H
Humungus
Guest
Γεια σου, έχω να προσομοιώσουν την ανοικτή κέρδος βρόχου της ampllifier διαφορικό (για να πάρει πόδια και το περιθώριο φάσης) σε διάφορες θερμοκρασίες και επίπεδα εισόδου DC. Τι κάνω συνήθως είναι να βάλει τον ενισχυτή σε κλειστό βρόχο, στην μη αναστρέφουσα είσοδος θα ισχύει το επίπεδο DC που θέλω να κάνω και μια προσομοίωση συνεχούς ρεύματος σε μια δεδομένη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, πήρα το επίπεδο εξόδου DC που κάνουν ενισχυτή μου είναι εντός του γραμμικού περιοχή. Να κάνω αίτηση αυτού του επιπέδου DC στην αναστρέφουσα είσοδο και να κάνει την προσομοίωση εναλλασσόμενου ρεύματος. Η διαφορά '. ενισχυτή προσπαθώ να προσομοιώνουν έχει υψηλό κέρδος (περισσότερο από 100dB), οπότε, αν δεν ορίσετε τις δύο εισόδους στην κατάλληλη τιμή, η μικρότερη αντιστάθμιση (τυχαία ή συστηματικά) κάνει ενισχυτή μου να κορεστεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί κανείς να υπολογίσει το κέρδος ανοικτού βρόχου με την τοποθέτηση του ενισχυτή σε κλειστό κύκλωμα και τον ορισμό του ανοικτού βρόχου κέρδος ως Vout / (Vin_plus - Vin_minus). Αυτό είναι χρήσιμο για τη σχετικά χαμηλή αύξηση, όπως το κέρδος αυξάνει το σφάλμα που εισήγαγαν οι αριθμητικοί υπολογισμοί γίνονται από τις αυξήσεις προσομοιωτή πάρα πολύ. Επίσης, πρέπει να κάνω Μόντε Κάρλο ανάλυση σε διάφορα επίπεδα εισόδου DC και αρκετές θερμοκρασίες. Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία προσομοίωσης; Θα apreciate πολύ οποιαδήποτε βοήθεια θεωρεί