Κανόνες | Πρόσφατες δημοσιεύσεις | θέμα RSS | Αναζήτηση | Εγγραφή | Είσοδος

Ποια είναι η καλύτερη Visual Basic, Visual C ή Delphi;

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 Επόμενη
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Προγραμματισμός PC και Διασύνδεση -> Τι είναι το καλύτερο Visual Basic, Visual C ή Delphi;
Συντάκτης Μήνυμα
Σφίγγα

Εγγραφη: 25 Ιανουαρίου 2002
Βοήθησε: 28

Post 21 Φεβρουαρίου του 2004 18:51

Γεια σου,

Τι χρησιμοποιείτε;

Thanx
Σφίγγα
Επιστροφή στην κορυφή
FoxyRick

Εγγραφη: 09 Jan 2004
Βοήθησε: 35

Post 21 Φεβρουαρίου του 2004 19:06

Μου αρέσει delphi, έστω και μόνο επειδή δεν ήταν * * γράφτηκε από M $.

Έχω δοκιμάσει και τα τρία βρείτε Δελφών και το πιο ωφέλιμο, αν και είμαι C / C (Borland) προγραμματιστής για οτιδήποτε * * Δεν χρειάζονται πολλά παράθυρα GUI.

Έχω αναπτύξει μόνο μερικά παραγγελία πακέτα στους Δελφούς όμως, ίσως για το συνολικό έργο ενός έτους. Έχω κάνει πολλά περισσότερα σε C / C σε άλλα συστήματα.

Εις υγεία,
FoxyRick.
Επιστροφή στην κορυφή
toxadi

Εγγραφη: 08 Mar 2002
Περιοχή: Ελλάδα

Post 21 Φεβρουαρίου του 2004 19:32

Re: Ποια είναι η καλύτερη Visual Basic, Visual C ή Delphi;

Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε. Απαιτήσεις θα πρέπει να καθορίσει το εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί.
Για απλές μικρά έργα VB είναι ιδανική, αλλά όταν αυτό γίνεται σε μεγαλύτερες και πιο σύνθετες, οι Δελφοί είναι το ένα.
C είναι καλύτερα αν και όταν δεν υπάρχει σοβαρή διασύνδεση είναι αναγκαία και υπάρχουν πολλά επεξεργασίας δεδομένων που πρέπει να γίνουν.

Χαιρετισμοί,
toxadi
Επιστροφή στην κορυφή
AlundrA

Εγγραφη: 03 Feb 2003

Post 21 Φεβρουαρίου του 2004 20:05

Σκέφτηκες χρησιμοποιώντας python. είναι πολύ χρήσιμο και τόσο εύκολο να κώδικα. μπορείτε να αναπτύξουν σχέδια πολύ γρήγορα γιατί είναι ένα πολύ υψηλό επίπεδο γλώσσας και επειδή ανοικτού πηγαίου κώδικα είναι υπάρχει τόσο μεγάλη προγραμματιστές και έτοιμο για χρήση κωδικών. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον C βιβλιοθήκες με αυτό. και είναι δωρεάν!
w * w.python.org
Επιστροφή στην κορυφή
yodathegreat

Εγγραφη: 23 Φεβρουαρίου, 2002
Βοήθησε: 1

Post 21 Φεβρουαρίου του 2004 21:23

Γεια σου,

Δελφοί είναι το καλύτερο από τα καλύτερα των καλύτερων, κύριε ...

Με τις καλύτερες ευχές
Επιστροφή στην κορυφή
saltlake

Εγγραφη: 16 Μαΐου 2001

Post 21 Φεβρουαρίου του 2004 23:01

και ... Τι πιστεύετε για C Builder?

