Κανόνες | Πρόσφατες δημοσιεύσεις | θέμα RSS | Αναζήτηση | Εγγραφή | Είσοδος

Ανάγκη βάρκα φορτιστή μπαταρίας σχηματικά

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Επαγγελματική Hardware and Electronics Design -> Αναγκαιότητα φορτιστή μπαταρίας βάρκα σχηματικά
Αραβικό κείμενο Βουλγαρικό κείμενο Καταλανικό κείμενο Τσεχικό κείμενο Δανικό κείμενο Γερμανική έκδοση Ελληνική έκδοση Αγγλική Ισπανικό κείμενο Φινλανδικό κείμενο Γαλλική έκδοση Χίντι έκδοση Κροατικά έκδοση Ινδονησιακά έκδοση Ιταλικό κείμενο Εβραϊκά έκδοση Ιαπωνική έκδοση Κορεατική έκδοση Λιθουανικό κείμενο Λετονικό κείμενο Ολλανδικό κείμενο Νορβηγικό κείμενο Πολωνικό κείμενο Πορτογαλικό κείμενο Ρουμανικό κείμενο Ρωσική έκδοση Σλοβακική έκδοση Σλοβενική έκδοση Σερβικά έκδοση Σουηδικό κείμενο Ταγκαλόγκ έκδοση Ουκρανικά έκδοση Βιετναμικά έκδοση Κινεζική έκδοση
Συντάκτης Μήνυμα
PTC

Εγγραφη: 23 Ιουλίου 2002

Post 12 Αυγούστου 2002 0:08 Ανάγκη φορτιστή μπαταρίας βάρκα σχηματικά

Όπως είπε για το θέμα, θα ήμουν πολύ thankfull σε όποιον μπορούσε να μου δώσει ή σημείο μου ένα σχηματικό για έναν φορτιστή για 12V 35 Ah μπαταρία βάρκα. Η πηγή είναι το 10hp εξωλέμβια μηχανή που δίνει ~ 9 - ~ 17 V AC ρεύμα, διαφορετικό για τη δύναμη που εφαρμόζεται.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile
shanren

Εγγραφη: 12 Οκτωβρίου, 2001

Post 12 Αυγούστου 2002 4:54

γεια, τι πρέπει να κάνετε είναι:
1: πρώτα απ 'όλα, αλλάξτε το ac σε dc, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρες reguulator γέφυρα, να πάρετε μια 11V-22V γύρω τάσης DC?
2: αν θέλετε να φορτίσετε την νυχτερίδα στο 11V, πρέπει να το αλλάξετε σε μια τάση 13.5v (Νομίζω ότι ως επί το πλείστον νυχτερίδα σας είναι μολύβδου-οξέος ένα). Μπορείτε να πάρετε την τάση από: α sepic μετατροπέας, ot μία κίνηση επιστροφής ή εμπρός converter.maybe η τρέχουσα είναι λίγο μεγάλο, έτσι, ένα εμπρός μετατροπέας είναι μια καλή επιλογή?
3: μπορείτε να στήσετε ένα τρέχον όριο εμπρός μετατροπέας με απόδοση της τάξεως του 13,5-13.8v να σας χρεώσει με ρόπαλο?
4: αν αυτό είναι λίγο συναντάται συχνά για σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα stepdown μετατροπέα για να πάρετε μια 13.5v φορτιστή, αλλά μόνο να χρησιμοποιήσετε για πάνω από 14-15V? Αν ναι, μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.linear.com
για κάποιες πληροφορίες
η πιο απλός τρόπος είναι απλώς ένα LM317 με σημερινό όριο των περίπου 1.5α, αλλά είναι κακή απόδοση.
ελπίζω αυτό μπορεί να σας βοηθήσει.
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile
PTC

Εγγραφη: 23 Ιουλίου 2002

Post 12 Αυγούστου 2002 8:13

Shanren, σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Αλλά δεν είμαι "στο σπίτι" με ηλεκτρονικά στοιχεία γι 'αυτό πιστεύω να προβεί στη δική Σχηματικές μου είναι έξω από το θέμα. Ξέρω πώς να βάλει μαζί με προϋπάρχοντα κυκλώματος, αλλά να προβεί στη δική μου θα είναι πάρα πολύ για μένα (όπως είπα, δεν ξέρω πολλά για τα ηλεκτρονικά).
Έτσι, θα ήθελα πάρα πολύ εκτιμώ schematics.
Ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile
Google
AdSense

Post 12 Αυγούστου 2002 8:13 Διαφημίσεις

Επιστροφή στην κορυφή
meax98

Εγγραφη: 25 Νοέμβρη 2001

Post 12 Αυγούστου 2002 23:48

Βρείτε κάτι χρήσιμο:
α)
Αυτό το υψηλής απόδοσης φορτιστής τέλη γρήγορα συσσωρευτών μολύβδου-οξέος, και απενεργοποιεί σε πλήρη χρέωση. Κατά την πρώτη, η τρέχουσα χρέωση πραγματοποιείται σε 2 Α, αλλά δεδομένου ότι οι αυξήσεις τάση της μπαταρίας, η τρέχουσα μειώνεται. Κατά την τρέχουσα πέφτει στα 150 mA, το φορτιστή επιλέγει αυτόματα σε χαμηλότερη τάση float να κρατήσει από υπερφόρτιση. Όταν χτύπησε πλήρη χρέωση, τρανζίστορ Ql τα φώτα LED για να δείξει ότι το καθεστώς.

β)
Ρυθμίστε με τον καθορισμό των 500 Ω αντίσταση, ενώ συνδέεται με ένα πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

γ)
Μια ρυθμιστική LM317HV χρησιμοποιείται ως τρέχουσα περιορισμένη φορτιστή. Αν οι σημερινές μέσω R4 υπερβαίνει το 0,6, Ql μεροληπτεί σε, η οποία τραβά το τερματικό ADJ του LM317 υψηλής τάσης προς έδαφος και μειώνει την μπαταρία-ρεύμα φόρτισης. Αυτός είναι για 6V, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε αντιστάσεις για 12V.
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Επαγγελματική Hardware and Electronics Design -> Αναγκαιότητα φορτιστή μπαταρίας βάρκα σχηματικά
Σελίδα 1 από 1 Όλες οι Ώρες είναι GMT 2 Ώρες

Κατάχρηση | | Διαχειριστής | | Συντονιστές | | Υποστηρίξτε μας | | sitemap
θέμα RSS