Έλεγχος έθιμο της ροής για AD1954 από SigmaStudio

B

bimbla

Guest
Ο καθένας εργάζεται για SigmaDSP της Analog Devices; bimbla.

Εργάζεστε σε μια προσαρμοσμένη ροή χρησιμοποιώντας SigmaStudio; Είσαι το σχεδιασμό τη δική του υλικού σας χρησιμοποιώντας το δικό μικροελεγκτή σας; Αν ναι, θα μπορούσαμε να μοιραστώ μερικές ιδέες. Με την ευκαιρία, Ελπίζω να γνωρίζετε ότι AD1940 απελευθερώνεται. Ενδιαφέρεστε? bimbla.

Τι είδους ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε.

Μόλις ολοκληρωθεί διασυνδέεται μια pic 18F452 να AD1954, χρησιμοποιώντας τη ροή σήματος προεπιλογή. Το UC επαναφέρει την SigmaDSP για τις τελευταίες ρυθμίσεις. Τώρα θα ξεκινήσω με το έθιμο της ροής. Σε ποιο στάδιο του σχεδιασμού είσαι; Έχετε κάνει το μενού στην οθόνη LCD ή σε διεπαφή IR τηλεχειριστήριο; Χάρη και αφορά, bimbla.

Έχω 1940 το έργο μου εργασία με μια προσαρμοσμένη ροή σχεδιαστεί με Sigma Studio

AD1940 WOW! Τι κάνει έθιμο της ροής σας έχετε; Τι σημαίνουν τα περιβάλλουν βιβλιοθήκες αποτελούνται από; Μπορείτε να κάνετε έναν αποκωδικοποιητή Surround καναλιού από αυτές; bimbla.

Έχω SigmaStudio v2.1 και είμαι στη διαδικασία της λήψης έθιμο του πλοίου μου. Μπορείτε να μου πείτε αν είναι δυνατό να ελεγχθεί έθιμο της ροής για AD1954 από SigmaStudio v2.1; Μπορώ να ελέγχουν μόνο τον όγκο και άλλων παραμέτρων που απαιτούν εγγραφή σε ένα μόνο σημείο .... σαν HPF. Έχετε μια προσαρμοσμένη υλικό ή το μ.Χ. EVAL πλοίο; Answeer σας είναι πολύ αναμενόμενη. Χάρη και αφορά, bimbla.

Γεια σας Είμαι εργάζονται για AD1954 AD1871 + + PIC16F877 έργου, όπως το αυτοκίνητο ήχου DSP. Δυστυχώς δεν έχω SigmaStudio και την αξιολόγηση του σκάφους, γι 'αυτό θα πρέπει να υπολογίζει όλους τους συντελεστές IIR από τον εαυτό μου. Ίσως γνωρίζετε, πώς να καθορίσετε τις παραμέτρους καθυστέρηση (για αριστερά / δεξιά / sub chanels); Φύλλο είπε, ότι η καθυστέρηση πρέπει να εισαχθεί ως αριθμός των δειγμάτων (165 δείγματα max). Αλλά πώς να την εκπροσωπεί σε 2,20 κλασματική μορφή; Σας ευχαριστώ.

Έχω την AD1954 Eval διοικητικό συμβούλιο μαζί με το λογισμικό. Θέλω να το πουλήσει αφού δεν έχω καμία χρήση για το τώρα. Η κατάσταση αυτή όπως πάει, όπως μπορεί να πάρει. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επιτρέψτε μου να ξέρω. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=371572 # 371572 bimbla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back