Θεωρώ ότι είναι μεγάλη. Αλλά δεν έχω ακόμη δημιουργήσει επαγγελματικές εφαρμογές.
Επιστροφή στην κορυφή
ego

Post 22 Φεβρουαρίου 2004 0:13

Νομίζω Visual C είναι καλύτερα από άλλα, λόγω της ισχύος της language.You C πρέπει να αρχίζει με VC . Άλλες γλώσσες είναι απλά σκουπίδια!
Pascal δεν είναι μια γλώσσα μηχανικής.
Επιστροφή στην κορυφή
sawaak

Εγγραφη: 20 Μαΐου 2003
Βοήθησε: 4

Post 22 Φεβρουαρίου 2004 0:22

Γεια σου,
σίγουρος C είναι η γλώσσα του μηχανικού. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Twisted Evil
όσον compiler ανησυχεί, u μπορεί να επιλέξει αυτό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

ευχαριστώ
sawaak
Επιστροφή στην κορυφή
FoxyRick

Εγγραφη: 09 Jan 2004
Βοήθησε: 35

Post 22 Φεβρουαρίου 2004 1:09

Ω, αν θέλετε μία γλώσσα μηχανικής, χρήση LISP. Jodrell Bank (η ραδιοτηλεσκόπιο BIG στο Ηνωμένο Βασίλειο) τρέχει σε LISP, μετά από όλα. Ξεχάστε Γ -- Rolling Eyes

Αλλά για μια γλώσσα GUI για Windows, LISP απορροφά μόνο. Δελφοί είναι το καλύτερο για το γενικό προγραμματισμό GUI των Windows, γράψτε πραγματικό πλάτη σου-τέλος τεχνικά πράγματα σε C , και τον έλεγχο ραδιοτηλεσκόπια σας με LISP.

Εις υγεία,
FoxyRick.
Επιστροφή στην κορυφή
jetal

Εγγραφη: 20 Απριλίου, 2002
Περιοχή: Αυστραλία

Post 22 Φεβρουαρίου 2004 1:19

Όπως είπαν και άλλοι, αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή, καθώς και άλλα θέματα, όπως η φορητότητα κώδικα, καθώς και το χρονικό διάστημα που θα θέλατε να περάσετε μάθηση.

Εργαλεία Borland είναι εύκολο στη χρήση και ισχυρό. Βρίσκω τους σίγουρα πολύ πιο εύκολη από τα εργαλεία της Microsoft.

Εάν το σχέδιό σας απαιτεί διασυνδέσεις υλικό, C είναι ο τρόπος να πάει - πλέον όλοι οι κατασκευαστές θα στείλει παράδειγμα τον πηγαίο κώδικα σε C , αν δεν είναι. Εάν χρειάζεται πολλή δουλειά GUI στα παράθυρα, τότε Δελφοί είναι μια καλή λύση. Όταν επιλέγετε Borland μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο αρκετά εύκολα. Πράγματι, το τμήμα της Gui Builder (το Visual Component Βιβλιοθήκη ή VCL) είναι γραμμένο στην πραγματικότητα στους Δελφούς.

Αν θέλετε να λιμάνι αίτησή σας για το Linux τότε Κύλικα μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερα του κώδικα που γράψατε και στις δύο Delphi και C (εκτός από τις συγκεκριμένες λειτουργίες Win32 - προφανώς).

Η καμπύλη μάθησης είναι πιο απότομη και μεγαλύτερη από ό, τι και για τις δύο VB C Builder και τους Δελφούς (και Κύλικα - την έκδοση Linux των δύο μαζί).

Όμως, τα οφέλη στο τέλος θα δικαιολογούν το χρόνο που δαπανάται. C είναι μια καθιερωμένη και ANSI τυποποιημένων, δοκιμασμένη επαγγελματική γλώσσα, διαθέσιμη για ακριβώς για οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να όνομα (Windows, Linux, UNIX, Mac κλπ.) και μπορείτε να είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχει μια C Compiler για οποιαδήποτε μελλοντική OS - δεν μπορείτε να πάτε πολύ καλά με αυτό.

