Άνοιγμα βρόχο μεταβίβαση προσομοίωσης

H

Humungus

Guest
Γεια σου,

Θα πρέπει να εξομοιωθεί το κέρδος ανοικτού βρόχου ενός διαφορικού ampllifier (να ft και περιθώριο φάσης), σε διάφορες θερμοκρασίες και DC επίπεδα εισροών.

Αυτό που συνήθως κάνουμε είναι να θέσουμε τον ενισχυτή σε κλειστό βρόχο, σε μη inverting εισροών Ι εφαρμόζεται το DC επίπεδο που θέλω και να κάνω μία DC προσομοίωση σε δεδομένη θερμοκρασία.Στη συνέχεια, έχω την έξοδο DC επίπεδο που κάνουν ενισχυτή μου είναι στα πλαίσια της γραμμικής περιοχής.Θα ισχύουν οι DC inverting επίπεδο με την είσοδο και να κάνει το
Δ.Σ. της προσομοίωσης.

Η diff.ενισχυτή Είμαι προσπαθεί να προσομοιώνουν έχει αποκτήσει υψηλό (πάνω από 100dB), οπότε, αν δεν καθορίζεται τόσο εισροές στη σωστή τιμή, το μικρότερο offset (τυχαία ή συστηματικά) ενισχυτή να μου κάνει διαβρέχω.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί κανείς να υπολογίσει το κέρδος ανοικτού βρόχου, τοποθετώντας τον ενισχυτή σε κλειστό βρόχο και τον καθορισμό του ανοικτού βρόχου κέρδος ως
Vout / (Vin_plus - Vin_minus).Αυτό είναι χρήσιμο για τα σχετικά χαμηλά κέρδη, όπως και το κέρδος αυξάνει το σφάλμα που εισήχθησαν από την αριθμητική τους υπολογισμούς που πραγματοποίησε η προσομοιωτή αυξάνει υπερβολικά.

Επίσης θα ήθελα να κάνω Monte Carlo ανάλυση σε πολλά επίπεδα εισροών DC και αρκετές θερμοκρασίες.

Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την προσομοίωση automatize διαδικασίας;

Θα apreciate πολύ κάθε βοήθεια

Χαιρετισμοί

Γεια Humungus,

για προσομοίωση σκοπό θέσει επαγωγέας μεταξύ ενός inverting εισροών εκροών με 1THenry.Στη συνέχεια, για DC θα σας αποζημιώνει ελάχιστα λάθη και για τους AC είναι σαν NC.
Και σίγουρα αυτό για να συνδέσει έδαφος με μια αντίσταση.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιράσει την παραγωγή του φάσματος μέσω εισροών φάσματος.ελπίδα ότι βοηθά,

Aoxomox

Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντησή σας

I πράγματι χρησιμοποίησε LC κυττάρων.Η επαγωγέας, όπως είπατε, μεταξύ της εξόδου και εισόδου inverting και το C για να δεσμεύει την inverting συμβολή στο έδαφος σε AC.

Ευχαριστώ και πάλι

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back