Ένα πρόβλημα στην IC5141

B

balun

Guest
Λόγω ορισμένων προβλημάτων στην IC50, εγκατέστησα IC5141, αλλά αυτή τη φορά βρήκα ότι είναι πολύ πολύ αργή για να ανοίξει το "Analog Περιβάλλον Design" στο Virtuoso, το CDSLog μου λένε ότι Προειδοποίηση: δεν είναι δυνατή η μετατροπή string "-B & H-Lucida-μεσαίου r-φυσιολογική-sans-*- 140 -*-*- p-*- iso8859-1 "για να πληκτρολογήσετε FontStruct * Error * Δεν είναι δυνατή η δημιουργία σύνδεσης με Wavescan. Παρακαλώ την έξοδο και επανεκκίνηση του πάγκο εργασίας. Το IC5141 ανοίγει χωρίς "lmgrd ***"( συσταθεί η άδεια), είναι η αιτία;

Τι είδους σύστημα Linux που χρησιμοποιείτε; Θα ήθελα να συστήσω redhat 8 ή RHEL 3

Επίσης υπέφερε από ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς, έζησα ίδιο πρόβλημα σε Mandrake, Redhat 7, Redhat 8, και RHEL 3. Ωστόσο, η υποψία μου είναι ότι η άδεια που έχετε δεν υποστηρίζει Wavescan. Υποθέτω ότι χρησιμοποιείτε ένα αρχείο άδειας χρήσης για IC50. Η Wavescan είναι πρόσφατα εξοπλισμένο με IC5141, οπότε η άδεια για την IC50 δεν λειτουργεί για IC5141. Προσδοκία μου είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε IC5141 με το αρχείο της άδειας για IC50 αν χρησιμοποιείτε waveview αντί Wavescan. Δεν προσπαθείτε, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατόν. Τέλος πάντων, μετά από προσπάθεια για αρκετές σκληρές μέρες, πήγα πίσω στην IC5033 με Mandrake. PS Αν κάποιος χρησιμοποιεί IC5033 στο redhat 9 ή RHEL 3, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω πώς θα εγκατασταθεί. Για μένα, IC5033 είναι βασικά εργασίας, αλλά κάποιο πρόβλημα με το ποντίκι δεξί κλικ στο μενού των Windows της spectreRF.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με IC5033USR3 με RHEL3

Έχω λύσει αυτό το πρόβλημα ακόμα. Θεωρώ ότι στην IC5141, το προεπιλεγμένο "θεατής κύμα" είναι "Wavescan", αλλά στην παλιά εκδοχή, ο θεατής είναι «AWD». Ίσως λόγω του προβλήματος άδεια, η Wavescan δεν μπορεί να ξεκινήσει, έτσι ώστε να μπορούμε να τροποποιήσουμε τον θεατή κύμα προεπιλογή "AWD", η οποία μπορεί να γίνει με modifing ". Cdsenv». Δηλαδή, chage τη συνέχεια σειρά: ***** asimenv.startup cds_ade_wftool string "Wavescan" ***** Τώρα, φάντασμα μου δουλεύει καλά. Υπάρχουν κάποιες άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν "Wavescan", πάρα πολύ, αν το ίδιο πρόβλημα έχουν συμβεί, να βρουν την αίτηση στο. Cdsenv και αλλάξτε την προεπιλογή σε «AWD». Σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε κάποιες συμβουλές.

\\ Cadence_ic_5.0 \\ tools.lnx86 \\ dfII \\ δείγματα, να κάνουν αλλαγές στο αρχείο. Cdsenv σε αυτό τον κατάλογο, για να κάνει το θεατή AWD κυματομορφή προεπιλογή. Amarnath αφορά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back