VB είναι ένας κατασκευαστής (MS), ένα λειτουργικό σύστημα (Windows) γλώσσα. Εάν όλοι θέλετε πάντα να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια μικρή εφαρμογή για να τρέξει σε Windows - τότε VB μπορεί να είναι για σας.
Επιστροφή στην κορυφή
wfang

Εγγραφη: 26 Δεκεμβρίου του 2003

Post 23 Φεβρουαρίου 2004 6:48

Χρησιμοποιώ delphi για γρήγορη πρωτότυπο dev και των μικρών έργων. Αλλά για το προϊόν VC είναι η καλύτερη επιλογή.
Επιστροφή στην κορυφή
yodathegreat

Εγγραφη: 23 Φεβρουαρίου, 2002

Post 23 Φεβρουαρίου 2004 6:56

Hi All,

Χρησιμοποιώ VC (σε C) για devellopment των Οδηγών USB ή PCI,
Επειδή DDK είναι στο "C", και να κάνω ένα DLL σε C,
Και όλα τα υπόλοιπα της εφαρμογής στους Δελφούς.

Δελφοί έχουν καλύτερη κώδικα. ταχύτερη ένα μικρότερο.
Και πολύ πολύ γρήγορα για να το Dev ...

C δεν είναι η γλώσσα του μηχανικού ...
C είναι η γλώσσα για την εφαρμογή της βάσης δεδομένων ή για αρχάριους ...

Εντάξει το "C", αλλά θα πρέπει να γράψετε ένα καλό κώδικα ..

Best regards YodaTheGreat
Επιστροφή στην κορυφή
Antharax

Εγγραφη: 01 Jan 1970
Βοήθησε: 13

Post 23 Φεβρουαρίου 2004 9:52

Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από την εργασία και για την πλατφόρμα στόχο.
π.χ..
* Όταν χρειάζεστε ένα απλό GUI σε ένα σύστημα των Windows και ένα frontend για μια βάση δεδομένων που πιθανώς θα χρησιμοποιήσετε τη Visual Basic.
* Όταν χρειάζεται να γράψετε μια κανονική εφαρμογή (με κάποια πολυπλοκότητα), μπορείτε να επιλέξετε όποια γλώσσα θέλετε και εσείς γνωρίζετε καλύτερα (Visual C , Delphi, Python, Java, ...) Κάθε γλώσσα έχει καλά και κακά πράγματα του.
* Όταν γράφετε πράγματα κοντά στο υλικό που θα χρησιμοποιήσετε πιθανώς C / C
* Όταν γράφετε λογισμικό που χρειάζεται για να είναι φορητές σε άλλες OSses θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιθανώς Java (αν και τα άλλα langagues έχουν βαθμό της δυνατότητας μεταφοράς πάρα πολύ (ανάλογα με το ποσό των OS ειδικής χρήσης κα τα πράγματα)
* Όταν γράφετε το ενσωματωμένο λογισμικό που θα χρησιμοποιήσετε πιθανώς C (με ορισμένες συναρμολόγησης) και προσπαθήστε να γράψετε όσο ANSI C το δυνατόν περισσότερο για θέματα φορητότητας (δεν θέλετε να εξαρτάται υπερβολικά από έναν προμηθευτή UC!)

Antharax
Επιστροφή στην κορυφή
μάτι

Εγγραφη: 12 Αυγούστου 2001

Post 27 Φεβρουαρίου 2004 13:52

Είμαι χρήση. NET τώρα ...
για το. NET
VC #. NET VC.NET VC . NET VJ #. NET ή VB.NET δείτε το ίδιο για μένα ....
Εξαρτάται από το τι θέλετε για ....

