| Συντάκτης | Μήνυμα |
|---|
KamalS
Συνεκδικασθείσες: 14 Φεβ 2006 Θέσεις: 27 Έχει βοηθήσει: 5
| 08 Ιουν 2006 18:09 Δημιουργία του PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 schema pickit2 σχηματικό οικοδομήσουμε μια pickit2 schema pickit2 pickit2 σχηματικό firmware pickit 2 σχηματικό |
|
| Microchip προσέφερε η σχηματική εδώ:
http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805
Από ό, τι κατάλαβα, το firmware είναι διαθέσιμη εδώ.
Έτσι, πριν να δημιουργήσω κι εγώ, θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει κατασκευάσει τη PICKit2 από την αρχή με βάση αυτό το σχέδιο;
Επίσης, υπάρχει ένα καλύτερο σχεδιασμό σε σχέση με PICKit αλλά με το ίδιο / PIC καλύτερη συμβατότητα;
Ο λόγος whay ζητώ είναι γιατί πρέπει να διευκρινιστούν ορισμένες από τις αμφιβολίες που σχηματικά. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή | |
 |
namqn
Συνεκδικασθείσες: 19 Φεβρουάριος 2006 Μηνύματα: 172 Έχει βοηθήσει: 19
| 08 Ιουν 2006 19:03 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 se google pickit ομάδα 2 |
|
| Γεια σου,
Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για PICKit2 από αυτή τη λίστα: [url = http://groups.google.com/group/pickit-devel] [/ url]
Επίσης, η έρευνα για PICKit2 για την Microchip της USB φόρουμ.
Εις υγεία, |
|
 |
togarha
Συνεκδικασθείσες: 04 Σεπ 2006 Θέσεις: 69 Έχει βοηθήσει: 1
| 05 Σεπ 2006 14:11 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 οικοδόμηση ενός pickit2 οικοδομήσουμε pickit2 pickit2 οικοδομήσουμε οικοδομήσει το δικό σας pic kit 2 |
|
| Γεια KamalS,
Έχετε οικοδομήσει σας pickit2;; Σκέφτομαι να οικοδομήσουν το δικό μου pickit και έχω κάποιες ερωτήσεις και εγώ ...
χαιρετισμοί,
togarha |
|
 |
rkodaira
Συνεκδικασθείσες: 08 Ιουν 2004 Μηνύματα: 332 Έχει βοηθήσει: 54 Τοποθεσία: Sao Paulo - Brasil
| 05 Σεπ 2006 18:55 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 18f2550 pickit2 πρόγραμμα 18f2550 pickit 2 προγραμματιστής κύκλωμα 18f2550 pickit2 οδηγού pickit2 pickit2 στο κύκλωμα προγραμματιστή |
|
| Θα οικοδομηθεί μόνο με την 18F2550 firmware, το κύκλωμα ταλαντωτή και η πολυσύχναστη οδήγησε (δεν DC-DC μετατροπέα και μεταγωγής στάδια και μνήμες EEPROM). Δεν θα μπορούσα να έχουν την απόδειξη τη συσκευή USB από τον υπολογιστή ή από το PICKIT2 λογισμικού.
Προσπάθησα και με το firmware από:
http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html
Αλλά δεν είχε επιτυχία, γιατί δεν μπορεί να εκχωρήσει ένα USB οδηγούς να τον προγραμματιστή. |
|
 |
vsmGuy
Συνεκδικασθείσες: 26 Ιουν 2006 Μηνύματα: 445 Έχει βοηθήσει: 23
| 06 Σεπ 2006 2:37 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 ou icd2 οικοδομήσουμε μια pickit2 αγοράζουν pickit2 pickit2 αγοράζουν μικροκυκλώματος icd2 le ICD 2 le |
|
| Είναι καλύτερα να αγοράσει PICKit2 από Microchip όπως είναι μια πλήρη πλατφόρμα ανάπτυξης, και δεν απλά προγραμματιστής.
