Κανόνες | Πρόσφατες δημοσιεύσεις | θέμα RSS | Αναζήτηση | Εγγραφή | Είσοδος

Κτίριο τσιπ δέκτη GPS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Φούρνοs μικροκυμάτων, Κεραίες και Οπτικής -> Κτίριο τσιπ δέκτη GPS
Συντάκτης Μήνυμα
nuntha

Εγγραφη: 01 Apr 2004

Post 10 Ιουνίου 2004 10:47

Κτίριο τσιπ δέκτη GPS

Γεια σου,
Είμαι προτίθεται να οικοδομήσουμε μια μάρκα δέκτη GPS στο CMOS. Δεδομένου ότι δεν είμαι καλό παιδί σύστημα Έχω μια ερώτηση σύστημα.

Το GPS λαμβάνει σήμα είναι-130dBm
Δέκτης NF = 10 (μέχρι το τελευταίο ΑΝ amp)
θόρυβος BW = 2MHz (πριν despreading)
SNR εξόδου κατά την τελευταία IF ενισχυτής είναι-23dB (inorder για την επίτευξη 20dB SNR μετά despreading όπως η κωδικοποίηση κέρδος είναι 43dB)

Εξ ου και γνωρίζοντας το SNR εξόδου της τελευταίας IF amplier είναι-23dB ποιο είναι το Ouput στάθμη του σήματος κατά την τελευταία IF ενισχυτή σε dBm;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επιστροφή στην κορυφή
Google
AdSense
Google Adsense

Post 10 Ιουνίου 2004 10:47

Διαφημίσεις

Επιστροφή στην κορυφή
brmadhukar

Εγγραφη: 21 Ιουνίου 2002
Βοήθησε: 29

Post 12 Ιουνίου, 2004 16:20

Re: Κτίριο τσιπ δέκτη GPS

Γεια σου,
Ασχολήθηκα πολύ στο GPS για ΚΑΕ τόσο σε RF / Σύστημα επίπεδο.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι το ADC απαιτεί αρκετή δύναμη για την είσοδο σήματος quantization. Μόνο ο θόρυβος θα πρέπει να είναι σε θέση να προκαλέσει την quantization.
Ώστε να πάρετε μια "απόσπασμα" για εσάς ADC επίπεδα. Τότε θα είστε σε θέση να αποφασίζει για το συνολικό κέρδος.

BR
Madhukar
Επιστροφή στην κορυφή
Αραβικό κείμενο Βουλγαρικό κείμενο Καταλανικό κείμενο Τσεχικό κείμενο Δανικό κείμενο Γερμανική έκδοση Ελληνική έκδοση Αγγλική Ισπανικό κείμενο Φινλανδικό κείμενο Γαλλική έκδοση Χίντι έκδοση Κροατικά έκδοση Ινδονησιακά έκδοση Ιταλικό κείμενο Εβραϊκά έκδοση Ιαπωνική έκδοση Κορεατική έκδοση Λιθουανικό κείμενο Λετονικό κείμενο Ολλανδικό κείμενο Νορβηγικό κείμενο Πολωνικό κείμενο Πορτογαλικό κείμενο Ρουμανικό κείμενο Ρωσική έκδοση Σλοβακική έκδοση Σλοβενική έκδοση Σερβικά έκδοση Σουηδικό κείμενο Ταγκαλόγκ έκδοση Ουκρανικά έκδοση Βιετναμικά έκδοση Κινεζική έκδοση
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Φούρνοs μικροκυμάτων, Κεραίες και Οπτικής -> Κτίριο τσιπ δέκτη GPS
Σελίδα 1 από 1

subj

text

Όλες οι Ώρες είναι GMT 1 Ώρες
Παρόμοια θέματα:
οικοδόμηση μιας π.μ. δέκτη (14)
Είμαι οικοδόμηση ενός ενισχυτή για powerhorn. Ποια τσιπ ενισχυτή ... (6)
μηδέν-IF σχεδιασμού τσιπ δέκτη (10)
Βοήθεια παρακαλώ: δέκτη FM CHIP έργου (15)
Εξετάζοντας το δέκτη του τσιπ πομποδέκτη. (12)
χρειάζονται βοήθεια για τη διαμόρφωση ενός ενιαίου δέκτη πολύτροπη chip!! (1)
δέκτη πρόβλημα ενδοδιαμόρφωσης - 85DB συνομιλίας σε ένα δέκτη VHF (2)
Προσομοίωση PPI (8255) chip σε ένα τσιπ 8051 (2)
πώς καταστολή off 0.1UF τσιπ στην on-chip LDO Voltage ρυθμιστή (9)
Διαφορά b / w τσιπ δοκιμής και κανονικής τσιπ (4)

Κατάχρηση | | Διαχειριστής | | Συντονιστές | | Υποστηρίξτε μας | | sitemap
θέμα RSS