Δελφοί είναι μια παράθυρα PASCAL OOP.
Επιστροφή στην κορυφή
sachin_chatekar

Εγγραφη: 23 Φεβρουαρίου 2004

Post 27 Φεβρουαρίου 2004 14:04

Νομίζω ότι θα πρέπει να κρατήσετε μια ακολουθία γλώσσες όπως συναρμολόγηση, C, C , VC , Delphi, VB

Περισσότερα closeyou είναι στο υλικό, πιο πάτε με την πλευρά συνέλευση της ακολουθίας, και να πας πιο κοντά στο χρήστη, περισσότερο πάτε από την πλευρά της VB της ακολουθίας.
Μετά από αυτό μπορεί να έχετε θέματα φορητότητας σας (και οι δύο H / W και OS), η γνώση της γλώσσας σας και το μέγεθος της γλώσσας σας και την πιο σημαντική στιγμή έχετε πήρα στα χέρια σας για την ολοκλήρωση του έργου
Επιστροφή στην κορυφή
jhonny_yang

Εγγραφη: 08 Mar 2002

Post 27 Φεβρουαρίου 2004 15:25

Εξαρτηθεί

Εξαρτώνται όλα με την ανάγκη σας και την εμπειρία σας ...

Αν πάτε με εύκολη πάει με VB, αν θέλετε πολύ ισχυρό επιλέγουν τους Δελφούς, και αν θέλετε ισχυρή υποστήριξη και μεγάλη χρήση VC .

Εξαρτηθεί από την ικανότητα σας, αν είστε προγραμματιστής VB απλά χρησιμοποιήστε VB να λύσει όλα τα προβλήματα σας, δεν χρειάζεται να μάθει τους Δελφούς για να λύσει το πρόβλημά σας σε VB. Απλά πάρτε ένα και λαμβάνουν όλα του μυαλού, αλγόριθμος σας και δεξιοτήτων για την εφαρμογή σας

thx
Επιστροφή στην κορυφή
joebazoka

Εγγραφη: 17 Μαΐου 2001

Post 27 Φεβρουαρίου 2004 17:14

Στο πάστα έχω χρησιμοποιήσει τη Visual Basic. Αυτό είναι καλό για απλές εφαρμογές. Τώρα I `m χρησιμοποιώντας Borland Builder. Αυτό έχει ένα φιλικό περιβάλλον, όπως η Visual Basic. Νομίζω ότι. NET είναι πολύ ισχυρό και απλό, αλλά δημιουργούνται κώδικας είναι βαρύ, σε λίγες λέξεις. NET εφαρμογή είναι μόνο για τις νέες μηχανές με πολλές μνήμη και σκληρό δίσκο. Αυτό δεν είναι κατάλληλο για τις παλιές μηχανές με κακή recurses (όπως και όλες τις εφαρμογές της Microsoft). Χαιρετισμοί.
Επιστροφή στην κορυφή
σφενδάμου

Εγγραφη: 27 Σεπτεμβρίου του 2003

Post 29 Φεβρουαρίου 2004 6:17

Visual C είναι καλύτερα από άλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Shariat

Εγγραφη: 24 Φλεβάρη 2003

Post 29 Φεβρουαρίου 2004 16:31

Δεν depent της αίτησής σας. Delphi Χρήση και κερδίστε ώρα. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ vb. αλλά vb.net χρήση και γνωρίζω delphi.net απελευθερώνεται και είναι πολύ καλό. έκανα όλα θέλησα μέχρι τώρα με τους Δελφούς, απλές εφαρμογές όπως wel όπως εφαρμογές που χρησιμοποιεί το υλικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Avra

Εγγραφη: 22 Οκτωβρίου 2001

Post 18 Μάρτη 2004 4:41

Δελφούς.

Ποτέ δεν θα έχει παραδοθεί ActiveX με πηγή. VCLs στους Δελφούς σχεδόν όλες έρχονται με πηγή.

Αύρα
Επιστροφή στην κορυφή
Αναλυτής

Εγγραφη: 18 Νοέμβρη 2001

Post 18 Μάρτη 2004 21:58

Γεια σου,

Προτείνω VC χρήστες να προσπαθήσουν Borland C Builder.Less λάθη και πολύ εύκολη ανάπτυξη tool.I ήθελα προγραμματισμού με BCB!

