| Συντάκτης | Μήνυμα |
|---|
πλήρως Babu
Συνεκδικασθείσες: 11 Νοέμβρη 2004 Μηνύματα: 167 Έχει βοηθήσει: 11 Τοποθεσία: Σιγκαπούρη
| 27 Αυγούστου 2005 18:11 GTP USB σχηματικό; | | | Tags: USB USB PCB σχηματικό GTP GTP GTP USB USB-232 USB Σχηματικές GTP GTP GTP USB USB 232 |
|
| i ανάγκη και GTP GTP USB USB-232 σχέδια, PCB μπορεί οποιαδήποτε βοήθεια; και θέλουν επίσης να KNO betn τη διαφορά αυτών των δύο.
thx |
|
| Επιστροφή στην κορυφή | |
 |
μέταλλο
Συνεκδικασθείσες: 21 Δεκ 2004 Μηνύματα: 366 Έχει βοηθήσει: 13
| 27 Αυγούστου 2005 21:34 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP προγραμματιστής USB σχηματικό GTP usb pic προγραμματιστής ανοικτού υλικού GTP GTP USB USB προγραμματιστής προγραμματιστής σχηματικό PCB GTP GTP USB USB-232 |
|
| Γειά
Κατεβάστε αυτό:
http://perso.wanadoo.es/siscobf/descargas/WinPic800.zip
περιλαμβάνει ο προγραμματιστής siftware και δύο φακέλους για GTP USB και GTP USB-232 σχέδια.
Ανοίξτε τον προγραμματιστή και πηγαίνετε στο hardware setup, θα βρείτε πολλές συνδέσεις, ορισμένα περιέχουν PCB σχέδια.
Καλή τύχη |
|
 |
πλήρως Babu
Συνεκδικασθείσες: 11 Νοέμβρη 2004 Μηνύματα: 167 Έχει βοηθήσει: 11 Τοποθεσία: Σιγκαπούρη
| 28 Αυγούστου 2005 10:02 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: USB σχηματικό |
|
| καλά, το σχηματικό υπάρχει στόμιο εισόδου για RXD, TXD, RTS και DSR αλλά δεν usb, οπότε θεωρώ δεδομένο i sud συνδέσετε ένα πρότυπο USB-232 Μετατροπέας εκεί, είμαι καλά;
thx |
|
 |
μέταλλο
| 28 Αυγούστου 2005 10:51 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: USB σχηματικό RS232 μετατρέπουν σε usb σχηματικό pic usb σχηματικό pic usb 232 pic σχηματικό 232 usb pic σχηματικό σχηματικό usb pic |
|
| Έι
Δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να το αποκτήσουν, αν διαβάσετε την τελευταία θέση σε βάθος, και εξέτασε τη scematics, είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε δύο σχέδια, ένα για USB, και το άλλο για την RS-232.
Οπότε δεν ξέρω τι λες, USB-RS232;;; Τι είναι αυτό που πρέπει να γίνουν, μετατροπή RS-232 σε USB ή το αντίστροφο;;; Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί, μόνο η μία προσαρμογή που χρειάζεται, την κατασκευή του κυκλώματος, και η καύση των ΣΜΕ, thats all!!! |
|
 |
πλήρως Babu
| 28 Αυγούστου 2005 14:23 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP προγραμματιστής USB σχηματικό GTP GTP USB USB προγραμματιστής προγραμματιστής σχηματικό GTP USB-232 pic usb σχηματικό usb pic προγραμματιστής σχηματικό |
|
| και 2 ερωτήσεις προς απάντηση,
1. Στη συνέχεια, γιατί το σχήμα ονομάζεται ως GTP USB-232, αν είναι μόνο μια θύρα RS-232 προγραμματιστής, δηλαδή ο λόγος για τον "USB" με αυτό;
2. στο winpic800, στο hardware ρυθμίσεις υπάρχουν 4 επιλογές, LPT, COM, USB, USB-232. οπότε τι είναι η διαφορά betwn "COM" και "USB-232" και αν είναι το ίδιο;;
thx
Προστέθηκε μετά από 11 λεπτά:
Θα ήταν πράγματι σωστή, εδώ είναι η εικόνα tat χρησιμοποίησε ένα usb-μετατροπέα RS232
|
|
 |
μέταλλο
| 28 Αυγούστου 2005 22:48 Re: GTP USB σχηματικό; | | | tags: σχηματικό GTP USB USB USB USB σχηματικό GTP GTP GTP GTP usb 232 usb έως 232 GTP - usb |
|
| Γειά
Οι επιλογές είναι για τους λιμένες, υπάρχουν κάποιες ενότητες readly ενσωματωμένο USB για να μετατραπούν σε RS-232, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι χάσιμο χρόνου, γιατί έχεις ήδη ένα σχηματικό που συνδέει άμεσα με την USB.
