Άπω Αρχείο Πηγή Field σε CST MWS

H

hookups1534

Guest
Γεια σας, είμαι προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ απλό και δεν φαίνεται να το πάρει στην εργασία. Όλα θέλω να κάνετε είναι να κάνετε μια πολύ αρχείο προέλευσης πεδίο για μια απλή cos ^ q (θήτα) μοτίβο. Τι πρέπει να κάνω είναι να καταστήσει το πολύ αρχείο προέλευσης πεδίο χρησιμοποιήστε τον ως διέγερση για προσομοίωση I-solver. Παρακαλούμε, όποιος καταλαβαίνει τη μορφοποίηση του αρχείου προέλευσης πολύ τομέα ανταποκριθεί σε αυτή την θέση. Η μορφή δεν είναι τόσο απλή όσο η παρακάτω αιτία δοκίμασα αυτό και δεν λειτούργησε: Re (E_Theta) = cos ^ q (θήτα) * sin (φ), Im (E_Theta) = 0 Re (E_Phi) = cos ^ q ( θήτα) * cos (φ), Im (E_Phi) = 0 πήρα αυτά από την εξίσωση για το ευρύτερο πεδίο της cos ^ q η οποία είναι: E (θήτα, φ) = cos ^ q (θήτα) * [sin (φ) * theta_hat + cos (φ) * phi_hat] Αυτό δεν έχει φανταστικό μέρος, αλλά όταν εξετάζει κανείς το πολύ αρχεία προέλευσης πεδίο που παράγεται από την CST, έχουν πάντα ένα φανταστικό μέρος, πιστεύω ότι ο τρόπος που πιστεύω ότι ο φάκελος που αναμένει ο θήτα και φι συστατικά είναι λάθος, παρακαλώ όποιον καταλαβαίνει τη μορφή αρχείου ή όποιον μπορεί να βοηθήσει ή έχει alrady έκανε μια πολύ αρχείο προέλευσης πεδίο ποτέ. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

Γεια σου, ποτέ δεν χρησιμοποιείται αυτή τη δυνατότητα στο ΚΣΑ, έτσι συγνώμη δεν θα μπορούσε να σας βοηθήσει άμεσα. Αλλά είμαι άλλης μεθόδου του Στιγμές λύτης (EMCoS TriD), όπου είναι επίσης δυνατό να καθορίσετε Ακτινοβολία Πηγή Pattern. Επισυνάπτεται Εγχειρίδιο Χρήστη - παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο κεφάλαιο 3.5.11 μπλοκ πηγή Pattern. Μπορείτε επίσης να δείτε γενική περιγραφή μορφή με την συνημμένη εικόνα. Αν μπορούσατε να δημιουργήσετε χρειάζεται πηγή σας σε αυτή τη μορφή θα μπορούσα να δοκιμάσει πόσο TriD solver μπορεί να χειριστεί μια τέτοια πηγή. Είναι η συχνότητα πηγή σας εξαρτάται; Στην περίπτωση αυτή η μορφή είναι ακριβώς λίγο διαφορετικό - θα πρέπει να καθορίσετε παρόμοιες κατηγορίες για κάθε συχνότητα.

Γεια σας, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας, δεν μπορώ να σας πω πώς αγαθό που αισθάνεται για να μιλήσετε σε κάποιον σχετικά με αυτό το πρόβλημα που έχω είναι αντιγραφή από τα μαλλιά μου να πάρει αυτό το έργο για τις τελευταίες 4 μέρες τώρα! και μόνο του ένα ηλίθιο cos ^ q (θήτα) πρότυπο, δεν θα μπορούσα ακόμη και να πάρετε ένα απλό δίπολο να εργάζονται και να δίπολο είναι μόνο αμαρτία (θήτα). Λοιπόν, τι θα βοηθήσει πραγματικά μου είναι εάν θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα αρχείο με ένα σχέδιο του cos ^ q (θήτα) σε σφαιρικές συντεταγμένες για λίγα θήτα και φι δείγματα, όχι περισσότερο από 5 ή έτσι για το καθένα. Τότε μπορώ να μηχανικός αντίστροφη τον τρόπο ότι το αρχείο δημιουργείται και να εφαρμόσει τις έννοιες για το αρχείο μου. Το αρχείο μου είναι η ίδια μορφή με τα δικά σας, εκτός από τις τιμές μοτίβο μου για E_Theta και E_Phi είναι εν μέρει Απ () και Im () και η δική σας είναι ακριβώς Mag () και Ph (). Έτσι, αν έχω ένα αρχείο με το σωστό μοτίβο στο εργαλείο σας, τότε μπορώ ακριβώς να μετατρέψετε τις τιμές από τις πολικές για να επαν / im και στη συνέχεια, δοκιμάστε το αρχείο στο ΚΣΑ. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό για μένα. Ευχαριστώ και πάλι για τη θέση σας, είμαι hurtin εδώ με αυτό.

Θα προσπαθήσω να γεννήσει τον απαιτούμενο πρότυπο. Ποιες είναι οι τιμές q σας ενδιαφέρει; * Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πραγματικά ειδικότητά μου, θα μπορούσα να ζητήσω ασήμαντο ερωτήσεις *. Έριξα μια ματιά στα χαρτιά »ρευστοποιήσιμη Feed-Element πρότυπα και τη βέλτιστη απόδοση Aperture σε Multibeam Συστήματα Antenna» από KS YNGVESSON, JF Johansson, YS KIM, Γ. Rahmat-SAMII, Συνεργάτης - εκεί που θεωρούν τις τιμές των q ως τετραγωνική συνάρτηση του δ / λ, δηλαδή K (δ / λ) ^ 2 - 0,5.

Ευχαριστώ πολύ, είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο έξω, όπως εσείς, ευχαριστώ και πάλι. Εντάξει, έτσι οι τιμές q i θα χρειαστεί είναι 0.396, 3.4879, και 8.199, αλλά χρειάζομαι μόνο ένα από αυτά για να ξεκινήσει, το πιο εύκολο θα είναι το prob 8.199. Ευχαριστώ και πάλι, επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

Βλέπε συνημμένο αρχείο με matlab κωδικούς και τα αρχεία πηγή ακτινοβολίας Pattern για EMCoS EMC Studio. Είναι αυτό που περιμένατε; Τι πρόκειται να ενθουσιάσει με αυτά τα σχέδια;

Πω πω, ότι είναι ακριβώς αυτό που περίμενα, ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ πραγματικά αυτό. Θα είναι σε θέση να πάει από το αρχείο αυτό στο αρχείο για το πρόγραμμά μου. Ευχαριστώ και πάλι, εγώ θα σας αφήσει να ξέρετε πώς πηγαίνει, αλλά για άλλη μια φορά, ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι πρόκειται να σας δώσω ένα ευχαριστώ, αλλά είναι κάθε άλλο τρόπο για να σας δώσουμε κάποια σημεία ή κάτι εκεί; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 ώρες 51 λεπτά: [/color] [/size] Θα εργαστεί, το πρόβλημά μου ήταν πάντα υποθέτοντας το φανταστικό μέρος είναι 0, όχι όταν στην πραγματικότητα θα λόγω του σημείου ασχολούνται με το πραγματικό μέρος. Ευχαριστώ και πάλι, το πρόβλημα λύθηκε!! Επίσης, έχω πραγματικά πραγματικά πραγματικά εκτιμώ το σενάριο matlab για να δημιουργήσει τα αρχεία μοτίβο, ευχαριστώ και πάλι!

Χαίρομαι που το ακούω. Κρατήστε το θέμα ενημερώθηκε αν έχετε και άλλα προβλήματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back