Αν πραγματικά επιθυμούμε να οικοδομήσουμε, δοκιμάστε το κτίριο ICD2, αλλά αγοράζουν το PICKit2 - δεν είναι πολύ ακριβό. |
|
 |
Buriedcode
Συνεκδικασθείσες: 06 Μαϊ 2004 Μηνύματα: 327 Έχει βοηθήσει: 34 Τοποθεσία: London
| 06 Σεπ 2006 3:16 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: t σχηματικό pickit 2 προγραμματιστής σχηματικό pickit 2 σχηματικό 18f2550 σχηματικό μικροκυκλώματος pickit 2 σχηματικό 18f2550 icsp schema |
|
| vsm τύπος,
Υποθέτω το PICkit 2 προγραμματιστής (δεν το 'add-on συμβούλιο ») μπορεί το πρόγραμμα όλων των διατάξεων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μικροτσίπ; Αντιλαμβάνομαι thats ό, τι λέει, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν μιλάμε για το λογισμικό πλευρά των πραγμάτων. Αν μπορεί πρόγραμμα όλες οι συσκευές που (το σύνολο της «F», σειρά πιστεύω) μέσω ICSP, εγώ θα διαλέξω μέχρι, μόλις διαπίστωσε ότι Farnell το κάνουν για 22GBP με κάποιο ελεύθερο 6-40 pin ΣΜΕ του (χαμηλά τέλη αυτά) ρίχνονται στη δωρεάν.
Δεν είστε σίγουροι για το αν θα το αποκτήσουν ή να ενισχύσουν τη δική μου, αλλά σε αυτή την τιμή είμαι αναγκασμένοι να το αποκτήσουν, όταν ήμουν oding έρευνας σε ένα κτίριο, θα αναλάβει όλες τις USB PIC προγραμματιστές ακριβά, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό τέθηκε τόσο καταραμένο φθηνά.
Σχετικά με την κατασκευή ενός από το μηδέν. Microchip έχουν όλα τα αρχεία που χρειάζεστε, σχηματικά, τμήματα λίστα firmware (για το 18F2550) USB PC οδηγός για τα περισσότερα παράθυρα πλατφόρμες PC και το λογισμικό για τον προγραμματισμό. Ήρθα> <αυτό κοντά στην παραγγελία τμήματα όταν διαπιστώθηκε ότι ο διανομέας που πράγματι μου πούλησε το ήμισυ της τιμής των τμημάτων λίστα μου.
Δεν θέλω να εισβάλει το θέμα, έτσι ώστε αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το «PICkit 2 'για πολλούς και διάφορους του PIC, θα ήθελα εκτιμώ ένα προσωπικό μήνυμα για τις εμπειρίες σας / σχόλια.
Ευχαριστώ
BuriedCode. |
|
 |
togarha
Συνεκδικασθείσες: 04 Σεπ 2006 Θέσεις: 69 Έχει βοηθήσει: 1
| 07 Σεπ 2006 12:27 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: t σχηματικό |
|
| Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει οποιαδήποτε posibility για την αλλαγή που προτείνεται από τρανζίστορ μικροκυκλώματος Σχηματικές να anothers; Δεν μπορώ να αποκτήσει αυτά τα τρανζίστορ στην πόλη μου ...
Χαιρετισμοί
togarha |
|
 |
Buriedcode
Συνεκδικασθείσες: 06 Μαϊ 2004 Μηνύματα: 327 Έχει βοηθήσει: 34 Τοποθεσία: London
| 08 Σεπ 2006 18:34 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 schema pickit2 σχηματικό schema pickit2 pickit 2 σχηματικό pickit2 Σχηματικές pickit 2 Σχηματικές |
|
| Γεια σου
| Απόσπασμα: | | Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει οποιαδήποτε posibility για την αλλαγή που προτείνεται από τρανζίστορ μικροκυκλώματος Σχηματικές να anothers; Δεν μπορώ να αποκτήσει αυτά τα τρανζίστορ στην πόλη μου ... |
Λοιπόν, κοιτάζοντας το σχηματικό για το CD εγκατάστασης για αυτό, έχει 3 MOSFET και 7 του διπολικού τρανζίστορ. Δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιεί / διακόπτης μεγάλες ποσότητες ρεύματος (αναφέρεται ως 100ma max) I tihnk μπορείτε να υποκαταστήσει σχεδόν κάθε MOSFET εφόσον έχετε το δικαίωμα polarioty. Χρειάζεται 2 N-channel MOSFET της, και 1 P-channel. AN N και P είναι η ίδια μάρκα στον PICkit2.
