| Συντάκτης | Μήνυμα |
|---|
sumei
Συνεκδικασθείσες: 09 Οκτ 2004 Θέσεις: 7
| 09 Οκτ 2004 8:12 διάγραμμα της L293DNE H-γέφυρα έλεγχο κινητήρα | | | tags: διάγραμμα μιας h-γέφυρα l293dne αυτοκινήτων πώς να συνδέσετε το l293dne l293dne ελέγχου μηχανοκίνητων η γέφυρα στο matlab l293dne σχηματικό matlab h-γέφυρα |
|
| Κάνω μου διατριβή πάνω ανεστραμμένος εκκρεμούς. Είμαι αντιμετωπίζει πρόβλημα του σχεδιασμού το διάγραμμα για ένα H-γέφυρα [L293DNE] για τον έλεγχο μου κινητήρα. My ανεστραμμένου εκκρεμούς είναι συνδεδεμένο με DSP TMS320C6711, έπειτα από DSP να Matlab. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να συνδεθεί μου H-γέφυρα & οπτικό άξονα κωδικοποιητή [συνδεθεί με εκκρεμές μου] να DSP. Μήπως συμβαίνει να έχουν καμία ιδέα για την επίλυση των προβλημάτων μου;;; Απαντήστε μου, αν έχετε τις λύσεις ... Σας ευχαριστώ πολύ !!!!! [/ i] |
|
| Επιστροφή στην κορυφή | |
 |
onemilimeter
Συνεκδικασθείσες: 23 Σεπ 2004 Θέσεις: 65 Έχει βοηθήσει: 2
| 09 Οκτ 2004 14:07 διάγραμμα της L293DNE H-γέφυρα έλεγχο κινητήρα | | | Tags: PCB tms320c6711 διάταξη του κινητήρα, η γέφυρα του πλοίου για να δγ δγ σχηματικό μηχανοκίνητα αυτοκίνητα optocoupler h κύκλωμα σχηματικό εξουσία η γέφυρα PCB layout πώς να συνδέσετε δγ αυτοκινήτων |
|
| Τα σχέδια βρίσκονται στο δελτίο http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf
Ι χρησιμοποιούνται TMS320LF2407 EVM πριν. Όπως TMS320LF280 σειρά, η οποία είναι πολύ πιο ισχυρά από τα 2407, έχει βελτιστοποιηθεί για κίνηση ελέγχου. Ο συνάδελφός μου TMS320C6711 χρησιμοποιούνται, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία του σήματος. Όπως και 2407 έχει βελτιστοποιηθεί για την κίνηση του ελέγχου, θα έχει ενσωματωμένο σε πολλές λειτουργίες ελέγχου για αυτοκίνητα, π.χ. πολλές PWM κανάλια, on-chip θέση κωδικοποιητή κυκλώματα διασύνδεσης, deadband γεννήτρια, κλπ. Όμως, αν δεν κάνω λάθος, στη διάρκεια της υπολογιστικής εξουσία, TM320C6000 σειρά είναι πολύ πιο ανώτερη από TMS320C2000 σειρά.
Είναι πολύ απλό για τον έλεγχο H-γέφυρα (δεν φαίνεται στην εικόνα στην πραγματικότητα ένα H-γέφυρα). Όπως φαίνεται στο κύκλωμα, μπορείτε να ελέγχετε (pin 1α και 2α) του μηχανοκίνητου σε διπλής κατεύθυνσης. Επίσης χρησιμοποιείται για L293 πριν γραμμή έργο, το οποίο ελέγχεται από 8.051 ucontroller. Ωστόσο, στην αρχή, δεν είμαστε επιτυχείς γιατί μας σταμάτησε αυτοκινήτων πάντα "στη μέση". Μετά την αντιμετώπιση προβλημάτων, μάθαμε ότι το κύκλωμα ήταν πολύ θορυβώδη κινητήρα όταν τρέχει (ιδιαίτερα accelaration). Έτσι, προστίθεται optocoupler να απομονωθούν από το έδαφος του ψηφιακού κυκλώματος από το έδαφος του μηχανοκίνητου οδήγησης κύκλωμα, και μετά ότι εργάστηκε πολύ ωραία. Εξαρτάται από τον κινητήρα και την ισχύ σας PCB layout τεχνική. Εάν το μηχανοκίνητο εξουσίας είναι μικρή και η διάρθρωση των PCB είναι καλό, τότε πιθανότατα δεν χρειάζεται να έχουν optocoupler. Όσον αφορά το κύκλωμα κωδικοποιητή, νομίζω TMS320C6000 σειρά δεν έχει επιβιβαστεί κωδικοποιητή διεπαφής κυκλώματα. Μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε σύλληψη-I / O (δεν σίγουρος 6000 σειρά ή δεν έχεις). Εάν δεν επιτευχθεί, τότε θα πρέπει να τηρούν γενικό εκλογικό I / O. Από το 6000 σειρά είναι τόσο ισχυρό, δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα για τον έλεγχο μιας δγ αυτοκινήτων.