Επίσης, δεν έχουν όλες οι επιλογές που βλέπετε είναι της χρηστικότητας, για την περίπτωση GTP, το μόνο το USB ή RS-232. LPT δεν ισχύει εδώ.
Καλή τύχη |
|
 |
38gazili
Συνεκδικασθείσες: 16 Σεπ 2005 Θέσεις: 1
| 21 Σεπ 2005 22:44 Re: GTP USB σχηματικό; | | | tags: winpic800 SCH winpic800 προγραμματιστής schema winpic800 σχηματικό zif προγραμματιστής σχηματικό winpic800 προγραμματιστής σχηματικό pic σχηματικό schema winpic 800 |
|
| | Όποιος γνωρίζει το σχήμα της "8/18/28/40 Pin ZIF Adapter" για Winpic800 προγραμματιστής; Θα ήθελα απλώς να κάνω ένα. παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ. |
|
 |
μέταλλο
| 22 Σεπ 2005 1:35 Re: GTP USB σχηματικό; | | | tags: winpic800 SCH winpic800 προγραμματιστής schema winpic800 σχηματικό winpic800 προγραμματιστής σχηματικό pic σχηματικό schema winpic 800 winpic800 Σχηματικές |
|
| Γειά
Στο τμήμα του υλικού WINPIC800 θα βρείτε συνδέσεις για κάθε υποστηριζόμενη προγραμματιστής, ακολουθήστε τους συνδέσμους και θα βρείτε σχέδια, σχέδια και PCB που ψάχνετε ...
Καλή τύχη |
|
 |
wizpic
Συνεκδικασθείσες: 24 Μαΐου 2004 Μηνύματα: 359 Έχει βοηθήσει: 25
| 23 Σεπ 2005 2:26 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP προγραμματιστής USB σχηματικό GTP GTP USB USB προγραμματιστής προγραμματιστής σχηματικό 8 pin USB σχηματικό PCB GTP USB USB σχηματική σύνδεση |
|
| Μεταλλικά | Απόσπασμα: | | Στο τμήμα του υλικού WINPIC800 θα βρείτε συνδέσεις για κάθε υποστηριζόμενη προγραμματιστής, ακολουθήστε τους συνδέσμους και θα βρείτε σχέδια, σχέδια και PCB που ψάχνετε ... | Είχα μια ματιά σ 'όλους τους κρίκους της σκληρό σκεύη, αλλά μπορεί μόνο να βρει τα σχέδια και των PCB για pogrammer και δεν το 40PIN ZIF socket πιστεύω όπως και το ότι MELABS thats πωλούν ό, τι οι άντρες μετά ohter
και αν δεν είμαι τυφλός. αν κάποιος έχει μπορείτε να μας βοηθήσει
ερώτησή σας για τα αγόρια και τα κορίτσια είναι το GTP USB κάθε καλός προγραμματιστής
εις υγεία
wizpic |
|
 |
μέταλλο
| 23 Σεπ 2005 2:43 Re: GTP USB σχηματικό; | | |
|
| Γειά
Εδώ είναι που τα παιδιά που το έφτιαξαν GTP υλικό που χρησιμοποιείται για ZIF sockets .... Hope τη βοήθεια του άνδρα 
BTW Δεν είναι τυφλή οργανισμό στο βαθμό που κάνει το δικαίωμα αναζήτησης
|
|
 |
thenorthstar
Συνεκδικασθείσες: 10 Μαρ 2006 Θέσεις: 5
| 28 Απρ 2006 18:11 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP GTP-USB USB USB 16f628 lite GTP GTP GTP-lite programer usb pic pic GTP GTP USB USB lite programer |
|
| Γειά
Έχω GTP-Lite USB programer και χρησιμοποίησα αυτό, αλλά έχω ίδιο πρόβλημα  Είμαι PROGRAMING άλλο pic οικογένεια αλλά δεν PROGRAMING 16F84a και 16F628 Δεν καταλαβαίνω. Δεν γνωρίζω εάν κάνω λάθος. παρακαλώ βοηθήστε με |
|
 |
gonenc
Συνεκδικασθείσες: 03 Ιουν 2006 Θέσεις: 1