Αναλυτή.
Επιστροφή στην κορυφή
ben123

Εγγραφη: 27, Αυγούστου 2003

Post 18 Μάρτη 2004 23:19

Είμαι χρησιμοποιώντας όλους τους καιρούς.

1. Τι ξέρεις;
2. τι θέλετε να κάνετε
3. πόσος χρόνος για να μάθουν τη γλώσσα και το περιβάλλον προγραμματισμού
4. πόσος χρόνος απαιτείται για την ανάπτυξη εφαρμογής
5. πλατφόρμες που χρησιμοποιείτε
6. πλατφορμών που μπορούν να χρησιμοποιείτε στο χαρακτηριστικό
7. πόσα χρήματα μπορείτε να δαπανηθούν (γλωσσικά εργαλεία, βιβλία, βέβαια, και φυσικά χρόνου)
8. κάνετε όλες δουλειά σας;
9. Θέλετε να επαγγελματία προγραμματιστή;
και ούτω καθεξής ...

Το καλύτερο εργαλείο, τη γλώσσα του έργου αλλαγές στο σχέδιο.
ο καθένας έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.

π.χ., αν εσείς τώρα vb μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VBA εύκολη. αυτό σημαίνει μακροεντολές γραφείου, asp, vbs, AutoCAD μακροεντολές ...

σήμερα όλοι θα web-based εφαρμογές. ίσως στο χαρακτηριστικό κλασικό τύπους αίτηση μας θα πεθάνει! ή πρέπει να αλλάξει
Επιστροφή στην κορυφή
Franci

Εγγραφη: 16 Μαρτίου, 2004

Post 19 Μαρτίου, 2004 1:14

Γεια σου,
Στο προσωπικό, προτιμώ την μεταγλωττιστές Borland, τόσο για το Visual εξελίξεις, όπως αυτές της κονσόλας, είναι πιο εύκολο να χειριστούν και παρόμοια performace.
Delphi!
Επιστροφή στην κορυφή
wisely77

Εγγραφη: 18 Ιουνίου 2002

Post 19 Μαρτίου, 2004 3:27

γεια,

Είχα προσπαθήσει Vb, VC και των Δελφών. Καλά χρησιμοποίησε τρεις από αυτούς για διαφορετική εφαρμογή.

vb είναι πολύ φορητό script / γλώσσα προγραμματισμού σε m $ περιβάλλον. i το χρησιμοποιήσετε για m $ macro γραφείου, ιστοσελίδα.

για την εκτελέσιμη εφαρμογή, i delphi χρήση, είναι απλή και μπορεί να είναι φορητή για Linux Χαμόγελο χρησιμοποιώντας κύλικα. μικρότερο μέγεθος, Eazy, γρήγορη και ισχυρή.

για VC, ουσιαστικά μόνο για dll ανάπτυξη δεδομένου ότι αυτή είναι η μητρική γλώσσα για το σύστημα αρχείων.

σοφά
Επιστροφή στην κορυφή
kidiotb

Εγγραφη: 19 Ιανουαρίου 2004

Post 19 Μαρτίου, 2004 18:02

Γεια σου,

Visual C είναι η καλύτερη μαρούλι του πήρε την εξουσία της C . Επίσης, η MFC υποτίθεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα της, αν και δύσκολο να learn.For μια απλούστερη εφαρμογών VB είναι καλό για την ευκολία του στην programming.I προτιμούν VC
Εγώ δεν είμαι εξοικειωμένος με τους Δελφούς έτσι δεν σχόλια.
Επιστροφή στην κορυφή
nosama

