Έργου να κάνουν ένα κινητό τηλέφωνο

U

uXing

Guest
Έχω ένα σχέδιο που να κάνει ένα απλό κινητό τηλέφωνο από τον εαυτό μου (και να λάβετε την κλήση κλήση).Θα μπορεί να προσθέσετε μια απεικόνιση αργότερα.

Έχω Έχεις QUAD-GM862 και GM862 ενότητα Αξιολόγηση συμβούλιο - RS232
http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=478

Θα συνδεθεί σε υπολογιστή και αν Serial Cable (RS232). Και δουλεύει ωραία όταν στέλνω εντολή AT με το HyperTerminal.Είμαι, λοιπόν, τώρα αρχίζουν να χρησιμοποιούν μικροελεγκτή να λειτουργεί ως τηλέφωνο.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να ξεκινήσουν μου έργο.Η έννοια αυτή, Θέλω ένα πληκτρολόγιο.Στη συνέχεια συνδέστε το πληκτρολόγιο για να το συνδέσετε το μικροελεγκτή directly.Then μικροϋπολογιστικά να GM862.Is σωστά; Έχω ανάγκη να προσθέσω κάτι μεταξύ πληκτρολόγιο και μικροϋπολογιστικά;Επίσης μικροελεγκτή και GM862;

Θέλω να μάθω που μικροελεγκτή είναι καλό για το έργο αυτό;Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω C πρόγραμμα.Φαίνεται ότι PIC και AVR είναι πιο δημοφιλή.PIC16F877 είναι αρκετό για να γίνει αυτό;

Να υπάρχουν πηγές και έργο το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό; Μπορείτε να το στείλετε σε μένα ως αναφορά;

Είμαι πραγματικά δεν γνωρίζει it.It είναι η πρώτη μου φορά να κάνει αυτό το είδος του έργου.

χρήση της NXP LPC μικροελεγκτές
ARM είναι UC, περισσότερα τηλέφωνα χρήση ARM UC!

Θα πρέπει να προσθέσω κάποιες αντιστάσεις μεταξύ το πληκτρολόγιο και το UC και τίποτα δεν μεταξύ των UC και η GM.
Η GM έχει μια θύρα RS232 που υποστηρίζουν 3V!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της LPC UC;

Οι άνθρωποι είπαν ότι είναι καλό για AVR C progamming, και έχω χρησιμοποιούνται AT89C51 πριν.Γι 'αυτό θα ήθελα να χρησιμοποιούν AVR αν δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για AVR σειρά.Και αυτό είναι καλό για μένα να χρησιμοποιήσετε ATmega32 σε αυτό το έργο;

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπω εγώ το μόνο που χρειάζεται είναι μια σειριακή θύρα για διασύνδεση με το GSM module.
Για το πληκτρολόγιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε IO θύρες του μικροελεγκτή.

Έτσι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την AVR ATMega32 αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AT89C51 διότι και οι δύο από αυτές έχουν μια σειριακή θύρα και IO λιμάνια!

ναι και να χρησιμοποιήσετε AT89c51 πολύ.
Πλεονέκτημα:
ur εργασίες θα γίνουν simple.press πληκτρολόγιο αριθμών, αποκωδικοποιήσουν τους σε μικροελεγκτή, και στη συνέχεια απλά να στείλετε σύμφωνα με τις εντολές ΑΤ dat ...
τόσο απλό: D
και αν η ενότητα έχει καλώδιο δεδομένων και έτσι πρέπει επίσης RS232 με ελεγκτή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back