| 03 Ιουν 2006 21:18 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP GTP USB-USB-lite GTP USB icsp PCB GTP GTP USB USB 16f628 GTP usb pic PCB GTP lite programer |
|
| "Γεια σου
Έχω GTP-Lite USB programer και χρησιμοποίησα αυτό, αλλά έχω ίδιο πρόβλημα  Είμαι PROGRAMING άλλο pic οικογένεια αλλά δεν PROGRAMING 16F84a και 16F628 Δεν καταλαβαίνω. Δεν γνωρίζω εάν κάνω λάθος. παρακαλώ να με βοηθήσει "
Έλυσα αυτό το πρόβλημα σήμερα, από τη θέση 100uF με την έξοδο των ICSP υποδοχή (μεταξύ VDD και GND) Εάν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για USB connectro πλευρά
Η αναγκαιότητα για το ότι προέρχεται από ορισμένες χρήσεις pics πολύ σημερινή, έτσι ώστε να χρειάζεται ένα επιπλέον προμήθεια ή μεγάλων πυκνωτών για την τάση εξόδου (5V) για την εγκατάλειψη του σχολείου δεν
Για παράδειγμα: Αν και γενικά με τη χρήση ICD2 σας ανάγκη επιπλέον τροφοδοσία
I sitll έχουν προβλήματα (δεν λειτουργεί με Winpic3.58 και επαναφέρει όταν θα αγγίξει το κάτω μέρος του PCB)
Ποια εξεν έκανε και ο οδηγός που θα χρησιμοποιήσετε
Ελπίζω να έγινε χρήσιμο
Gonenc |
|
 |
πλήρως Babu
| 22 Ιουλ 2006 20:38 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP GTP GTP USB USB USB USB εξεν schem GTP usb schem |
|
| κάθε μία έχει GTP USB schem. και hex;
thx |
|
 |
nooknikz
Συνεκδικασθείσες: 22 Απρ 2002 Μηνύματα: 400 Έχει βοηθήσει: 22 Τοποθεσία: thailand
| 22 Ιουλ 2006 20:39 Re: GTP USB σχηματικό; | | |
|
| εδώ
|
|
 |
wjr1955
Συνεκδικασθείσες: 11 Μαΐου 2006 Θέσεις: 32 Έχει βοηθήσει: 2 Τοποθεσία: Sao Paulo BR
| 22 Ιουλ 2006 21:18 Re: GTP USB σχηματικό; | | | tags: winpic800 usb |
|
| | gonenc έγραψε: | "Γεια σου
I sitll έχουν προβλήματα (δεν λειτουργεί με Winpic3.58 και επαναφέρει όταν θα αγγίξει το κάτω μέρος του PCB)
Gonenc |
GT Lite USB λειτουργεί μόνο σε Winpic800 3,55 έκδοση. |
|
 |
πλήρως Babu
| 23 Ιουλ 2006 15:43 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP USB USB GTP |
|
|
Είπα GTP USB "συν" δεν το GTP USB, isp μου έχει μπλοκάρει το domain http://perso.wanadoo.es/ έτσι cannt έρθουν σε κάθε πληροφορία σχετικά με tat σελίδα, άκουσα tat i HAV να αγοράσετε για το ic tat ένα, κανένας από μου εξηγήσει πώς να |
|
 |
pic-novato
Συνεκδικασθείσες: 05 Φεβρουάριος 2006 Θέσεις: 50 Έχει βοηθήσει: 1 Τοποθεσία: Λίμα - Περού
| 23 Ιουλ 2006 16:53 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP GTP USB προγραμματιστής προγραμματιστής GTP συν pic usb PCB GTP GTP USB USB pic PCB GTP pic usb προγραμματιστής winpic800 usb προγραμματιστής |
|
| Γεια Fat Babu:
GTP USB PLUS δεν είναι ελεύθερος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Francisco (Sispic)
winpic800 (at) hotmail.com
Έχεις διάφορα opcion να αγοράσει, μόνο το pic προγραμματιστεί, PCB, ή προγραμματιστής είναι έτοιμο για χρήση.