Εγγραφη: 21 Δεκεμβρίου, 2001

Post 20 Μαρτίου 2004 0:13

Γεια σου,

Visual C είναι η καλύτερη
Επιστροφή στην κορυφή
sddkk

Εγγραφη: 01 Mar 2004

Post 20 Μαρτίου 2004 4:16

Γεια!
Νομίζω Visual C είναι καλύτερο για διασύνδεση με τις απομακρυσμένες. Εργασία με τους λιμένες της
VC δεν είναι πολύ δύσκολο. Visual C (ακριβώς Γ) είναι το βασικό, VB ή Delphi επαναχρησιμοποίηση resuoce VC Κόμματος (dll, .. com)-νομίζω
Επιστροφή στην κορυφή
Google
AdSense
Google Adsense

Post 20 Μαρτίου 2004 4:16

Διαφημίσεις

Επιστροφή στην κορυφή
Αναλυτής

Εγγραφη: 18 Νοέμβρη 2001

Post 20 Μαρτίου 2004 12:07

Παρεμπιπτόντως,

Θα ήθελα να προσθέσω something.When θέλω να κάνω μερικές «λεπτομέρειες», εγώ μπορώ εύκολα να βρουν κατάλληλο στοιχεία για να μου Borland C builder.And Borland έχει μια πολύ σοβαρή ομάδα συζήτησης, μπορώ να ζητήσω / βρείτε κάθε λύση των προβλημάτων.

Αναλυτής
Επιστροφή στην κορυφή
Taro

Εγγραφη: 28 Ιουνίου του 2001
Βοήθησε: 3

Post 29 Μαρτίου 2004 22:29

Νομίζω Visual C είναι καλύτερα, κάθε φορά που θέλετε να κάνετε πρόγραμμα που τρέχει σε περιβάλλον Windows OS.
Επιστροφή στην κορυφή
xxtigerxx

Βοήθησε: 5
Περιοχή: Ελλάδα

Post 29 Μαρτίου 2004 23:50

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι Visual C , διότι ήταν όλα τα OS χτισμένο σε αυτές winxp πλατφόρμα, Linux ...

Visual Basic είναι για αρχάριους ......
Επιστροφή στην κορυφή
Αραβικό κείμενο Βουλγαρικό κείμενο Καταλανικό κείμενο Τσεχικό κείμενο Δανικό κείμενο Γερμανική έκδοση Ελληνική έκδοση Αγγλική Ισπανικό κείμενο Φινλανδικό κείμενο Γαλλική έκδοση Χίντι έκδοση Κροατικά έκδοση Ινδονησιακά έκδοση Ιταλικό κείμενο Εβραϊκά έκδοση Ιαπωνική έκδοση Κορεατική έκδοση Λιθουανικό κείμενο Λετονικό κείμενο Ολλανδικό κείμενο Νορβηγικό κείμενο Πολωνικό κείμενο Πορτογαλικό κείμενο Ρουμανικό κείμενο Ρωσική έκδοση Σλοβακική έκδοση Σλοβενική έκδοση Σερβικά έκδοση Σουηδικό κείμενο Ταγκαλόγκ έκδοση Ουκρανικά έκδοση Βιετναμικά έκδοση Κινεζική έκδοση
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Προγραμματισμός PC και Διασύνδεση -> Τι είναι το καλύτερο Visual Basic, Visual C ή Delphi;
Σελίδα 1 από 3 Όλες οι Ώρες είναι GMT 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 Επόμενη
Παρόμοια θέματα:
Δελφοί Vs Visual Basic (8)
Borland Delphi, C Builder ή Visual C η καλύτερη; (12)
Visual C και Visual Basic (1)
οποίων το ένα είναι καλύτερο Visual C ή Visual Basic για GUI (8)
Visual Basic (1)
Visual Basic και USB!! (14)
Visual Basic (1)
Visual Basic και USB (5)
Βοήθειας της Visual Basic (3)
Visual Basic (6)

Κατάχρηση | | Διαχειριστής | | Συντονιστές | | Υποστηρίξτε μας | | sitemap
θέμα RSS