Όσο για την διπολική τρανζίστορ (το κανονικό) επίσης ότι είναι 3 x 3094 της (NPN) και το 4 x 3096 (PNP). Το 3094 / 6 είναι γενικού σκοπού τρανζίστορ, ώστε σχεδόν κάθε υποκατάστατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί (BC108 / 9; 2N2222A;) και πάλι μόνο εφόσον έχετε δύο NPN και PNP της
Καλή τύχη,
BuriedCode. |
|
 |
cnc
Συνεκδικασθείσες: 10 Σεπ 2006 Θέσεις: 2
| 10 Σεπ 2006 14:14 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: t icd2 le |
|
| | ένα ICD2 θα είναι καλύτερα; |
|
 |
Beowolf
Συνεκδικασθείσες: 19 Ιουν 2006 Μηνύματα: 135 Έχει βοηθήσει: 7
| 11 Σεπ 2006 19:33 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: t σχηματικό icd2 le ICD 2 le |
|
| Είναι ένα προγραμματιστή και ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων, ναι, είναι καλύτερα! Επίσης, υπάρχει μια εκδοχή που έχουν ήδη αναπτυχθεί εδώ σε αυτό το φόρουμ .. Έχω την πρόθεση να κατασκευάσει μία στις επόμενες εβδομάδες, οπότε θα σας se ... Είμαι σήμερα χρησιμοποιούν δανειακά ICD2 ...
Κύρια ερώτηση θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας είναι το πώς θα κάνετε το σχέδιό σας.
Θα εξετάσει καταρχάς την ανάγκη peripherials Ι, επιλέγουν έναν apropriate PIC, να γίνει ένας σχηματικό με ICSP βύσμα, γράψτε τον κωδικό, το δοκίμασα στην προσομοιωτή, και αν είναι αναγκαίο, debug με ICD.
Ανάπτυξη αφιερωμένη λειτουργίες διασύνδεσης peripherial εξοικονομεί κάθε χρόνο, από τη στιγμή που θα αναπτύξει, θα εφαρμόσει μόνο σε ένα έργο και λειτουργεί ... |
|
 |
blueroomelectronics
Συνεκδικασθείσες: 17 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 1434 Έχει βοηθήσει: 78 Περιοχή: Τορόντο, Καναδάς
| 14 Οκτωβρίου 2006 5:15 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 icd2 pickit2 κλώνος ICD 2 le κλώνος pickit2 pickit2 να icd2 pickit2 κλώνων icd2 le |
|
| Η PICKIT 2, όπως του firmware ver 2 μόνον debugs ένα μόνο ΣΜΕ (το PIC16F917). Ένα πρόγραμμα μπορεί ICD2 debug και πολύ πιο υπεύθυνοι (κάθε 16Fxxx με debug, 18Fxxx, dsPIC κλπ)
Η USB για την PICKIT2 είναι πολύ ωραίο. Όσο για την ICD2 κλώνοι (αυτά ΧΩΡΙΣ 18F4550) δεν είναι ταχύτερη ή βραδύτερη από την σειριακή (RS232) έκδοση. Η 18F4550 και 16F877-20 εντοπισμό σφαλμάτων (μόνο βήμα) περίπου 10x ταχύτερη από τη σειριακή έκδοση (που λειτουργούν παράλληλα Master / Slave mode). Αν θέλετε να debug σε ενιαίο τρόπο γρήγορο βήμα με αύξοντα δεν τηρούν ανοικτή πάρα πολλά παρακολουθήσετε παράθυρα.
Θα συνιστούσα την ICD2 σε PICKIT2.
Εδώ είναι μια γρήγορη Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την PICKIT2 http://www.voti.nl/pickit2faq/index_1.html |
|
 |
funnynypd
Συνεκδικασθείσες: 09 May 2007 Μηνύματα: 817 Έχει βοηθήσει: 21 Τοποθεσία: ΗΠΑ & Καναδά
| 25 Σεπ 2007 21:45 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 icd2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2 pickit2 se |
|
| Προσωπικά, νομίζω ότι ο τρόπος PICkit2 είναι καλύτερη από την ICD2 για την εύκολη χρήση του.