Χρειάζεστε το λογισμικό Winpic800, αλλά η ελεύθερη.
Εάν έχετε περισσότερες cuetions ίσως μπορώ να βοηθήσω.
Χαιρετισμοί. |
|
 |
πλήρως Babu
| 24 Ιουλ 2006 16:05 Re: GTP USB σχηματικό; | | |
|
| | pic-novato έγραψε: | Γεια Fat Babu:
.... θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Francisco (Sispic)
winpic800 (at) hotmail.com
Έχεις διάφορα opcion να αγοράσει, ...
Χαιρετισμοί. |
πρώτα από όλα, δέν τήν FAT Babu είναι πλήρως Babu, οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι φορέας replyin μορφή winpic800 (at) hotmail.com ... μπορεί να είναι οποιοδήποτε να μου πει ότι είναι ακόμη ζωντανός; |
|
 |
pic-novato
Συνεκδικασθείσες: 05 Φεβρουάριος 2006 Θέσεις: 50 Έχει βοηθήσει: 1 Τοποθεσία: Λίμα - Περού
| 25 Ιουλ 2006 19:37 Re: GTP USB σχηματικό; | | |
|
| FUL Babu:
Κάνω ένα λάθος και συγνώμη για αυτό, αλλά μόνο να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.
Sispic είναι ακόμα ζωντανός.
Κάθε τρόπο, αν δεν έχετε καλή τρόπους δεν μπορώ να βοηθήσω.
Αντίο |
|
 |
phamxba
Συνεκδικασθείσες: 27 Μαΐου 2006 Θέσεις: 4
| 28 Ιουλ 2006 5:31 Re: GTP USB σχηματικό; | | | tags: gtp_usb GTP GTP USB USB pic usb GTP luongvanthieu winpic v3.59 winpic800 usb οδηγού |
|
| Θα έχει κάνει GTP_USB του σκάφους, αλλά δεν λειτουργεί με WinPIC800 v3.59 Ι Thinh εάν ο οποίος μπορεί να ενημερώσει τον οδηγό για το διοικητικό συμβούλιο (18f2550) θα πρέπει να γίνει .... αλλά που μπορούμε να κάνουμε, παρακαλώ υστέρων για μένα ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτό μου luongvanthieu mail (at) yahoo.com |
|
 |
PICUser
Συνεκδικασθείσες: 15 Ιουν 2003 Θέσεις: 45
| 23 Αυγ 2006 9:22 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: pic usb 232 usb pic προγραμματιστή pic usb έως 232 usb shema usb shematic PIC προγραμματιστής USB shematic |
|
| Γεια σου φίλος, μπορεί κάποιος να μοιραστεί με shematic φόρουμ ή σύνδεση από όπου να DL τελευταία έκδοση του Melabs προγραμματιστής (υποστηρίζει τις διεπαφές USB και RS232). Έχω παλιά έκδοση (μόνο RS232 διεπαφή). Χάρη στην advane
Με τις καλύτερες ευχές
PICUser |
|
 |
wakaka
Συνεκδικασθείσες: 07 Δεκ 2005 Μηνύματα: 238 Βοήθεια: 4
| 23 Αυγ 2006 10:08 GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP GTP USB USB pic usb GTP GTP GTP USB vpp2 pic usb pic για GTP GTP USB USB vpp2 pin |
|
| μπορεί κανείς να καθορίσετε τη σύνδεση από το pin VPP, VSS, δεδομένων, Ρολόι να PIC;;
και για VPP, Vpp2, VSS, δεδομένων ρολογιού. wats τη διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων;
πως να συνδέσετε από GTP USB to ΣΜΕ, πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα παθητικά στοιχεία;
και οι δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν;; Y άνω μέρος ανάγκη επιπλέον Vpp2;; tankx |
|
 |
wakaka
| 24 Αυγούστου 2006 3:57 GTP USB σχηματικό; | | |
|
| | μήπως χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό suring προγραμματισμό για την ICSP;; ή λαμβάνει παροχή ενέργειας από τη στόχευση του σκάφους? |
|
 |
shak
Συνεκδικασθείσες: 29 Ιουλ 2006 Θέσεις: 6
| 29 Αυγούστου 2006 17:48 Re: GTP USB σχηματικό; | | |
|
| υπάρχει νέα μικροελεγκτές και συμβατή με 8051 lik: c54u usb 97c100 an212 ezusb |
|
 |
pic-novato
| 29 Αυγούστου 2006 22:54 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP GTP USB USB pic κύκλωμα GTP USB USB USB icsp GTP GTP GTP icsp usb κύκλωμα |
|
| Wakaka:
Η ICSP δεν χρειάζεται ρεύμα από τη Pic κύκλωμα, δεν συνδεθεί ρεύμα από το GTP USB στην εξουσία από το κύκλωμα Pic, συνδέστε μόνο το έδαφος και των δύο κυκλωμάτων και VPP, δεδομένων και Ρολόι.