|
|
 |
sumei
| 09 Οκτ 2004 17:38 Matlab & TMS320C6711 προβλήματα ... | | | tags: διάγραμμα ενός η γέφυρα-πώς να συνδέσετε το l293dne η γέφυρα στο matlab l293dne βοηθήσει l293dne σχηματικό matlab h-γέφυρα η γέφυρα matlab |
|
|  Το έργο είναι σε ανεστραμμένη εκκρεμούς. Αυτό το καλάθι έχοντας το εκκρεμές στην κορυφή του είναι συνδεδεμένο DSP TMS320C6711 τότε να Matlab. Θα ανοίξει τόσο Matlab CCS και την ίδια στιγμή. Ωστόσο, όταν είμαι λειτουργίας CCS μου, είναι μια επιτυχία? Όταν τύπου ccsdsp * * Στη γραμμή Παράθυρο στο Matlab, που λέει ότι δεν μπορεί να ανιχνεύσει το DSP του σκάφους και λέει εγώ δεν ρύθμισης του σκάφους μου. Γιατί συμβαίνει αυτό;;;; Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι δύο I / O 80 ακίδες TMS320C6711, αλλά πώς μπορώ να τους συνδέσουμε με L293DNE μου H-γέφυρα και οπτικών φρεατώδη κωδικοποιητή; Πώς θα το διάγραμμα μοιάζει να συνδέσετε και τις δύο από τις συνιστώσες, για να μου DSP I / O καρφίτσες;; Παρακαλώ να με βοηθήσει out .....  Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!! |
|
 |
nicleo
Συνεκδικασθείσες: 06 Σεπ 2004 Μηνύματα: 717 Έχει βοηθήσει: 60
| 10 Οκτωβρίου 2004 2:37 Matlab & TMS320C6711 προβλήματα ... | | |
|
| | Μάλλον είστε χρησιμοποιώντας είδους TMS320C6711 DSK ή EVM. Μπορείτε να μας δώσει την pls ventor σας kit σχεδιασμού ή αξιολόγησης kit; Επειδή δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες των δύο 80-pin υποδοχές. Επίσης, η κατάσταση pls έκδοση της CCS, καθώς και το Matlab. |
|
 |
sumei
| 10 Οκτωβρίου 2004 16:45 Matlab 6 & TMS320C6711 DSK | | |
|
| Η Matlab χρησιμοποίησα είναι Matlab 6? Το DSP είναι TMS320C6711 DSK, της CCS έκδοση 1.23. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα που είχα που αναφέρονται στο 2ο μου μήνυμα, το δελτίο μπορεί να βρεθεί σε: h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf
Την επόμενη φορά να μην εξαπλωθεί σε όλο τον ερωτήματα του σκάφους, η διατήρησή τους στην ίδια θέση και αν είναι σχετικές. Ι θέματα συγχωνεύθηκαν σε μία θέση, την επόμενη φορά που θα λάβετε μια προειδοποίηση. Cluricaun
|
|
 |
kesavay
Συνεκδικασθείσες: 02 Φεβ 2007 Θέσεις: 1
| 02 Φεβ 2007 15:17 Re: διάγραμμα της L293DNE H γέφυρα έλεγχο DC-mot | | |
|
| hi κάθε φορέα Είμαι TMS320C6711 Για τον έλεγχο με τη χρήση ανεστραμμένου εκκρεμούς. Θέλω να μάθω πώς μπορώ να πάρω το PWM (σήματα ελέγχου) τα αποτελέσματα από την DSK. παρακαλούμε να βοηθήσουν σε αυτή την περίπτωση. Θα είμαι πολύ ευγνώμων σε εσάς. kesava calvin.vaus (at) gmail.com |
|
 |