Κανόνες | Πρόσφατες θέσεις | θέμα RSS | Αναζήτηση | Εγγραφή | Είσοδος

555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Ηλεκτρονικές Στοιχειακός Ερωτήσεις -> 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου
Αραβικό κείμενο Βουλγαρικό κείμενο Καταλανικό κείμενο Τσεχικό κείμενο Δανικό κείμενο Γερμανική έκδοση Ελληνική έκδοση Αγγλική έκδοση Ισπανική έκδοση Φινλανδικό κείμενο Γαλλική έκδοση Χίντι έκδοση Κροατικά έκδοση Ινδονησιακή έκδοση Ιταλικό κείμενο Εβραϊκά έκδοση Ιαπωνική έκδοση Κορεατική έκδοση Λιθουανικό κείμενο Λετονικό κείμενο Ολλανδικό κείμενο Νορβηγικό κείμενο Πολωνικό κείμενο Πορτογαλικό κείμενο Ρουμανικό κείμενο Russian version Σλοβακική έκδοση Σλοβενικό κείμενο Σερβικά έκδοση Σουηδικό κείμενο Ταγκαλόγκ έκδοση Ουκρανικά έκδοση Βιετναμέζικες έκδοση Κινεζική έκδοση
Συντάκτης Μήνυμα
Davros

Συνεκδικασθείσες: 26 Ιουν 2004
Θέσεις: 2

Post 05 Αυγ 2004 13:03 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου

Νομίζω ότι έχω δει κάπου το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο 555 χρονομετρητές να κάνω μια μεταβλητή που κάνει την παραγωγή υψηλής και χαμηλής φορές συνεχώς διαφορετικές.

Σκεφτείτε να συνδεθεί η παραγωγή από ένα έως τη συμβολή του άλλου.

Όποιος έχει ένα σχηματικό / onfo site με αυτό ή μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνουμε;

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
cherrytart

Συνεκδικασθείσες: 26 Φεβ 2002
Έχει βοηθήσει: 5

Post 07 Αυγ 2004 6:16 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου

Walter Jung είχε IC Χρονοδιακόπτη Cookbook χρόνια πριν. Δεν έχω δει online.

National Semiconductor χρησιμοποιείται για να έχουν πολλά 555 χρησιμοποιεί τα δεδομένα τους σε βιβλίο.

Αν θέλετε μεταβλητή χρονική στιγμή από τα 555 που έχετε για να συνδέσετε ένα μεταβλητό μήνυμα προς τον έλεγχο της τάσης εισόδου (ή αλλιώς χρήση μη γραμμικών συστατικά, όπως ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως για τη χρέωση ή απαλλαγή αντίσταση). Και το μόνο μέρος για να έχετε ένα διαφορετικό σήμα (δηλαδή, ένα αναλογικό σήμα διαφορετικό) είναι η χρονική στιγμή πυκνωτή.

Έτσι μου είναι ότι θα μαντέψετε κατασκευή δύο monostables και συνδέστε τους Ελέγχου Τάση εισόδου στα άλλα χρονομετρητές χρονοδιάγραμμα πυκνωτή.

Wackiness προκύπτει.
Επιστροφή στην κορυφή
cherrytart

Συνεκδικασθείσες: 26 Φεβ 2002
Έχει βοηθήσει: 5

Post 07 Αυγ 2004 6:26 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου

ooops! δεν monostable, δύο astable multivibrators είναι τι εννοούσα
Επιστροφή στην κορυφή
suru

Συνεκδικασθείσες: 31 Αυγ 2007
Βοήθεια: 4

Post 25 Σεπ 2007 11:35 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου

REFER OPAMP ΑΠΟ GAIKWAD
Επιστροφή στην κορυφή
shiveshdubey

Συνεκδικασθείσες: 13 Σεπ 2007
Θέσεις: 28
Έχει βοηθήσει: 1

Post 11 Οκτωβρίου 2007 13:11 Re: 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου

Davros έγραψε:
Νομίζω ότι έχω δει κάπου το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο 555 χρονομετρητές να κάνω μια μεταβλητή που κάνει την παραγωγή υψηλής και χαμηλής φορές συνεχώς διαφορετικές.

Σκεφτείτε να συνδεθεί η παραγωγή από ένα έως τη συμβολή του άλλου.

Όποιος έχει ένα σχηματικό / onfo site με αυτό ή μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνουμε;

Ευχαριστώ

υπάρχει μια παρτίδα των πόρων που διατίθενται για την καθαρή ως προς 555 και τις εφαρμογές της.
Επιστροφή στην κορυφή
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Ηλεκτρονικές Στοιχειακός Ερωτήσεις -> 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου
Σελίδα 1 από 1 Όλες οι ώρες είναι GMT 2 Ώρες

Κατάχρηση | | Διαχειριστής | | Moderators | | Υποστηρίξτε μας | | sitemap
θέμα RSS