Τελευταία επεξεργασία από funnynypd στις 04 Οκτ 2007 5:27? Επεξεργαστεί 2 φορές συνολικά |
|
 |
blueroomelectronics
Συνεκδικασθείσες: 17 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 1434 Έχει βοηθήσει: 78 Περιοχή: Τορόντο, Καναδάς
| 26 Σεπ 2007 1:52 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 ou le icd2 icd2 ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2 |
|
| | funnynypd έγραψε: | | PICkit2 τρόπο είναι καλύτερη από την ICD2. |
Έχετε πράγματι χρησιμοποιηθεί ένα; Έχετε σύγκριση αυτή σε ICD2; |
|
 |
folks
Συνεκδικασθείσες: 31 Οκτ 2006 Μηνύματα: 183 Έχει βοηθήσει: 18 Περιοχή: Guadalajara
| |
 |
narccizzo
Συνεκδικασθείσες: 20 Ιαν 2006 Μηνύματα: 173 Βοήθεια: 4 Τοποθεσία: PATZCUARO, Μιχοακάν, MEXICO
| 26 Σεπ 2007 5:30 Κτίριο της PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 ou icd2 μεταξύ pickit2 icd2 icd2 le ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 |
|
| Ίσως η PICkit2 είναι μικρότερες και prettier από την ICD2, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ προγραμματισμού και PROGRAMMING Debugging.
Αν κάποιος μπορεί να αναπτύξει όλα τα προγράμματά τους, χωρίς τη βοήθεια debugging, PICkit2 του προστίμου, θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ICD2 μέχρι την PICkit 3 ή 4 εκσφαλμάτωση έρχεται με την επιλογή, τότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας.
αφορά, narccizzo |
|
 |
folks
Συνεκδικασθείσες: 31 Οκτ 2006 Μηνύματα: 183 Έχει βοηθήσει: 18 Περιοχή: Guadalajara
| 26 Σεπ 2007 6:38 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 vs pickit2 icd2 le ICD 2 vs pickit2 ICD 2 le icd2 le pickit2 |
|
| Θα το πω αυτό, επειδή πωλούν τα PCB, και φυσικά αυτό δεν είναι αλήθεια. 160 δολάρια έναντι 35 δολαρίων
Και από τον τρόπο με τον οποίο, εδώ είναι η εικόνα του ειδική έκδοση ICD2, αυτό είναι το πακέτο pickit2.
Saludos Camarada 
|
|
 |
funnynypd
Συνεκδικασθείσες: 09 May 2007 Μηνύματα: 817 Έχει βοηθήσει: 21 Τοποθεσία: ΗΠΑ & Καναδά
| 29 Σεπ 2007 8:00 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 κλώνος pickit2 ou icd2 pickit2 schema pickit2 18f2550 pickit2 σχηματικό pickit2 δεν μπορείτε να βρείτε οδηγό pickit 2 προγραμματιστής σχηματικό |
|
| Ελέγξτε το μικροτσίπ forume, υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με PICkit 2 και ICD2. Επίσης, ρωτήστε Xiaofan, αυτός είναι και ο εμπειρογνώμονας μπορεί να σας πω την αλήθεια.
Microchip web πλοίαρχος μόλις μετά ένα μήνυμα για την forume περίπου το κύκλωμα εκσφαλμάτωση ικανότητα του PICkit2 δυο μέρες πριν. | togarha έγραψε: | | Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει οποιαδήποτε posibility για την αλλαγή που προτείνεται από τρανζίστορ μικροκυκλώματος Σχηματικές να anothers; Δεν μπορώ να αποκτήσει αυτά τα τρανζίστορ στην πόλη μου ... | Έχω αλλάξει το MMBT3904 με MMBT2222 χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά το MOSFET και δίοδος, έχεις να είναι πολύ προσεκτικοί, δεδομένου ότι περιορίζουν την τάση πολλά. | Beowolf έγραψε: | | Είναι ένα προγραμματιστή και ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων, ναι, είναι καλύτερα! | Το ίδιο και ο PICkit2 (Παρακαλείσθε να ελέγξετε τις νέες κυκλοφορήσει MPLAB V7.62). Και νέα θέση για την Microchip φόρουμ.
