| Συντάκτης | Μήνυμα |
|---|
Davros
Συνεκδικασθείσες: 26 Ιουν 2004 Θέσεις: 2
| 05 Αυγ 2004 13:03 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου | | |
|
| Νομίζω ότι έχω δει κάπου το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο 555 χρονομετρητές να κάνω μια μεταβλητή που κάνει την παραγωγή υψηλής και χαμηλής φορές συνεχώς διαφορετικές.
Σκεφτείτε να συνδεθεί η παραγωγή από ένα έως τη συμβολή του άλλου.
Όποιος έχει ένα σχηματικό / onfo site με αυτό ή μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνουμε;
Ευχαριστώ |
|
| Επιστροφή στην κορυφή | |
 |
cherrytart
Συνεκδικασθείσες: 26 Φεβ 2002 Μηνύματα: 125 Έχει βοηθήσει: 5 Τοποθεσία: Oklahoma
| 07 Αυγ 2004 6:16 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου | | |
|
| Walter Jung είχε IC Χρονοδιακόπτη Cookbook χρόνια πριν. Δεν έχω δει online.
National Semiconductor χρησιμοποιείται για να έχουν πολλά 555 χρησιμοποιεί τα δεδομένα τους σε βιβλίο.
Αν θέλετε μεταβλητή χρονική στιγμή από τα 555 που έχετε για να συνδέσετε ένα μεταβλητό μήνυμα προς τον έλεγχο της τάσης εισόδου (ή αλλιώς χρήση μη γραμμικών συστατικά, όπως ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως για τη χρέωση ή απαλλαγή αντίσταση). Και το μόνο μέρος για να έχετε ένα διαφορετικό σήμα (δηλαδή, ένα αναλογικό σήμα διαφορετικό) είναι η χρονική στιγμή πυκνωτή.
Έτσι μου είναι ότι θα μαντέψετε κατασκευή δύο monostables και συνδέστε τους Ελέγχου Τάση εισόδου στα άλλα χρονομετρητές χρονοδιάγραμμα πυκνωτή.
Wackiness προκύπτει. |
|
 |
cherrytart
Συνεκδικασθείσες: 26 Φεβ 2002 Μηνύματα: 125 Έχει βοηθήσει: 5 Τοποθεσία: Oklahoma
| 07 Αυγ 2004 6:26 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου | | |
|
| | ooops! δεν monostable, δύο astable multivibrators είναι τι εννοούσα |
|
 |
suru
Συνεκδικασθείσες: 31 Αυγ 2007 Μηνύματα: 164 Βοήθεια: 4
| 25 Σεπ 2007 11:35 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου | | |
|
| | REFER OPAMP ΑΠΟ GAIKWAD |
|
 |
shiveshdubey
Συνεκδικασθείσες: 13 Σεπ 2007 Θέσεις: 28 Έχει βοηθήσει: 1 Τοποθεσία: Ινδία
| 11 Οκτωβρίου 2007 13:11 Re: 555 Timers - τυχαία on / off του χρόνου | | |
|
| | Davros έγραψε: | Νομίζω ότι έχω δει κάπου το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο 555 χρονομετρητές να κάνω μια μεταβλητή που κάνει την παραγωγή υψηλής και χαμηλής φορές συνεχώς διαφορετικές.
Σκεφτείτε να συνδεθεί η παραγωγή από ένα έως τη συμβολή του άλλου.
Όποιος έχει ένα σχηματικό / onfo site με αυτό ή μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνουμε;
Ευχαριστώ | υπάρχει μια παρτίδα των πόρων που διατίθενται για την καθαρή ως προς 555 και τις εφαρμογές της. |
|
 |