετε σε κάποια από τις μηχανές τους. Στην εμπειρία μου USB εξακολουθεί να έχει αυτές τις λόξυγκας τώρα και πάλι, somtimes μια συσκευή λειτουργεί σε έναν υπολογιστή και όχι σε κάποιο άλλο αν και συνήθως είναι κάτω του οδηγού / υπηρεσία ενημερώσεις πακέτο.

Εμπειρία Mine είναι:-Να μην συνδέονται ICD2 μέχρι WINXP είναι up-Μην αποσυνδέετε ICD2 MPLAB μέχρι να είναι on-Μην αποσυνδέετε ICD2 από USB μέχρι WINXP είναι on-Εάν κάποιο μήνυμα για την κακή σύνδεση επιμένουν επανεκκίνηση WINXP με λαμβάνοντας υπόψη τα ανώτερα αναφέρονται σημειώσεις. -Αν το μήνυμα για την κακή σύνδεση εξακολουθούν να επαναπρογραμματίσει τις δύο ΣΜΕ, να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ICD2 οδήγησης USB.

DraganM Συγγραφέας Μήνυμα Δημοσιεύθηκε: 21 Ιούλ 2007 11:27 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόγραμμα για την αντικατάσταση CY7C64613 στο ICD2 ------------------------ -------------------------------------------------- ------ εμπειρία Mine είναι:-Να μην συνδέονται ICD2 μέχρι WINXP είναι up-Μην αποσυνδέετε ICD2 MPLAB μέχρι να είναι on-Μην αποσυνδέετε ICD2 από USB μέχρι WINXP είναι on-Εάν κάποιο μήνυμα για την κακή σύνδεση επιμένουν επανεκκίνηση WINXP με λαμβάνοντας υπόψη τα ανώτερα αναφέρονται σημειώσεις. -Αν το μήνυμα για την κακή σύνδεση εξακολουθούν να επαναπρογραμματίσει τις δύο ΣΜΕ, να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ICD2 οδήγησης USB.
Γεια σας DraganM έβαλα ήδη μια θέση στο κύριο θέμα «Σχέδιο για να αντικαταστήσει CY7C64613 στο ICD2« Έχω το ίδιο πρόβλημα και σήμερα πάλι, θέλω να επαναπρογραμματίσει τον 18F4550. Έχω ένα πρωτότυπο ICD2 και λειτουργεί πάντα ακόμα κι αν συνδέετε ή αποσυνδέετε το ICD2 MPLAB με ανοιχτό. Είδατε κάπου κάποιες πληροφορίες πώς να λύσει το πρόβλημα; Χάρη.

Γεια Παρακαλώ γράψτε την οποία το πρόβλημα που αναφέρεστε, επειδή κάποια προβλήματα έχουν αναφερθεί εδώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back