Λειτουργικά είναι ταυτόσημες (PICkit2 έχει λίγο περισσότερο σχετικά με τον προγραμματισμό της EEPROM, αλλά μπορείτε να αγνοήσετε αυτό που μικροϋπολογιστικά χρήστη).
Σχεδιασμός αρχιτεκτονικής άποψης, PICkit2 είναι απλούστερη και ισχυρή, δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για πολλά χρόνια αργότερα από την ICD2, δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης USB ICD2 όπως απαιτείται.
Και το πιο σημαντικό: ότι είναι πολύ φθηνότερα και Όχι t έχουν την υποστήριξη της ανταλλαγής από μικροεπεξεργαστή. 
| Απόσπασμα: | | Έχετε πράγματι χρησιμοποιηθεί ένα; Έχετε σύγκριση αυτή σε ICD2; | Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, και άλλους Microchip δείπνο ακριβά εργαλεία ανάπτυξης. ICD2 είναι εντάξει, δεν μεγάλο. PICkit2 γίνεται όλο και καλύτερα. Αυτό το έχουμε ήδη δει από την Microchip web ενημερώσεις και μετά. Όσον αφορά το μέλλον και των δύο μέσων, θα δούμε.
Και η ομορφιά της PICKit2 είναι: το υλικό είναι ανοικτές πηγές. Μπορεί κανείς να μου πει ποια είναι τα πραγματικά νέα μικροτσίπ ICD2 είναι σχηματικό, και αυτό που πραγματικά ήταν; Οι κλώνοι έργο, μπορεί κανείς να λένε ότι είναι κατά 100% πανομοιότυπα; Ειδικά για τις 3.3V PIC18FJ μέρη; Αυτό δεν ξέρω.
Αλλά με τη βοήθεια και την ανοιχτή προέρχονται από Microchip σχηματικά, οι χρήστες μπορούν να οικοδομήσουν το δικό σας PICkit2. Αν τα πράγματα συνέβησαν, χρήστης μπορεί επίσης να εντοπίζουν τα προβλήματα και τον εντοπισμό σφαλμάτων χρησιμοποιώντας το τυποποιημένο σχήμα και να ορίσει το θέμα. Για αρχάριους και ορισμένα από το χρήστη, αυτό μπορεί να είναι σημαντικότερη από αυτές τις αποτυχημένες στείλει πίσω στο Microchip και περιμένουμε τις αντικαταστάσεις.
Το έκανα πολλές ICD2 επιστρέψει πίσω στο Microchip, η τελευταία είναι αυτή η ανταλλαγή Αύγουστο, για πολύ λίγο (το αφεντικό μου δεν θέλουν να πληρώσουν την επόμενη ημέρα ή ναυτιλιακές 2η μέρα), έχω να δανειστούν ένα από το κολέγιο για να μου πρόγραμμα και τον εντοπισμό σφαλμάτων λογισμικού σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα.  | Απόσπασμα: | | Έχετε πράγματι χρησιμοποιηθεί ένα; Έχετε σύγκριση αυτή σε ICD2; | Ι χρησιμοποιούνται και τα δύο. Εγώ δεν τις συγκρίνουμε. Κάποιος τους σε σύγκριση Microchip του φόρουμ. Από την πλευρά PICkit2, υπάρχει ακόμη και η λειτουργία του υλικού, το οποίο η ίδια Microchip άνθρωπος ακόμα δεν γνωρίζουμε, ή σίγουρος για αυτό που είναι σχεδιασμένα για. | rkodaira έγραψε: | Θα οικοδομηθεί μόνο με την 18F2550 firmware, το κύκλωμα ταλαντωτή και η πολυσύχναστη οδήγησε (δεν DC-DC μετατροπέα και μεταγωγής στάδια και μνήμες EEPROM). Δεν θα μπορούσα να έχουν την απόδειξη τη συσκευή USB από τον υπολογιστή ή από το PICKIT2 λογισμικού. Προσπάθησα και με το firmware από: http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html Αλλά δεν είχε επιτυχία, γιατί δεν μπορεί να εκχωρήσει ένα USB οδηγούς να τον προγραμματιστή. | 1ο από όλα, δεν χρειάζεται έναν υπολογιστή οδηγού. Αυτή είναι η ομορφιά του plug and play. Way καλύτερα από ICD2. 2ο, το MPLAB ή PICKit2.4 έχει το firmware υπό τους φάκελο, μόλις βρουν / δανειστώ ένα πρόγραμμα εργαλείων (όπως είναι ένα άλλο PICkit 2 ή ICD 2) μπορείτε να εκ νέου προγράμματος το chipset.
