Άγνωστη συστατικό για ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ συμβούλιο

E

eucosta

Guest
Γεια σου, έχω καταστραφεί ένα συστατικό στοιχείο μιας συσκευής που δεν είμαι απολύτως βέβαιος τι είναι. Είναι βρίσκεται ανάμεσα στην υποδοχή USB θηλυκό και το τσιπ υπεύθυνη για τη μετατροπή του σήματος σε USB επίπεδα. Δεν είναι οποιαδήποτε από τις αντιστάσεις ή πυκνωτές του κυκλώματος μετατροπής. Εδώ είναι μια εικόνα του στοιχείου: http://goo.gl/8gfhS Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστίες

φαίνεται τι ήθελε κάποια δίοδος ή ένα πηνίο είναι οποιαδήποτε id για το στοιχείο που θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη για μας εκεί

γεια, δεν υπάρχει ταυτότητα στη συνιστώσα. Μπορείτε να μου πείτε αν είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε τη συσκευή χωρίς αυτό το στοιχείο; Πού θα μπορούσα να αποκτήσει δίοδο ή επαγωγείς του τύπου;

ρωτήστε τον προμηθευτή σας από τον οποίο αγοράσατε τη συσκευή για το στοιχείο χωρίς να γνωρίζουν ποια συνιστώσα, ότι δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα προβλήματα τόσο καλύτερα ρωτήστε τον προμηθευτή σας για την αντικατάσταση ή τον καθορισμό από αυτή τη συσκευή

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back