Το GTP USB έχουν σε ομάδες σύνδεσμοι:
VPP, VSS, δεδομένων και για το Ρολόι ICSP.
VPP, Vpp2, δεδομένων και για το Ρολόι ZIF όπου τίθενται οι pics.
Αν youdon't έχει το διάγραμμα για το ZIF, messege μου.
Αντίο |
|
 |
phamxba
Συνεκδικασθείσες: 27 Μαΐου 2006 Θέσεις: 4
| 30 Αυγούστου 2006 2:52 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: GTP USB USB lite σχηματικό GTP USB lite σχηματικό gtp_usb usb GTP GTP usb σχηματικό gtp_usb lite |
|
|  Έχω εξετάσει την GTP_USB lite και GTP_USB i εξετάσουμε τις διαφορετικές μεταξύ σχηματικά ότι είναι η Vpp2 για την GTP_USB έτσι ώστε να μπορούν να την οικοδόμηση μια απλή πρίζα για τον προγραμματισμό πολλά chip για μία φορά. τελικό, ο στόχος μου είναι να βρεθεί το σχήμα και hex αρχείο για την οικοδόμηση o καλό προγραμματισμό του σκάφους. Ποιος πραγματικά πρόσωπο μπορεί να με βοηθήσει και αναφέρει με σαφήνεια σχετικά με την ίδια πηγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επειδή notthinglast για πάντα! |
|
 |
wakaka
| 31 Αυγ 2006 14:06 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: USB σχηματικό GTP USB pic icsp VPP σχηματικό pic icsp usb κύκλωμα σχηματικό pic usb σχηματικό GTP USB pic κύκλωμα GTP USB |
|
| | pic-novato έγραψε: | Wakaka:
Η ICSP δεν χρειάζεται ρεύμα από τη Pic κύκλωμα, δεν συνδεθεί ρεύμα από το GTP USB στην εξουσία από το κύκλωμα Pic, συνδέστε μόνο το έδαφος και των δύο κυκλωμάτων και VPP, δεδομένων και Ρολόι.
Το GTP USB έχουν σε ομάδες σύνδεσμοι:
VPP, VSS, δεδομένων και για το Ρολόι ICSP.
VPP, Vpp2, δεδομένων και για το Ρολόι ZIF όπου τίθενται οι pics.
Αν youdon't έχει το διάγραμμα για το ZIF, messege μου.
Αντίο |
Βλέπω, ευχαριστώ για την απάντηση ur, χρειάζομαι την ZIF διάγραμμα, plz μεταφορτώσετε, thankx. Αν είναι δυνατόν, το hex αρχείο και σχηματικό για αυτό, αλλά .... thanx .... |
|
 |
hngm
Συνεκδικασθείσες: 19 Ιουλ 2006 Θέσεις: 6
| 31 Αυγ 2006 18:27 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: USB USB USB σχηματικό GTP GTP GTP GTP USB USB σχηματικό 232 |
|
| GTP USB_232 σχηματικό
|
|
 |
hngm
Συνεκδικασθείσες: 19 Ιουλ 2006 Θέσεις: 6
| 31 Αυγ 2006 18:31 Re: GTP USB σχηματικό; | | | tags: gtp_usb GTP GTP USB USB gtp_usb |
|
| GTP_USB ....
|
|
 |
πλήρως Babu
| 10 Σεπ 2006 12:19 Re: GTP USB σχηματικό; | | | Tags: USB PCB GTP GTP GTP USB USB-232 GTP διάταξης usb usb usb 232 GTP GTP GTP USB PCB |
|
| κάθε μία έχει το PCB διάταξης για GTP USB (δεν GTP-USP , GTP USB-232)
thx |
|
 |