Τελευταία επεξεργασία από funnynypd στις 04 Οκτ 2007 5:43? Edited 9 φορές συνολικά |
|
 |
blueroomelectronics
| 29 Σεπ 2007 15:26 Δημιουργία του PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 μικροτσίπ icd2 le pickit2 10στ ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2 |
|
| Η PICKit2 και ICD2 είναι ελάχιστα λειτουργικά ταυτόσημες. Η PICKit2 είναι ένα σκέτο προγραμματιστής, αλλά τίποτα δεν υποστηρίζει μεγαλύτερο από 18 σειρές ΣΜΕ. Δεν 10F μάρκες είναι είτε υποστηρίζονται.
Διαβάστε τις σημειώσεις για τα μικροτσίπ site. |
|
 |
contagiouseddie
Συνεκδικασθείσες: 10 Μαΐου 2004 Θέσεις: 60 Έχει βοηθήσει: 3
| 29 Σεπ 2007 16:59 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 αγοράζουν pickit2 pickit2 αγοράζουν μικροκυκλώματος icd2 le pickit2 πρόγραμμα 18f2550 |
|
| PICKit2 ξεκίνησε ως προγραμματιστής όταν ήταν 1η εισαχθεί. Θυμήθηκα την καύση τους σε πολύ 1η μέρα χρήση. Όμως, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές συσκευές που μπορούν να προγραμματιστούν και ακόμη debug, η οποία κινείται σε MPLAB αν το dsPIC & PIC24 σειράς δεν ήταν σε θέση να debugged λίγο ακόμα.
LE ICD2 είναι συνήθως εκείνα που πωλούνται κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε από την Microchip. Ήμουν αυτό που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των 16-bit MCU σεμινάριο πώλησης σε USD75, αλλά ποτέ δεν τα αγοράζουν, αλλά αντίθετα γίνεται τον εαυτό μου PICkit2. Αλλά μάλλον η αγορά θα ήταν φθηνότερη PICkit2 Εάν δεν μπορείτε να πάρετε την ελεύθερη PIC18F2550 (αν γνωρίζετε τι εννοώ, ). |
|
 |
funnynypd
| 29 Σεπ 2007 19:29 Δημιουργία του PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 ou icd2 μικροκυκλώματος icd2 le pickit2 10στ ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 |
|
| | blueroomelectronics έγραψε: | Η PICKit2 και ICD2 είναι ελάχιστα λειτουργικά ταυτόσημες. Η PICKit2 είναι ένα σκέτο προγραμματιστής, αλλά τίποτα δεν υποστηρίζει μεγαλύτερο από 18 σειρές ΣΜΕ. Δεν 10F μάρκες είναι είτε υποστηρίζονται. Διαβάστε τις σημειώσεις για τα μικροτσίπ site. | Ακόμη και η Microchip Real ICE δεν υποστηρίζει τη μάρκα 10F. Μπορείτε να ισχυρίζονται ότι είναι χαμηλότερο από το μέσο τέλος ICD2 μόνο και μόνο επειδή αυτό;
Αυτό θα αποφασιστεί κατά κύριο λόγο από Microchip εμπορία και τεχνική, που μπορεί να επηρεάσει μόνο λίγο μετά από την "λίστα επιθυμιών".
Τεχνολογία άποψη, τίποτα δεν είναι αδύνατο.
Σε κάποια πλευρά, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα PICKit2 και ICD2 στον τρόπο με τον οποίο συγκρίνουν της βενζίνης και του ντίζελ κινητήρα.
