| Συντάκτης | Μήνυμα |
|---|
masterx81
Συνεκδικασθείσες: 05 Απρ 2002 Θέσεις: 26
| 24 Ιουλ 2004 10:08 Δασμολογικών κύκλου τάση να ... | | |
|
| Γεια σε όλους ... Είμαι αρχάριος και χρειάζομαι ένα απλό κύκλωμα που μετατρέπουν ένα μήνυμα 150hz με μεταβλητό δασμό κύκλου (από 0 έως 100%) σε μια σταθερή τάση ανάλογη με την υποχρέωση του κύκλου ... Έχω tryed να βρείτε στο Διαδίκτυο, και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ένα LC φίλτρο (δεν είμαι σίγουρος ...), αλλά δεν λέει πώς υπολογίζουν τις τιμές των κατασκευαστικών στοιχείων ...
Χάρη σε όλους! |
|
| Επιστροφή στην κορυφή | |
 |
λόφος
Συνεκδικασθείσες: 17 Ιουν 2004 Μηνύματα: 285 Έχει βοηθήσει: 9
| 24 Ιουλ 2004 10:12 Δασμολογικών κύκλου τάση να ... | | |
|
| | Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό Ε και Γ. R σε σειριακή, Γ, παράλληλα με το φορτίο. Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο απλή μορφή. |
|
 |
masterx81
| 24 Ιουλ 2004 10:18 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| | λόφο έγραψε: | | Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό Ε και Γ. R σε σειριακή, Γ, παράλληλα με το φορτίο. Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο απλή μορφή. |
ok ... MMM ... Πώς μπορώ να υπολογίσει την ακριβή τιμή της αντίσταση και πυκνωτής; Μετά την rc πιστεύω ότι πρέπει επίσης ένα τρανζίστορ (διότι το φορτίο δεν απορρίπτουν την πυκνωτής πριν από τον χρόνο), έτσι; |
|
 |
batdin
Συνεκδικασθείσες: 03 Ιουν 2004 Μηνύματα: 181 Έχει βοηθήσει: 3 Περιοχή: Βουλγαρία
| 24 Ιουλ 2004 17:12 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| Εξαρτάται από το φορτίο αντίστασης. Εξαρτάται επίσης από την έξοδο από κυματισμός μπορεί να γίνει ανεκτή. Ποια είναι η πηγή του σήματος; Μπορεί αρκετά τρέχουσα προσφορά για το φορτίο ή θα πρέπει να συμπληρωθεί προηγουμένως; Δώστε λεπτομέρειες. |
|
 |
Αϊνστάιν
Συνεκδικασθείσες: 19 Δεκέμβριος 2003 Θέσεις: 1
| 24 Ιουλ 2004 18:09 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| | Αυτό ακούγεται σαν αυτό που χρησιμοποιείται σε ένα ελικόπτερο. Μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με τη συμβολή κυματομορφής; Αν κοιτάξετε στο καθαρό για "ελικόπτερο κύκλωμα" θα βρείτε μερικά πράγματα! |
|
 |
masterx81
| 24 Ιουλ 2004 18:22 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| το σήμα εισόδου είναι ένα τετραγωνικό κύμα ανεστραμμένος (12 κανονική) με μεταβλητό δασμό κύκλου. Το προϊόν πρέπει να είναι μια μεταβλητή τάσης (0 έως 5 μορφή, 0, όταν η είσοδος είναι 12 @ -0% δασμούς), ανάλογα με τη συμβολή καθήκον ... Είμαι εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ένα λειτουργικό ενισχυτή ... |
|
 |
dumbfrog
Συνεκδικασθείσες: 17 Ιουλ 2004 Μηνύματα: 191 Βοήθεια: 4
| 24 Ιουλ 2004 20:33 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| | ναι, χρησιμοποιήστε ένα opamp ολοκληρωτή |
|
 |
masterx81
| 24 Ιουλ 2004 21:02 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| Μια άλλη μικρή qustion ... Συγγνώμη για την κοινοτοπία του domand αλλά ... Η opamp τοποθετήστε μια μικρή ένταση με την έξοδο (γα 2.5v), πώς μπορώ να το καταργήσετε;;; Είμαι με τη χρήση tl074cn (quad opamp) με ενιαία παροχή (12)
Ευχαριστώ για τη βοήθεια! |
|
 |
eternal_nan
Συνεκδικασθείσες: 10 Μαρ 2003 Μηνύματα: 158 Έχει βοηθήσει: 15 Τοποθεσία: αιωνιότητα
| 24 Ιουλ 2004 21:51 Δασμολογικών κύκλου τάση να ... | | |
|
| | Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη μια τάσης DC στη διάθεση σας κύκλωμα εξουσίας, αυτό που ψάχνετε ονομάζεται DC-DC μετατροπέα, έρχονται σε πολλές ποικιλίες: buck, ώθηση, buck-ώθηση, κίνηση επιστροφής και άλλες τοπολογίες που κυρίως προέρχονται από τις τα παραπάνω 4. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτά τα κυκλώματα στο διαδίκτυο, αναζήτηση στο Google. |
|
 |
mazelk
Συνεκδικασθείσες: 23 Απρ 2004 Μηνύματα: 107 Έχει βοηθήσει: 2 Τοποθεσία: COLOMBIA
| 25 Ιουλίου 2004 8:09 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| Γεια σου ...
Αν υποθέσουμε ότι το εύρος των εισροών τετραγωνικό σήμα 12 V, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη inversor. Αν το αποτέλεσμα είναι 0, όταν sholud σήμα εισόδου είναι 12 V, 0% καθήκον, αυτό μπορεί να significates ότι στην παρούσα στιγμή, σήμα εισόδου είναι 12 VDC. Αυτό επιτρέπει τη βελτίωση της παραγωγής DC σήματος αυξάνει όταν αυξάνει το πλάτος του παλμού.
Μετά από αυτό, μπορείτε να το μετατρέπει εισροών-ανεστραμμένη-τετραγωνικό σήμα, σε ένα τρίγωνο σήμα, με την εφαρμογή, για παράδειγμα, έναν ολοκληρωτή Miller. Βασισμένο στο τρίγωνο πλάτους (η οποία είναι ανάλογη με το πλάτος του παλμού), μπορείτε να πάρετε το DC σήματος, για παράδειγμα, με απλή δίοδος-RC σχηματικό? Διατήρηση χαμηλών κυμάτιο εξόδου.
Συνήθως, αυτή η λύση θα πρέπει να είναι μη γραμμική. |
|
 |
Google AdSense

| 25 Ιουλίου 2004 8:09 Διαφημίσεις | | |
|
|
|
|
 |
masterx81
| 26 Ιουλίου 2004 9:04 Re: Υποχρέωση κύκλο να τάσης ... | | |
|
| Εντάξει, έχω βρει όλες τις πληροφορίες, αλλά ... Η opamp που έχω, επίσης, στη διαμόρφωση τάσης ακολουθούσε, όταν είναι σε κατάσταση χαμηλής, είναι γα @ 2,5 volt (δεν 0 ...). Είμαι με τη χρήση του VCC-> 12V και-VCC-> Έδαφος ... Whot κάνω λάθος;;; Χρειάζομαι opamps έχουν σχεδιαστεί για την απλή παροχή ρεύματος; Ευχαριστώ! |
|
 |