Επίσης, ο τελικός χρήστης θα κάνει τη δική τους απόφαση? Όπως ακριβώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι περισσότερο χάρη στο πετρέλαιο ντίζελ κινητήρα όπως και οι Ευρωπαίοι.
Παρακαλούμε δείτε το δέσιμο. Το MPLAB είναι σήμερα βήτα υποστήριξη. Περισσότερα θα έρθει.
Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό:
όπου είναι η εικόνα; Η θέση του συστήματος μπορεί να έχει ένα bug. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε από αυτό το σύνδεσμο:
http://www.edaboard.com/ftopic273740.html
Τελευταία επεξεργασία από funnynypd στις 04 Οκτ 2007 5:45? Edited 4 φορές συνολικά |
|
 |
folks
| |
 |
blueroomelectronics
| 30 Σεπ 2007 4:52 Κτίριο της PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 κλώνος pickit2 ou icd2 blueroomelectronics pickit2 κλώνος κλώνος pickit2 icd2 le pickit2 10στ ICD 2 le |
|
| Λοιπόν στην αναθεώρηση του ποσού των φοιτητών που θέλουν ένα φθηνό βασικό προγραμματιστής είμαι εκπόνησης ενός PICKit2 κλώνος. 5V βασικού σχεδιασμού μόνο να διατηρήσει την τιμή κάτω. Είμαι, επίσης, συνδυάζοντας την με το Firefly kit (16F88 δασκάλου) Η PICKit2 κάνει ένα ωραίο φτηνό προγραμματιστή με debug υποστήριξη. Ενώ δεν ως ισχυρό ως ICD2 είναι πολύ απλό να πραγματοποιούν και να υποστηρίζει πολλά δημοφιλή 16στ & 18στ υπεύθυνοι.
PS Έκανα λάθος, αν χρησιμοποιείτε το λογισμικό για PICKit2 (δεν MPLAB) μπορείτε να προγραμματίσετε την 10F υπεύθυνοι
Νέο πακέτο θα ονομάζεται Junebug
|
|
 |
narccizzo
Συνεκδικασθείσες: 20 Ιαν 2006 Μηνύματα: 173 Βοήθεια: 4 Τοποθεσία: PATZCUARO, Μιχοακάν, MEXICO
| 30 Σεπ 2007 9:30 Κτίριο της PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 κλώνος pickit2 ou icd2 σπιτικά pickit2 οικοδομήσουμε μια pickit2 κλώνος pickit2 pickit2 κλώνος firmware icd2 le |
|
| Ok, βλέπω ότι η νέα έκδοση έχει επίσης pickit2 δυνατότητες εντοπισμού σφαλμάτων, το φθηνότερο (πρωτότυπο, κλώνος και σπιτικά εκδόσεις), υποστηρίζει, επίσης, σειρά 10 και 12 ακόμη σειριακές μνήμες όπως 24, 25 και καλύτερο από όλα είναι ανοικτή πηγή. Και φαίνεται ότι οι εκδόσεις του firmware ταχεία ανάπτυξη Νομίζω ο τύπος έχει δίκιο. Φαίνεται extremelly εύκολο να οικοδομήσει από την ICD2. Ποια είναι η γνώμη σας;
Un saludo para mi paisano de jalisco.
narccizzo |
|
 |
blueroomelectronics
| 30 Σεπ 2007 17:07 Δημιουργία του PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 |
|
| | Είμαι έλεγχο του σχεδιασμού με ένα ελάχιστο PICKit2 σχεδιασμό, δεν EEPROMs, δεν σφικτήρα τρανζίστορ, δεν μεταβλητή VDD. |
|
 |
funnynypd
| 30 Σεπ 2007 17:13 Δημιουργία του PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 κλώνος pickit2 schema pickit2 σχηματικό κλώνος pickit2 schema pickit2 pickit2 κλώνος σχηματικό pickit 2 σχηματικό |
|
| Ως σχεδιαστής DIYer, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε να κάνετε ακόμη και το προσωπικό που εργάζεται. Καλή δουλειά. Εδώ είναι ένα άλλο PICkit 2 κλώνος επί της παραγωγής ήδη με SMD σχεδιασμού. Basiclly είναι μια ανοικτή πηγή σχεδιασμό, ο καθένας μπορεί να λάβετε το σχηματικό από αυτό το φόρουμ, το τροποποιήσετε, να αλλάξετε και να το απολαύσετε.
Συγκρίνετε με Microhip του σχεδιασμού (και τα δύο χωρίς περίβλημα), και οι δύο την υποστήριξη εξωτερικό τροφοδοτικό.

Ανεπεξέργαστα PCB και πλήρη στοιχεία είναι επίσης διαθέσιμες εδώ. http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm
Συνέλευση που δείχνει εδώ:

Πλήρως συναρμολογημένοι προϊόν με διάρκεια ζωής της εγγύησης είναι επίσης διαθέσιμες: http://www.auelectronics.selfip.com/System-PICkit2.htm
Τελευταία επεξεργασία από funnynypd στις 12 Νοέμβριος 2007 20:10? Edited 13 φορές συνολικά |
|
 |
funnynypd
| 30 Σεπ 2007 19:59 Δημιουργία του PICKit2 από το μηδέν | | | tags: t |
|
| Πώς θα μπορούσε κανείς να ενεργοποιήσετε την εικόνα όπως πολλούς άλλους το έκανε; Κατάλαβα. |
|
 |
funnynypd
| |
 |
funnynypd
| 24 Οκτωβρίου 2007 18:03 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 κλώνος pickit2 ou icd2 σπιτικά pickit2 οικοδομήσουμε μια pickit2 κλώνος pickit2 pickit2 κλώνος firmware icd2 le |
|
| | narccizzo έγραψε: | Ok, βλέπω ότι η νέα έκδοση έχει επίσης pickit2 δυνατότητες εντοπισμού σφαλμάτων, το φθηνότερο (πρωτότυπο, κλώνος και σπιτικά εκδόσεις), υποστηρίζει, επίσης, σειρά 10 και 12 ακόμη σειριακές μνήμες όπως 24, 25 και καλύτερο από όλα είναι ανοικτή πηγή. Και φαίνεται ότι οι εκδόσεις του firmware ταχεία ανάπτυξη Νομίζω ο τύπος έχει δίκιο. Φαίνεται extremelly εύκολο να οικοδομήσει από την ICD2. Ποια είναι η γνώμη σας;
Un saludo para mi paisano de jalisco.
narccizzo | Συμφωνώ. |
|
 |
funnynypd
| 12 Νοέμβριος 2007 20:07 Δημιουργία του PICKit2 από το μηδέν | | | tags: t icd2 le ICD 2 le |
|
| Μέγεθος σύγκριση με το ICD2 (τόσο με το περίβλημα).
|
|
 |
rkodaira
Συνεκδικασθείσες: 08 Ιουν 2004 Μηνύματα: 332 Έχει βοηθήσει: 54 Τοποθεσία: Sao Paulo - Brasil
| 12 Νοέμβριος 2007 23:29 Re: Οικοδομώντας την PICKit2 από το μηδέν | | | tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 οικοδομήσουμε μια pickit2 icd2le ICD icd2 le 18f2550 pickit2 |
|
| Εντάξει ρε παιδιά, μου έχετε ενθαρρυνθεί να συνεχίσει τις δοκιμές μου για DIY PICKIT2. Τώρα κατάφερε να μου πρωτότυπο (breadboard χτισμένο με την 18F2550, κρυστάλλινα, κλπ) για να αναγνωριστεί από τον Η / Υ και λογισμικό PICKIT2 επίσης και από το MPLAB 8. Αν δεν εδραιωθεί η eeproms (έχω την 24LC512) και το διακόπτη τρανζίστορ κυκλώματα, το DC-DC μετατροπέα (12V) λειτούργησε καλά και πέρασε στη δοκιμή. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να καταλήξει σε PCB layout μου (όλα βουτιά με τρύπα) συστατικά).
OBS: Έχω μια ICD2LE για το debugging, αλλά η PICKIT2 λογισμικού είναι ελαφρύτερο και πιο εύκολο στην χρήση για σκοπούς καύσης, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να κατασκευαστούν. |
|
 |